Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

Újévi horoszkóp

 • Nyilas (XI.22-XII.21.)

  A 2019-es év az új élményekről, felfedezésekről fog szólni a nyilasoknak. Vigyázat, nem mindegyik lesz azonban kellemes, így végig megfontoltnak és türelmesnek kell maradnod. Sose hagyd el magad, pihenj sokát és próbáld meg mindenben a jót meglátni. Nagyon fontos, hogy neked magadnak kell motíválnod magadat. Ez időszak arra való, hogy lenyugodj, megállapodj. Kerüld a családi perpatvarokat, sose felejtsd el, hogy ők a te szeretteid.

  Munka / karrier
  Jó lehetőség a 2019-es év a karriered szempontjából. A munkahelyi nyomás nem lesz kisebb, mint az előző években, most azonban ezt végre előnyödre tudod fordítani. Ne járj külön utakon, mindig a csapat érdekeit tartsd szem előtt. Figyelj oda, ne könnyelműsködd el a feladaid elvégzését, és ne igérj meg semmi olyat, ami téged bajba sodorhat!
   
  Pénzügyek
  Kicsit újrakezdés lesz számodra pénzügyi fronton az elkövetkezendő időszak. Lesz pár váratlan kiadásod, ezeket azonban ügyesen tudod menedzselni. Egy-két családi esemény ezzel együtt próbára teheti a pénztárcádat, és nagy lesz a kísértés, hogy vásárolj pár drága holmit az otthonodba. Próbáld ezeket a költéseid okosan elosztani és a kevésbé sürgőseket elnapolni. Lehetőség szerint korábbi befektetéseidet ne most mondd fel.
   
  Szerelem / emberi kapcsolatok
  Légy megbocsátó és töltsél sok időt a pároddal, kapcsolatotok ezt hosszútávon meg fogja hálálni. Ne kezdeményez felesleges vitákat, hallgasd meg a partnered véleményét is. Óvakodj a meglepetésektől, idén visszaüthetnek, elégedj meg azzal, ami van. Érezni fogod, mikor jön el az a pillanat, hogy a kapcsolatotok újabb szintet lépjen.
   
  Egészség
  Általános egészségi állapotod javulni fog, ha jelenleg van valami problémád, azt végre ki fogják tudni kúrálni. Figyelj oda a térded alatti szerveidre és igyál nagyon sokat, különben szenvedni fogsz a kiszáradástól. Utazások alatt sose hagyd ki soha a reggelit, legalább egy kis gyümölcsöt egyél minden reggel. Gyakrabban fog fájni a fejed, ezek előfordulását úgy csökkentheted, ha nem stresszelsz.
   
  Kedvező hónapok: március, április, május, június, augusztus
  Kedvezőtlen hónapok: január, február, július december

   
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on
Szilveszteri program és szálláskereső

Keresés