Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

Újévi horoszkóp

 • Rák (VI. 22 -VII. 22.)

  2019 minden rák számára jó értelemben emlékezetes lesz. Tele leszel energiával, teljesítményed messze tulszárnyalja a mostanit. Új tudásra és vagyonra egyaránt szert tehetsz. Ragadd meg az alkalmat, hozd ki a maximumot az évből.

  Munka / karrier
  Ne ülj fel a hirdetéseknek és a fejvadászoknak, akik máshol jobb munkával kecsegtetnek. Maradj a mostani munkahelyeden, jó teljesítményedet hamarosan el fogják ismerni és megkapod érte a méltó jutalmadat. A májustól novemberig tartó időszak kifejezetten kedvező lesz, hogy új vállalkozásba fogj, szerződéseket írj alá, új ügyfeleket szerezz. Addig azonban légy türelemmel és ne hozz elhamarkodott döntéseket! Szükség esetén bátran kérd ki mások véleményét.

  Pénzügyek
  Pénzügyi helyzeted stabilizálódni fog. Az év elején lesz még némi hullámvölgy, utána azonban hamar egyenesbe jössz. Most ne félj újraszervezni vállalkozásodat, biztosan nem fogsz csődbe menni. Alaposan fontold viszont meg, mielőtt valamibe befekteted a pénzed. Ne kérj és ne adj kölcsön! Ha vannak tartozásaid, kérj részletfizetést. Egy korábbi befektetésed nem sokára termőre fordulhat, ezzel otthon be tudsz tömködni pár lyukat.

  Szerelem / emberi kapcsolatok
  Szeretteiddel sok közös élményben lesz részed. Az első hónapok kisebb zökkenői után az év további részében a párkapcsolatod is kiegyensúlyozottá válik. Használd ki a harmóniát, beszélgess sokat a társaddal. Az egyedülállóknak is jó esélyük van egy új szerelemre. A családod és barátaid végig támogatni fognak.
   
  Egészség
  Jó kondicióban leszel, ha régóta szenvedtél esetleg valamitől, most arra is megtalálod a gyógymódot. Ez meghozza a jó kedvedet is. Hogy ez így is maradjon, hallgas sok zenét, foglalkozz művészetekkel. Há bármit észlelsz magadon, azonnal fordulj orvoshoz!
   
  Kedvező hónapok: április, május, június, július, szeptember, október, november, december
  Kedvezőtlen hónapok: január, február, március, augusztus
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on
Szilveszteri program és szálláskereső

Keresés