Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

Újévi horoszkóp

 • Skorpió (X.23-XI.21.)

  Derűs, kellemes évet hoz a 2018 a skorpiók számára. Annyi örömben, nevetésben lesz részünk, mint még soha. Szabadnak fogod érezni magadat és megleled a belső békédet. Mindazonáltal olyan változásokban is lesz részed, ahonnan nincs visszaút. És lesznek váratlan események is. Viseld őket eleganciával!
   

  Munka

  Érdemes lesz az újévben vállalkoznod és jó előre tervezned. Vesd papírra az ötleteidet és vágj bele mindenbe, ami nyerőnek tűnik. Merj nagyot álmodni, ne hagyd magad elbizonytalanítani a környezeted által! Mutasd meg az igazi, legbelsőbb énedet a feletteseidnek és a kollégáidnak! Sokkal szorosabb kapcsolatot fogsz tudni kialakítani velük. Ne panaszkodj, abból építkezz, ami rendelkezésedre áll! Ne higgy a megbízhatatlan embereknek, ne menj bele zűrös pénzügyi manőverekbe! Rengeteg idő és egyéb forrás fog rendelkezésedre állni, hogy bizonyítsd szakmai rátermettségedet. Az év második felében döntéshelyzet elé kerülsz a karrieredet illetően. Teljesíts állandó magas szinten, év végén előléptetés vagy fizetésemelés lehet a jutalmad.
   

  Szerelem

  Elég kétarcú lesz az éved szerelem területén. Tartózkodj az impulzív megnyilvánulásoktól, mert ezekkel csak elriasztod a társadat. Legyél rugalmas és próbáld átérezni a partnered helyzetét! Sok melegség lesz a kapcsolatodban. A szingliknél is pozitív változás állhat be, akár a nagy ő-vel is találkozhatnak. Az egyedüllét még jobban befordíthatja az amúgy is zárkózott skorpiókat. Tegyél ellene, járj el, ismerkedj! Alkalmas az idő, hogy megnyílj, utat engedj az érzéseidnek, érzelmeidnek a partnered felé. Meglátod, meg fogja hálálni, egészen új oldaláról ismerheted meg, igazi társaddá válik. Kapcsolatotok még bensőségebb lesz.
   

  Pénzügyek

  Ez az az év, amikor érdemes a skorpióknak feltölteni a készleteiket. Év elején vizsgált felül a pénzügyeidet utána pedig tartsd magad az új irányhoz, hogy ne érjenek veszteségek. Tartózkodj az impulzív költésektől! Nem lesz sok gondod, de azért végig figyelned kell, elsősorban a barátaid és a családod miatt verheted magad költségekbe. Az év közepén lesz egy egyszeri nagy kiadásod, készülj fel erre! Tartsd magad azokhoz a prioritásokhoz, amiket korábban felállítottál! Amennyiben mindezt betartod, nagy baj nem érhet. Az év első fele kedvez a befektetéseknek.
   

  Egészség

  Az első negyedév jó egészségben, jó kedélyállapotban telik. Remek alkalom, hogy teljes erőbedobással kűzdj céljaidért mind a munka frontján, mind a magánéletben. A környezeted csak tovább erősíti ezt a pozitív attitűdöt. Fizikailag és mentálisan is a topon leszel 2018-ban. Azért vigyázz, ahogy haladunk az évben, egyre inkább elkell egy kis pihenés, különben kipukkanhatsz. Őrizd meg a belső energiáidat a téli napokra, amikor a szervezet kevésbé ellenálló. Alkalmanként tarts szünetet, hogy kisimuljanak az idegeid. A szünet legyen mindenképpen aktív, ne csak a semmittevésről szóljon!
   

  Család

  Alapvetően kellemes lesz az év családi szempontból, habár bizonyos aprób zökkenők természetesen előkerülnek. Ne ítélj túl elhamarkodottan, mert annak komoly következményei lehetnek. Tegyél eleget az otthoni kötelezettségeidnek, de ne vállalj többet, mint amennyire képes vagy! Nem kell mindenkinek a terhét magadra venned.
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on
Szilveszteri program és szálláskereső
Kiválasztott keresések: