Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

Újévi horoszkóp

 • Vízöntő (I.21-II.19.)

  Kiegyensúlyozott lesz a 2018-as év a vízöntők számára, kompromisszum és alkalmazkodás lesznek a kulcsszavak. Hosszútávon akár hírnevet és elismertséget is szerezhetsz magadnak, illetve megerősítheted az eddigi kapcsolataidat. Az újakat azonban kellő óvatossággal kezeld! Gondold újra a fontos dolgokat, ha elérkezettnek látod az időt! Lesznek olyan helyzetek, amikor új dolgokat tapasztalsz meg az érzelmi oldaladdal kapcsolatban. Ezekre és mások érzéseire is figyelj oda!
   

  Munka

  Jól fogsz teljesíteni ebben az évben. Új célokat és ambiciókat tűzöl ki magad elé. Komoly esély mutatkozik előléptetésre és fizetésemelésre, bár nem egyszerű az odáig vezető út. Törekedj a jó viszonyra a kollégákkal és feletteseiddel! Légy taktikus és diplomatikus a munkahelyeden! Sok kihívásban lesz részed, fordíts rájuk kellő energiát! Az egész évedet meghatározza, milyen viszonyt alakítasz ki a partnereiddel. Sajnos veszélybe kerül a munkahelyi poziciód az év második felében.
   

  Szerelem

  Minőségi javulás áll be a szerelmi életedben 2018-ban. Közelebb kerülsz a partneredhez, igaz, ez bizonyos dolgok újragondolásával illetve feladásával jár. Ne hagyd azonban, hogy eddig megszerzett pozicióid gyengüljenek! Az egyedülálló vízöntők találkoznak pár potenciális társjelölttel. Akik viszont kapcsolatban vannak, elérkezettnek látják az időt, hogy teljesen kinyíljanak partnerük irányába. Az élmények megosztása, kibeszélése és a gondoskodás lesz a kulcs a problémák megoldásánál. Beszéljétek meg a félreérteseket és engedjétek, hogy az öröm és a derű járja át a kapcsolatotokat.
   

  Pénzügyek 

  Az anyagiakat tekintve szerencsés évben lesz részük a vízöntőknek. Stabilitás és pozitív elmozdulás fogja jellemezni 2018-at, és lesz pár kifejezetten örömteli esemény is. Bevételeid folyamatosan nőni fognak, bár lesz pár nemkívánatos kiadásod is. Tartózkodj a meggondolatlan kiadásoktól és mondj le átmenetileg pár költséges hobbidról, akkor erős pénzügyi éved lesz. Ha ezt sikerült betartanod, év végén jutalom üti a markodat.
   

  Egészség

  Gyakorlatilag az egész évet hatalmas energiával tolod végig. Ahhoz, hogy ez sokáig így is maradjon, érdemes egy-egy diétát és edzést beiktatnod. Kerüld a zsíros ételeket, mert az emésztésed nem lesz tökéletes 2018-ban. Tested és elméd egyaránt tartsd karban! Próbálj meg minél kevesebbet egyhelyben ülni, mert annak káros következményei lehetnek az egészségedre nézve. Sportolj, túrázz, keresd a kalandokat, tornáztasd az agyad és ne hagyd magad bosszantani, akkor remekül ér véget az év.
   

  Család

  Harmónikus és kiegyensúlyozott lesz a családi életed 2018-ban. Az eddigi kötelékek megerősödnek és újak is kialakulnak házasság vagy gyermekszületés által. Ne menj bele vitákba, kerüld a konfliktusokat! Légy kedves és nagyvonalú, ezáltal sok embert a saját oldaladra tudsz állítani. A személyiséged viszont ne hagyd átformálni! Légy türelmes!
   
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on
Szilveszteri program és szálláskereső
Kiválasztott keresések: