Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Budapest Sétahajó Szilveszter 2018 – „hajóút az Újévbe”

  Vacsora, DJ, panoráma, tüzijáték

  Budapest az egyik leggyönyörűbb város, viszont igazi szépségét a díszkivilágításoknak köszönhetően éjszaka mutatja meg. Éppen ezért idén szilveszterkor egy különleges vacsoraestet szervezünk, amely a káprázatos panorámával teszi feledhetetlenné az estét.
   
  A modern rendezvényhajó hangulatos fénytechnikával, elegáns belső környezetével és a műpázsitos teraszán található stílusos kültéri bútorzattal biztosít tökéletes helyszínt szilveszteri rendezvényünknek.
  Igazán különleges élményben lehet része azoknak, akik az Óév utolsó estéjén hajóra szállnak velünk.
   
  Budapest Sétahajó Szilveszter 2018 – „hajóút az Újévbe”
  Este 9-kor léphetnek vendégeink a hajó fedélzetére, ahol egy szívmelengető welcome drinkkel fogadjuk őket és megkezdődik utazásunk az Újévbe. A svédasztalos vacsorát követően egy fergeteges retro parti veszi kezdetét, ahol a DJ a 80-as, 90-es és 2000-es évek legnagyobb slágereit pörgeti az este hátralévő részében.
   
  A rendezvény ideje alatt pazar látványt nyújtanak Budapest fényei és a tűzijáték, amelyet a hajó fedélzetéről tekintünk meg a Duna hullámain ringatózva. A kiváló hangulat szinte garantált, hiszen korlátlan étel és italfogyasztást tartalmaz a belépőjegy. Az éjféli koccintást követően egy hagyományos éjféli menüt szolgálunk fel vendégeinknek, majd a hajó kikötéséig, hajnali 2 óráig tovább folytatódik a tánc.
   
  Budapest Sétahajó Szilveszter 2018 – „hajóút az Újévbe”
   
  Szinte elképzelni sem lehet tökéletesebb helyszínt a szilveszteri ünnepléshez. Tartson velünk Ön is, és hajózzunk át együtt az Újévbe!
   
  A belépőjegyek a hajó befogadóképességéhez mérten csak korlátozott számban állnak rendelkezésre!
   
  Bővebb információk itt.
   
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket