Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

Újévi horoszkóp

 • Oroszlán (VII. 23 – VIII. 22.)

  Alapvetően pozitív lesz az éved, nem igazán fognak csalódások érni, minden bú elkerül téged. Remek alkalom arra, hogy felpörögj, új célokat tűzzél ki magad elé és azokat egytől egyig meg is valósítsd. Legfeljebb a családodban adódhat pár apró félreértés, de ezek is kezelhetőek lesznek, ha a megfelelő pillanatban kellő határozottságot mutatsz.
   
  ###ROADBLOCK1###

  Munka / karrier
  Szakmai szempontból kedvező év elé nézel. Magabiztosságot fogsz sugározni a munkahelyeden és ez természetesen meghozza az eredményt új partneri kapcsolatok vagy új szerződések formájában. Figyelj oda az új kollégákkal, ügyfelekkel való kapcsolatodra! 2019-et nagy lendülettel kezded, aztán Áprilisban jön egy kisebb hullámvölgy, amin hamar túl fogsz lendülni. Ne idegeskedj, ha az elvárásaid nem azonnal teljesülnek, ez csak egy kis próbatétel lesz számodra. Maradj mindig megfontolt és bölcs!
   
  Pénzügyek
  Pénzügyi szempontból turbulens lesz számodra 2019. Ha hitelt kell felvenned, azt márciusban tegyed. Év eleji esetleges befektetéseid is hamar termőre fordulhatnak. Májustól őszig viszont megnövekednek a családdal, barátokkal kapcsolatos kiadásaid, és ez ellen nem tudsz mit tenni. Később viszont meg fogják neked hálálni. Előfordulhat, hogy egy lakásfelújítás is elkerülhetetlenné válik.

  Szerelem / emberi kapcsolatok
  Kedvező időszak a párkapcsolatodat érintő döntések meghozására. Ezek azonban ne legyenek semmiképpen elhamarkodottak, mert azok később visszaüthetnek. Ha éppen túl vagy egy hosszabb kapcsolaton, érdemes tartanod egy kis szünetet.
   
  Egészség
  Régóta húzódó egészségügyi problémáid 2019-ben pozitív fordulatot vesznek. Figyelj oda a lágyékodra és a vérnyomásodra! Esetleg megpróbálkozhatsz a jógával is és töltsél lehetőleg minél több időt olyan emberek társasáságban, akikkel jól érzed magad. Ha mindezt betartod, az év előrehaladtával egyre kevesebbet kell az orvosokat látogatnod.
   
  Kedvező hónapok: január, március, április, május, június, szeptember
  Kedvezőtlen hónapok: fenruár, július, augusztus, október, december

   
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on
Szilveszteri program és szálláskereső

Keresés