Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

Újévi horoszkóp

 • Kos (III. 21 – IV. 20.)

  2019-ben rengeteg komoly eredményt érsz el és ennek megfelelően számos elismerésben lesz részed. Gyűjtsd az erőt és szilárdítsd meg a pozicíóidat. Ne habozz, ha vetélytársaiddal versenyre kell kelned. Sokat fogsz utazni és spirituálisan is sokat kapsz ettől az évtől. Csatlakozz társadalmilag aktív csoportokhoz, ismertséget fog hozni számodra a közösségen belül és később még te is a segítségükre szorulhasz.

  Munka / karrier
  Nehezen indul az év de aztán fokozatosan lesz egyre jobb. Április után még akár egy előléptetés is kinéz neked. Kollégáid hallgatnak rád, kikérik a véleményedet. Több időt kell majd a munkahelyeden töltened, ennek azonban meglesz a hozadéka. Csak előre tekints, ne foglalkozz a múlttal! Akiknek saját vállalkozásuk van, 2019-ben lehetőleg ne írjanak alá nagy összegről szóló, vagy a cég hosszútávú működését befolyásoló szerződéseket.
   
  Pénzügyek
  Több korábbi befektetésed ebben az évben forul termőre, ennek megfelelően pénzügyeid biztos lábakon fognak állni. A megszerzett pénzeket fordítsd magadra és a szeretteidre, légy nagyvonalú! Új vállalkozásba, befektetésbe azonban ne most kezdjél!
   
  Szerelem / emberi kapcsolatok
  Ha kapcsolatban vagy, az ebben az időszakban kiegyensúlyozott lesz. Párod sokat igyekszik a kedvedben járni. Konfliktusforrás lehet azonban a sok stressz, a félreértés és a személyiséged, egód túlzott előtérbe tolása. Tervezgessétek a jövőt, beszéljetek meg mindent. Légy türelmes és racionális! Az elhamarkodott döntéseknek jóvátehetetlen következményei lehetnek. Találd meg az egyensúlyt a családod és a párkapcsolatod között.
   
  Egészség
  Jó formában leszel 2019-ben, bár akad pár gyengébb periódusod is. Ha időben lépsz, ezek hamar tovaszállnak. Ha nem érzed jól magad, azonnal konzultálj orvossal, ellenkező esetben a kis semmiségekb hosszútávú problémákká fokozódhatnak.
   
  Kedvező hónapok: február, április, május, július, augusztus, október, december
  Kedvezőtlen hónapok: március, június, szeptember, november
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on

Kiemelt szilveszteri szállások

Szilveszteri program és szálláskereső

Keresés