Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

Újévi horoszkóp

 • Nyilas (XI.22-XII.21.)

  Évek óta nem tapasztalt magas energiaszinttel csinálják végig a nyilasok a 2018-as évet. Elkerülik őket a csalódások, problémák. A legjobb időszak, hogy jobban érezd magad és jobbá tedd az életed. Ezzel együtt légy óvatos, mert ez a kegyelmi állapot nem tart örökké. Az újévben viszont biztosan minden területen előrelépsz.
   

  Munka

  Jók a kilátásaid 2018-ban, talán a legjobbak egész eddigi életedben. Engedj utat a kreativitásodnak a munkában és vedd könnyedén a kötelezettségeidet, feladataidat! A tett többet mond minden szónál, úgyhogy a teljesítményed beszéljen helyetted! A várt siker nem marad el, de aztán ne ülj a babérjaidon túl sokáig! Alkalmas lesz az időszak, hogy építsd a kapcsolati hálódat. Ne légy túl érzékeny, mert az gátat szabhat az előmenetelednek! Ne dőlj be a hamis ígéretednek, te viszont segítsd a munkatársaidat, ha szükségük van rá!
   

  Szerelem

  Az újévben sok olyan pont tisztázásra kerül a szerelmi életeddel kapcsolatban, amik fontosak. Összességében derűsebb, boldogabb időszak következik számodra. Érzelmileg érettebb korszakba lépsz. Ne légy impulzív a párkapcsolatodban! Mérlegelj, mielőtt döntesz! Tartózkodj a teljesíthetetlen ígéretektől (a házasságiaktól is)! Légy tudatos és ne hagyd, hogy mások diktáljanak! Alkalmas az idő, hogy harmónikus kapcsolatot alakíts ki a partnereddel, hogy jobban megismerd őt, ehhez azonban neked is egyértelművé kell tenni számára az érzéseidet. Egyes nyilasok úgy érezhetik, a társkeresés a kelleténél tovább tart. Ne csüggedjetek! A jelentős változások már nincsenek messze. Ne feledjétek a múltat, éljetek a mában és tervezzétek a jövőt!
   

  Pénzügyek

  Sok elkerülhetetlen költésed lesz az évben, amik ráadásul váratlanul érnek. Próbáld meg mégis derűsen fogadni őket! Tervezd meg a költségvetésed, de legyen benne hely a vágyaidnak is! Tartsd magad az elhatározásaidhoz! Ha így teszel, elkerülnek a pénzügyi veszélyek.
   

  Egészség

  Egész évben tele leszel energiával. Bizonyos kedvezőtlen események azonban hatással lehetnek az egészségedre és a lelkierődre. Mindig találj rá módot, hogy újra fel tudj töltődni. Jövőre erre elsősorban a kulturális és rekreációs rendezvények lesznek alkalmasak. A családod és a barátaid elég sok energiádat le fogják kötni. Az év második felében nem ártana tartanod egy diétát és rendszeres testmozgás után nézned, ez akár egész további életedre is hatással lehet. Ne légy lusta, mindig légy mozgásban!
   

  Család

  Sok izgalom ér a családban. Maradj távol azoktól, akik befolyásolni akarnak és uralkodnának rajtad! Egyszerűen kerüld velük a kontaktust! Azokra figyelj, akik tisztelnek, akik adnak a szavadra! Támadhatnak bizonyos félreértések a családtagjaiddal folytatott kommunikáció során, próbáld ezeket kiiktatni. Empatikusabbá válsz a jövő évben és jobban oda fogsz tudni figyelni másokra.
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on
Szilveszteri program és szálláskereső
Kiválasztott keresések: