Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

Újévi horoszkóp

 • Oroszlán (VII. 23 – VIII. 22.)

  Az anyagi és a társasági élet vonalán lesz nagyon erős az oroszlánok következő éve. Jó esély mutatkozik rá, hogy sikerül elhagynod egy régi rossz szokásodat. Te leszel a társaság középpontja egész évben.  Radikális változások jönnek nálad mind a szakmai mind a privát életedben. Annyi mindent sikerül elérned, mint még soha, de vigyázz, hogy ne legyél közben túl érzékeny.
   

  Munka

  Hullámvasút lesz számodra ez az év és nem is igazán tudsz tenni ellene. A rövidtávú céljaid viszont kivétel nélkül teljesülnek. Tervezgesd a jövődet és a hosszútávú céljaidon gondolkodj, próbálj nem törődni a napi nehézségekkel! Finomítsd, gondold újra a munkastílusodat, hogy be tudd fejezni időben a projektjeidet! Áss a dolgok mélyére, hogy fenntartsd a jó kapcsolatot a vezetőséggel és a közvetlen munkatársakkal! Az év első fele különösen dolgos lesz száodra, év vége felé már kiszámíthatóbbá és reményteljesebbé válnak a dolgok a munkahelyeden.
   

  Szerelem

  Fenomenális szerelmi életed lesz 2018-ban. Komoly változásokra lehet számítani, viszont sokat fejlődsz, figyelmesebbé, együttérzőbbé fogsz válni. Érhetnek rossz dolgok, amik viszont utána hosszútávon és tartósan gyümölcsözőek lesznek. Próbáld meg kicsit máshogy kifejezni az érzelmeidet, ez új távlatokat nyithat meg előtted párkapcsolataidban. Legyél kész a kompromisszumokra partnereddel! Semmit ne hagyjatok kibeszéletlenül! Számos romantikus élményben lesz részed, csak rajtad múlik, mennyire tudod kiélvezni őket.
   

  Pénzügyek

  Sokat javul anyagi helyzeted 2018-ban. Bár olykor akadozni fognak a bejövő pénzek, összességében teljesülni fognak a vágyaid. Befektetéseid viszont nem mindig fogják elérni a kívánt hatást. Ne hozz hirtelen döntéseket, megfontoltan cselekedj! Készülj fel előre nem látható kiadásokra végig az év során! Dönts bölcsen és próbálj megszabadulni a nemkívánatos pénzügyi kötelezettségeidtől, amik felemészthetik tartalékaidat. Rendszeresen hagyj időt a költségvetésed felülvizsgálatára! Ne hagyd, hogy a környezeted által keltet pénzügyi örvények magukkal ragadjanak! Igyekezz félretenni a 2019-es évre is!
   

  Egészség

  Egészségi állapotod átlagos lesz 2018-ban. Lesznek gyengébb periódusaid is. Hagyatkozz a természetre, hogy visszanyerd a formád! Szánd rá magad a diétára és tornázz, hogy megalapozd a jó közérzetedet! Ne vállald túl magad fizikailag! Az év közepe stresszesebb lesz számodra, ez visszavetheti a közérzetedet is. Óvakodj a komplikációktól, légy mindig éber, de maradj nyugodt! Mindig hagyj időt a pihenésre!
   

  Család

  Lesznek események a családban, amik alaposan próbára tesznek téged. Fel kell magad készítened kellemetlen dolgokra is. Hallgasd meg mások tanácsát, akkor sok öröm érhet. Fiatalabbak és idősebbek egyaránt segítségedre szorulhatnak szeretteid közül. Az energiád mindenképpen meglesz hozzá. Légy elővigyázatos, ne tégy meggondolatlan dolgokat a családoddal tagjaival szemben!
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on
Szilveszteri program és szálláskereső
Kiválasztott keresések: