Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

Újévi horoszkóp

 • Szűz (VIII.23-IX.22.)

  A 2018-as év a szűzeknek elég hektikus és eseménydús lesz. Nagyon sok megoldandó feladat vár rád, jönnek újak, véget érnek régiek. Koncentálj mindig a feladataidra és a céljaidra az élet minden területén, akkor is, ha ez sok idődbe és pénzedbe kerül. Bizonyos időközönként mérd fel a helyzetedet és tegyél megelőző lépéseket, ezzel sok kellemetlenségtől óvod meg magad. Nagyon sok lesz rajtad a teher, és ha nem vigyázol, ez depressziót, lerobbanást idézhet elő. Igyekezz lazán venni a dolgokat, az élet nem tökéletes.
   

  Munka

  Idén a munkahelyi kapcsolataidon lesz a hangsúly. A teljesítményedet nagyban meg fogja határozni, hogyan jössz ki a kollégáiddal és feletteseiddel, hogy tudsz velük együttműködni. Ha a rád ruházott felelősséget jól használod, akkor nagyon sok tudást fogsz elsajátítani, és így fontos tagja leszel a csapatnak. Együtt kell működnöd, hogy elérd az éves céljaidat. Egyes rákoknak lehet, hogy munkahelyváltozást is hoz 2018, másoknak előléptetésben vagy fizetésemelésben lehet részük. Azonban vigyázz, ne égesd fel magad mögött a létra azon fokait, ahonnan elindultál felfelé!
   

  Szerelem 

  Megfelelőek lesznek a körülmények az előrelépéshez. Az egyedülállók megtalálják a szerelmet, ami nagyon érzéki is lehet és minden eddiginél erősebb.  Ha kellően figyelmes vagy, akár egy életre is megtalálhatod a társat, főleg, ha az év első negyedében találkozol vele. Találd meg az egyensúlyt a kapcsolatodban a románc, a szórakozás és a dolgos hétköznapok hármasában! A család támogatásából merített biztonságérzet sok erőt ad.
   

  Pénzügyek

  Jelentős változások állnak be nálad e téren az újévben. Barátaid és rokonaid inspirálólag fognak rád hatni pénzügyileg. Tulajdonnal kapcsolatos bevételekre számíthatsz, miközben a családdal kapcsolatos nem várt költségek is felmerülhetnek. Legyen terved ezek kezelésére! Ne hagyd, hogy az érzelmeid vezéreljenek a pénzügyi döntéseidnél! Szabjál határt magadnak és tartsd be szigorúan, ha szabadidős költésekről van szó, viszont szánjál rá pénzt bátran, ha valamilyen vállalkozás jön szembe! Összességében egy kiegyensúlyozott, pozitív év vár rád.
   

  Egészség

  Nagyon fitten kezded az évet. Ahogy haladsz előre 2018-ban, hagyj időt a pihenésre, feltöltődésre! Tartsál rövid szüneteket, kirándulásokat, ahonnan pozitív energiákkal térsz vissza. Mindig optimistán szemléld a dolgokat! Március után lesznek egészségügyi problémáid, ami elsősorban fizikailag visel meg. Ne vállalj túl sokat, de ne is pihenj túl sokat, találd meg az egyensúlyt és ehhez igazítsd a táplálkozásodat is! Póbálj meg felhagyni a káros szenvedélyeiddel! A megelőzésre fektesd a hangsúlyt!
   

  Család

  Nagyon sok odafigyelést igényel 2018-ban a családod. Meg kell találnod az egyensúlyt a családi életed és a karriered között, hogy otthon is harmónikus legyen az év számodra. Mindenképpen kell majd kompromisszumokat kötnöd. Gyors és proaktív döntéseket kell hoznod, amikor az lesz a kérdés, ki része és ki nem része a családnak. Helyezkedj középre és mindenkivel igyekezz jó kapcsolatot ápolni! 
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on
Szilveszteri program és szálláskereső
Kiválasztott keresések: