Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

Újévi horoszkóp

 • Szűz (VIII.23-IX.22.)

  2019 a boldogságról, felelősségről, megkönnyebbülésről fog szólni számodra. Kreatív gondolatokra és határozott, alapos döntésekre lesz szükséget. Lesz okod ünnepelni, ez azonban komoly munkát kíván tőled. Élvezz ki minden napot, tervezz, változtass majd dőlj hátra és sodródj az árral. Sokszor kell majd szembesülnöd a rideg valósággal, ám megfelelő lelkierővel lekűzdöd az akadályokat. Márciustól bőven jut idő a feltöltődésre, kellő önbizalommal és izgalommal vághatsz neki az év második felének. Tanácsaidra, meglátásaidra nagy szüksége lesz másoknak.
   
  Munka / karrier
  Sok feladat vár rád a munkahelyen. Sok időt fogsz együtt tölteni a kollégáiddal, esetenként a családod és barátaid rovására is. Ennek oka, hogy nélkülözhetetlen leszel a munkában. Lesznek nehéz időszakok, semmiképpen ne dühből és erőből próbálj meg túllendülni rajtuk. Légy óvatos a fontos döntések meghozatalánál, különben könnyen szerezhetsz sérüléseket.
   
  Pénzügyek
  Ha ügyes vagy, hosszú évekre megalapozhatod a pénzügyi biztonságodat. Ne vágj bele új vállalkozásokba, ne most vegyél ingatlant. Elégedj meg azzal, amid van. Meg kell hoznod bizonyos döntéseket, bátran kérd ki mások segítségét. Készíts kétheti, havi pénzügyi terveket.Március után lehetnek nagy bevételeid és kiadásaid egyaránt. Figyelj oda!
   
  Szerelem / emberi kapcsolatok
  Emlékezetes lesz száámodra az év. Nagyon szerelmes leszel, a fejlemények nagy reménnyel fognak eltölteni. Rájössz, társadban tökéletesen megbízhatsz. Természetesen lesznek nehezebb időszakok, ilyenkor hallgas a család bölcs öregjeire. Ha így teszel, akár még esküvővel is végződhetnek a dolgok. Ne hozz elhamarkodott döntéseket!
   
  Egészség
  Több lázzal járó vírusos, fertőzéses betegségben lesz részed, legtöbbször lelki kiváltó okokkal. Sose legyél letargikus, szánj magadra kellő időt és menj el vizsgálatokra, akkor hamar jön a gyógyulás. Törekedj rá, hogy otthoni főztöt fogyassz. Utazásaid során inkább diétás ételeket válassz és ne edd túl magad. Figyelj oda az allergénekre. Szívleld meg a doktorod tanácsait és mindig hagyj időt a feltöltődésre. A testmozgást se hanyagold.
   
  Kedvező hónapok: február, április, június, július, szeptember
  Kevezőtlen hónapok: január, március, május, november, december
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on

Kiemelt szilveszteri szállások

Szilveszteri program és szálláskereső

Keresés