Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

Újévi horoszkóp

 • Mérleg (IX.23-X.22.)

  A 2018-as év alkalmas arra, hogy a mérlegek elsősorban magukkal foglalkozzanak. Ragaszkodj a saját elképzeléseidhez, fókuszálj a saját ötleteidre! A másokkal való kapcsolat új értelmet nyer számodra az újévben. Lesznek lehetőségek, hogy előbbre juss az életben. Értsd meg a téged körülvevő valóságot és erősítsd a személyes kapcsolataidat mind a privát életedben, mind pedig a munkahelyeden!
   

  Munka

  Olyan változások lesznek a karrieredben 2018-ban, mint még soha. Sokkal több felelősség fog a válladra nehezedni. Sok hosszútávon is gyümölcsöző pozitív fejlődést fogsz tapasztalni a karrieredben. Hatalmas energiák állnak rendelkezésedre, hogy előbbre jussál. Megfelelő az idő, hogy új képességeket sajátíts el. Figyelj rá, hogy jusson idő a hobbiaidra és azokra a dolgokra, amik érdekelnek, talán még nevet is szerezhetsz velük. Találd meg az egyensúlyt a privát életed és a munkád között, máskülönben problémáid lehetnek. Ellenállhatatlan késztetést fogsz érezni, hogy megalapozd a szakmai jövődet. Ne szemérmeskedj, kérj szívességeket, fizetésemelést, áthelyezést! Meg fogod kapni. Pár felettesed és munkatársad sok bosszúságot fog okozni neked. Ne törődj velük! Csak magaddal foglalkozz, dolgozz keményen! Kellő optimizmussal és egy adag túlélőképességgel minden akadályt lekűzdesz.
   

  Szerelem

  Az újévben több megértéssel fordulsz partnered felé, ezáltal a szerelem új távlatokat nyit számodra. Elmélyül a kapcsolatod a társaddal, intenzív romantika fogja jellemezni. Tárd ki a szárnyad! Tartózkodj viszont az impulzív megnyilvánulásoktól 2018-ban! A kapcsolatod fejlődni fog vagy éppen szépen kimúlik. Társadban nagyobb örömödet fogod lelni, mint valaha, ő pedig abszolút ura lesz minden helyzetnek. Engedd el a korábbi rossz kapcsolatok emlékét, ezzel még jobban el fogsz tudni köteleződni a jelenlegi iránt.
   

  Pénzügyek

  A pénzügyeid menedzselése lesz a kulcs a stabilitás megteremtésében. Megfontoltabb leszel a költéseidben, a megtakarításaid ezzel együtt kicsit megcsappannak. Igyekezz annyit megspórolni a szűkösebb időkre, amennyit csak tudsz! Az év vége felé már nyugodtan meglepheted magad apró ajándékokkal. Készülj fel rá, lehet pár váratlan kiadásod a barátok és rokonok „jóvoltából”! A 2018-as év alkalmas arra, hogy új autót vegyél vagy új otthonba költözz. Alacsony hozammal kecsegtető befektetésekbe nem érdemes belevágnod.
   

  Egészség

  Fantasztikusan energikus évkezdet elé nézel. Az első negyedévben el fogod felejteni azt a szót, hoyg fáradtság és betegség. Energiatartalékaidat sokáig hajtanak majd téged. Az év közepe felé aztán kis visszaesés következik be, de mivel addigra elvégzed a legfontosabb teendőidet, nyugodtan megállhatsz, szusszanhatsz egyet. Testileg és lelkileg egyaránt szükséged lesz rá. Az év vége felé nyugodtan hódolj a hobbiaidnak, ezáltal újra feltöltődsz és ugyanolyan jó közérzettel fejezed be a 2018-as évet, ahogy elkezdted.
   

  Család

  Az őszinte, természetes én-edre lesz szükség, hogy a családodban jól menjenek a dolgok. Légy óvatos, ne hagyd magad túlságosan befolyásolni a rokonaid által! Mondd el bátran a saját elképzeléseidet, és tégy róla, hogy azok másoknak is fontosak legyenek! Ehhet nincs más dolgod, mind sokat kommunikálni. Légy nagyvonalú, barátságos és akkor otthon is ilyen mindig ilyen lesz a légkör. Hallgasd meg a többieket is és ne fukarkodj a dícsérettel, ha valaki jól csinál valamit! Ne hagyd hogy a felfokozott érzelmek letérítsenek a helyes útról! Összességében biztató év elé nézel, apróbb zökkenőkkel.
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on
Szilveszteri program és szálláskereső
Kiválasztott keresések: