Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • 7+1 vagány tökfaragás Halloween-re, amit te is könnyen elkészíthetsz

  A mozihősök a trendik 2017-ben
  Az Instagram-ot máris elárasztották a jobbnál jobb tökfaragás ötletek. A legvagányabbakból válogattunk egy csokorral.
  7+1 vagány tökfaragás Halloween-re, amit te is könnyen elkészíthetsz Olvasd tovább
 • A 10 legjobb szilveszteri jelmeztipp

  Hogy emlékezetes legyen
  Egy valamire való szilveszteri buliban a mókás jelmezek sem maradhatnak el. Összegyűjtöttünk 10 ötletet, amelyek kközül választva idén te lehetsz a buli középpontja.
  A 10 legjobb szilveszteri jelmeztipp Olvasd tovább
 • 10 tématipp, ha partit szervezel szilveszterre

  Ezekre sosem gondolnál
  Minden évben ugyanolyan partyt szervezel, minimális változtatásokkal. Mi lenne, ha ez évben teljesen új témákat dobnál fel? Olyan témákat, amikre először sem te, sem a meghívott barátaid nem számítanak? Íme 10 ötlet, amivel végre felturbózhatod újévi házibulidat!
  10 tématipp, ha partit szervezel szilveszterre Olvasd tovább
 • A 10 legdrágább szilveszteri úticél

  A 10 legdrágább szilveszteri úticél

  Ha már szilveszter, akkor az szóljon nagyot! Sokan választják a házibuli helyett az utazást, aki pedig eléggé szerencsés, akár a top úticélok között is válogathat.
 • Három tuti adventi naptár gyerekeknek és felnőtteknek

  Három tuti adventi naptár gyerekeknek és felnőtteknek

  A karácsonyi készülődésnek napjainkban már elengedhetetlen kelléke az adventi naptárt, pláne ha kisgyermek is van a családban. Sokan az egyszerűbb utat választják és megveszik az előre gyártott naptárat a boltban, de sokkal nagyobb élmény, ha mi magunk készítjük el otthon, akár az egész család közreműködésével.
 • 6+1 híresség, aki komolyan vette a Halloweent

  6+1 híresség, aki komolyan vette a Halloweent

  Az eredetileg kelta ünnep ma már óriási biznisznek számít. A Halloween témát szolgáltat a legmenőbb partiknak, és évről évre elképesztően kreatív jelmezekben mutatkoznak az emberek Hollywoodtól Hong Kongig. Most hollywoodi kedvenceinkből készítettünk válogatást.

   
 • Tök jó kis fesztivál

  Tök jó kis fesztivál

  Az őszi fogások és dekorációk állandó témája a dísztökök széles repertoárja, melyeket ezúttal egy kicsit másképp mutatunk be: a Rácalmási Tökfesztiválon ugyanis teljesen új szintre léptek a tökös témák terén.  A városon végigsétálva az ottlakók poénos megnyilvánulásait kár lenne kihagyni, és hála a magyar nyelv sokszínűségének, tökjó kis témák születtek. Íme a kedvencek!
 • Ideje készülni a Halloweenre - tökfaragási tippek

  Ideje készülni a Halloweenre - tökfaragási tippek

  A Halloweenhez közeledve ideje eltöprengeni azon, idén milyen mintájú tök díszíti majd a teraszt! Összegyűjtöttünk néhány tippet a faragáshoz és profi ötleteket, inspirációként.
 • Őszi hangulat a lakásodban

  Őszi hangulat a lakásodban

  A buja, szabadtéri nyári esték után az őszi estéket sokkal szívesebben töltjük bent, a meleg lakásban. Csak egy őszi séta és pár kreatív ötlet kell ahhoz, hogy könnyedén feldobd a lakásod és saját hangulatodat is! Íme néhány pénztárca- és időbarát megoldás.
   
 • Sokan még mindig kívülről tudják - te is emlékszel erre az őszi gyerekversre?

  Több kiadást is megélt a nyolcvanas években az a könyv, amelyben Gazdag Erzsi Itt az ősz című verse volt olvasható, zseniális illusztrációk kíséretében. Te emlékszel a homokvár büszke tornyára?
 • Strobing! Micsoda?!

  Strobing! Micsoda?!

  Sziasztok kedves sminkelni szerető Hölgyek! Ezúttal hoztam nektek egy kis technikai újítást, ami mostanában egyre jobban kezd elterjedni a smink trend világában. Természetesen ez is létezett már, és csak mostanában kapták fel újra. Ez a valami az úgynevezett „strobing”.
 • Sminkek az Oscar-on

  Sminkek az Oscar-on

  Mint minden évben, idén is megrendezték az Oscar díjátadó gálát, és valljuk be őszintén, még ha nem is követünk minden kategóriát, fantasztikus sminkeket és ruhakölteményeket láthatunk a vörös szőnyegen.

Keresés