Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

Újévi horoszkóp

 • Mérleg (IX.23-X.22.)

  Több évnyi kiegyensúlyozatlanság, bizonytalanság után a 2019-es végre a te éved lesz. Újra friss, üde és felszabadult leszél az élet minden területén, ráadásul az elmúlt évek tapasztalataival a hátad felvértezve. Több fontos döntést is meg fogsz hozni. Azonban továbbra is légy résen és maradjanak rendezettek a gondolataid, hogy minden utadba kerül akadályt le tudj kűzdeni.
   
  Munka / karrier
  Tobb fordulópontot is hozhat az év a karrieredben, miközben az eddigi bizonytalanságok, amik felőröltek, teljesen eltűnnek. Magabiztos leszel és tettrekész a munkahelyeden, nem is marad el az elismerés. Ráadásul a légkör is sokkal kellemesebb lesz, örömmel fogsz bejárni dolgozni. Vedd hasznát az eddig megszerzett tapasztalataidnak a kritikus helyzetekben. Légy szívélyes és őszinte a feletteseiddel és a kollégáiddal.
   
  Pénzügyek
  Pénzügyeid pozitív előremozdulást fognak mutatni, bár lesz pár váratlan kiadásod, így azért költéseidet célszerű kordában tartanod. Érdemes felállítanod az évre egy pénzügyi tervet, akár külső szakértő bevonásával is. Hosszútávon hasznod lehet belőle. Fektess be bátran, meg fog térülni. Amit viszont sajnos nem fogsz tudni kontrollálni, azok a családdal kapcsolatos kiadások, amik ebben az évben is jelentősek lesznek, viszont meg fogod hozzájuk találni a szükséges forrást. Cserébe a családi béke minden eddiginél tartósabbnak fog bizonyulni.
   
  Szerelem / emberi kapcsolatok
  A párkapcsolatban élők ne féljenek kimutatni érzelmeiket társuk felé. Ha ez elmarad, a partner elbizonytalanodása átragadhat rájuk is és ez rányomhatja bélyegét az év első felére. Később ezzel együtt szerencsés fordulat állhat be, ehhez azonban türelmesnek kell maradnod és a megfelelő pillanatban kell cselekedned. Az se baj, ha felállítasz egy tervet és aszerint haladsz. Próbálj meg ezúttal az eszedre hallgatni és ne keresd a vitákat, ahol elragadhatnak az érzelmeid.
   
  Egészség
  Tele energiával kezded az évet. Használd ki, utazz sokat! Lehetnek problémáid a vérnyomásoddal, segíthet a jóga és az, ha nem mész bele parttalan vitákba. Amikor közlekedsz, akkor se hagyd, hogy mások kihozzanak a sodrodból és vezess óvatosan. Bátran végezz fizikai munkát, mozodj, edzél, a tested meg fogja hálálni.
   
  Kedvező hónapok: március, május, augusztus, október, november
  Kedvezőtlen hónapok: január, február, április, december
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on
Szilveszteri program és szálláskereső

Keresés