Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

Újévi horoszkóp

 • Vízöntő (I.21-II.19.)

  Boldogság és öröm vár rád az élet minden területén. Ez lesz az az év, amit régóta vártál. Ennek megfelelően használd ki az adódó lehetőségeket, vágj bele új kalandokba! Érhetnek majd meglepetések is, nem csak kellemesek, kellő határozottsággal túl tudsz lendülni rajtuk.

  Munka / karrier
  Izgalmas időszak elé nézel a munkahelyeden. Kollégáidhoz és feletteseidhez fűződő viszonyod ideális lesz, előbbiek láthatóan élvezni fogják a veled való közös munkát. Teljesítményed elnyeri méltó jutalmát. Bár keveset fogsz utazni, így is bőven lesz részed élményekben. 2019 alkalmas lesz  arra, hogy ha elhatározod magad, belevágjál egy családi vállalkozásba. Ha kellő türelemmel és határozottsággal fogsz hozzá, jó fog kisülni belőle.
   
  Pénzügyek
  Könnyed előfordulhat, hogy rád mosolyog a szerencse. Ha teheted, fektess ingatlanba, hamar gyümölcsözőre fordulhat. Végig tartsd azonban az egyik szemedet a pénzügyeiden, különösen év végén figyelj oda, mert jöhetnek váratlan kiadások. 
   
  Szerelem / emberi kapcsolatok
  Váratlan események bolygathatják fel szerelmi életedet. Légy körültekintő, ne ugorj egyből fejest az ismeretlenbe! A megfelelő kommunikáció kulcsfontosságú lesz. Fogalmazz nagyon óvatosan, ha párod családjával vagy barátaival beszélsz.
   
  Egészség
  Jó kondiban leszel egész évben, bár egy-két megfázás a hideg időszakban sajnos rövid időre visszavet. Az utazásaidon mindig nagyon figyelj oda az étkezésre, ne habzsolj akkor se, ha például büféasztal vár a szállodában. Gondok lehetnek a térdizületeiddel, amint ez bekövetkezik, azonnal fordulj orvoshoz.
   
  Kedvező hónapok: január, február, június, július, szeptember, december
  Kedvezőtlen hónapok: április, május, augusztus, november
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on
Szilveszteri program és szálláskereső

Keresés