Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

Újévi horoszkóp

 • Rák (VI. 22 -VII. 22.)

  2018-ban a rákoknak az optimizmus és a pozitivizmus új szintre fog lépni. Sok szerencse és öröm ér téged. Ez jót tesz az önbizalmadnak, harmónikussá teszi az életed és segít, hogy megőrizd a vitalitásodat. Sok lehetőség kerül utadba az év során. Fejlődés és előrementel cseppekben érkezik, de az év végére eléri azt a szintet, amit elvártál.
   

  Munka 

  A karriered szempontjából nagyon intenzív év elé nézel, tele leszel munkával, ami majd néha meg is haladja a kapacitásodat és kereszttűzbe kerülsz emiatt. Próbálj meg harmónikus kapcsolatot kialakítani a feletteseiddel és a munkatársaiddal! Ha esetleg áthelyezést vagy átszervezést kérsz, ez az időszak megfelelő arra. Az év első fele kiválóan alkalmas, hogy új képességeket sajátíts el, az érdeklődési körödnek megfelelő új feladatokba vágj bele. Új szerződések futnak be és bővül a kapcsolati hálód.
   

  Szerelem

  Érzelmileg zaklatott időszak lesz a szerelmi életedben a 2018-as év. Ha már kapcsolatban vagy, ez a kapcsolat alaposan felpezsdíti az évedet. Hallgas az ösztöneidre! Beszélj, de hallgasd meg a partneredet is, hogy tisztába jöjjetek a kapcsolatotokkal. A türelmetlenkedés és a bűnbakkeresés nem vezet jóra. Kontrolláld a cselekedeteidet, hogy ne okozz fájdalmat a társadnak. A vágyaidat és az érzelmeidet tartsd kordában, légy figyelmes, próbáld megérteni a partnered érzéseit! Előfordulhat, hogy régi álmaid idén valósulnak meg, feltéve, hogy az álmod egyáltalán megvalósítható és nem remélsz túl sokat. Egy-két ráknak idén gondot fog okozni, hogy döntsön a több lehetséges jelölt között.
   

  Pénzügyek

  Az év első felében jöhet pár nem várt kiadás. Bár ez pillanatnyi bosszúságot fog okozni, cserébe viszont segít abban, hogy jobban odafigyelj az év hátralevő részében a pénzügyeidre és egyenesbe jöjj. Lehetnek ingatlannal kapcsolatos ügyletből illetve örökségből származó bevételeid. Az év közepe felé kiadásaid lesznek az otthonoddal vagy saját személyeddel kapcsolatban. Ne hallgass azokra a környezetedben, akik két kézzel szórják a pénzt, mert ingoványos területekre tévedhetsz. Az év második fele már egészen problémamentesnek ígérkezik számodra. Tartózkodj a nagyobb volumenű kiadásoktól, próbálj megtakarítani itt-ott!
   

  Egészség

  Ez az év jól alakul az egészséged szempontjából, remek alkalmat adva arra, hogy kicsit feltöltődj szellemileg és fizikailag. Pihenj és ápold a lelked, amikor csak időd engedi! Légy aktív és táplálkozz egészségesen! Ügyelj rá, hogy elkerüljenek az érzelmi örvények, amik rossz hatással lennének az idegeidre. Légy pozitív és hagyd, hogy a körülötted lévő optimizmus rád is átragadjon! „Elemeid” töltöttsége igencsak ingadozni fog az év során. Találd meg az egyensúlyt munka és szabadidő között! Sokat segíthet egy jó diéta is.
   

  Család

  Fontos változások történnek a családodban, életed egy új szakaszba lép. Lesznek veszteségek és nyereségek egyaránt a családi körben. Bizonyos dolgok megnehezítik, hogy megtaláld otthon a harmóniát. Zárd le a családtagjaiddal a nyitott vitákat, és ne vedd azokat a szívedre! Légy erős és tartsd magad az elképzeléseidhez!
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on
Szilveszteri program és szálláskereső
Kiválasztott keresések: