Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

Újévi horoszkóp

 • Kos (III. 21 – IV. 20.)

  2018-ban végre meghozol pár fontos döntést az életeddel kapcsolatban. A már nem aktuális dolgaidat le tudod zárni. Sokkal kifinomultabb és érettebb leszel ebben az évben. Az események hosszútávon a te kedved szerint alakulnak. Az év során a privát életedben meg kell hoznod pár áldozatot. Ragadd meg az alkalmakat, amik az utadba kerülnek!
   

  Munka

  A legtöbb bak karrierje felfelé ível az újévben. Természetesen ezért le kell kűzdened bizonyos akadályokat, olykor többször neki kell futnod egy feladatnak, de aztán elnyered méltó jutalmadat. Új távlatok, új karrierlehetőségek is nyilhatnak előtted. Kommunikáció és túlélés a kulcsszavak idén. Remek év, hogy fejleszd a képességeidet, elsősorban a kreatívakat. Azok, akik művészetekkel, értékesítéssel vagy előállítással foglalkoznak, különösen jó évre számíthatnak. A feletteseiddel való kapcsolatod a munkahelyeden nagyon baráti lesz. Év végén akár előléptetés és fizetésemelés is szóba jöhet.
   

  Szerelem

  A kosok szerelmi életének nagyon határozott menete lesz 2018-ban. Tovább mélyül a kapcsolat a partnerrel, egyesek végre le tudják zárni nem működő kapcsolatukat, megint másoknál ez lesz a kezdete valami jónak. Ha már épp befelé tartasz egy kapcsolatba, az most megerősödik, egyre lelkesebben, elkötelezettebben fogod belevetni magad, miközben az érzelmeidet kontroll alatt tudod tartani. Fontos azonban, hogy csalóka ígéretekkel ne hagyd magad levenni a lábadról. Régi fájdalmas emlékek végleg a feledés homályába vesznek, ez felszabadulttá tesz.
   

  Pénzügyek

  Pénzügyileg sikeres év elé nézel. Természetesen lesznek időközben apró vesztességeid, tartozásaid, de ezeken hamar túllendülsz, év végére egyértelműen pluszban leszel. Mivel egész évben optimista tudsz maradni, a problémásabb időszakokon is ügyesen átevickélsz. Tervezd újra a költségvetésed, igazítsd a lehetőségeidhez! Keress új, alternatív utakat, hogy pénzügyi helyzeted stabil legyen! 
   

  Egészség

  Az általános egészségi helyzeted egész évben kitűnő lesz. Nem lesznek nagyobb egészségügyi gondjaid. Ha sokat jársz a természetben és kalandokban veszel részt, az hatalmas energialöketet fog neked jelenteni. Hallgas a belső megérzésedre, folyamatosan frissítsd tested és lelked! Tarts önmérsékletet a táplálkozásban, ne légy falánk! A meditáció, akár munka közben is, elűzi a stresszt az életedből.
   

  Család

  Családi életed is remekül alakul 2018-ban. Sokat fejlődsz a társas kapcsolataidban. Kicsit talán sérülékenyebb leszel az idén, próbálj meg odafigyelni erre, és akkor stabilabb maradhatsz. Ne légy érzékeny és mindig megfontoltan cselekedj! Lesz pár számodra nagyon várt családi esemény az évben. Sok utazásban és vásárlásban lesz részed. Békülj ki azokkal, akikkel haragban vagy!
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on
Szilveszteri program és szálláskereső
Kiválasztott keresések: