Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

Újévi horoszkóp

 • Skorpió (X.23-XI.21.)

  2019-ben sok mindent alkalmad lesz bepótolni, amit eddig halogattál, elmulasztottál. Kicsit könnyebb év vár rád, mint az előzőek. Újra visszatalálsz a régi énedhez, életed visszatér a rendes kerékvágásba. Rendíthetetlenül hiszel benne, hogy ez a sors által számodra kijelölt út. A nyár közeledtével a családod is teljes támogatásáról biztosít. Ha voltak is egészségügyi problémáid, hamarosan a gyógyulás útjára lépsz.
   
  Munka / karrier
  Jó hír, hogy hamarosan véget ér a mostani kusza, hektikus időszak a munkahelyeden, végre a valódi feladataidra koncentrálhatsz. Elkerülnek az ellenségeskedések, bár az első hónapokban lesznek bizonytalanságok, félreértések. Utána azonban nyugodt szakasz következik. Ha saját vállalkozásod van, 2019-ben ne légy túl merész, ne akarj túl sokat. Új szerződéseket viszont megpróbálhatsz tető alá hozni.

  Pénzügyek
  Pénzügyeid javuló tendenciát fognak mutatni az eddigi szűkebb esztendők után. Bátran törd a fejed új megtakarítási módokon. Lehetőség nyílik, hogy kiegyenlítsd korábbi tartozásaidat. Ne költs luxuscikkekre, inkább igyekezz fenntartani a jelenlegi életviteledet.
   
  Szerelem / emberi kapcsolatok
  A legjobb formádat mutatod e tekintetben. Párodat végleg szívébe zárja a családod. Ez a paradicsomi állapot azonban csak akkor lesz tartós, ha a korábbi évekkel ellentétben nem hagyod, hogy az érzelmeid elragadjanak, mindenkivel türelmesen és barátságosan kommunikálsz. Nem kell mindig mindenkinek elmondanod a véleményedet. Hallgatni arany, és ez most különösen igaz lesz.
   
  Egészség
  Fellélegezhetsz, végre egy problémamentes év következik számodra. Közérzeted határozottan jobb lesz, mint korábban. A térded sem fog rakoncátlankodni, a lábadat és a szemedet viszont próbáld meg kicsit kímélni, hogy később ne legyenek gondjaid.
   
  Kedvező hónapok: január, február, április, május, október
  Kedvezőtlen hónapok: március, június, július, szeptember, december
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on
Szilveszteri program és szálláskereső

Keresés