Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

Újévi horoszkóp

 • Ikrek (V.21-VI.21.)

  2019-ben bátran, frissen és a képességeidnek megfelelően tudod kezelni a nehéz helyzeteket. Néha majd kicsit tompának érzed magad, azonban ilyenkor is maradj pozitív. Pénzügyeid is rendben lesznek, a társasági életed azonban valamivel visszafogottabban alakul, elsősorban a saját döntésed miatt, miután olykor kicsit kimerültnek fogod érezni magad. A felesleges utazásokat és látogatásokat is mondd le. Ha ügyes vagy, régi nagy vágyaid teljesülhetnek.
   
  Munka / karrier
  Erőfeszítéseidet elismerik a munkahelyeden, előléptetésben és jutalomban is reménykedhetsz. Bár a változásokat nem mindig szereted, az esetleges új munkakör mégis elégedettséggel fog eltölteni. Légy elkötelezett a munkád iránt, ne mondj ellent a feletteseidnek és a kollégáidnak. Meglátod, meg fogják fogadni a tanácsaidat és ez a cég hasznára válik. Az év jó részében nagy lesz rajtad a nyomás, a kreatív feladatokra sajnos nemigen marad időd, ha beletörődsz ebbe a helyzetbe. Mindig pontosan dolgozz, pláne ha új vagy a csapatban.

  Pénzügyek
  Pénzügyi helyzeted javul az előtted álló időszakban. A szeretteid viszont sok pénzt fognak kérni tőled, és ha nem jegyzed fel ezeket, könnyen kicsúszhat a kezedből az irányítás. A váratlan bevételeidet konstruktív módon próbáld meg elkölteni. Lesznek akik hízelgéssel akarnak tőled nagyobb összegeket kicsalni és sokba kerülhet neked az is, amikor irigy, dühös, frusztrált vagy. Tartsd kordában az érzelmeidet. Helyezd biztonságba az értékeidet, februárban pedig ne írjál alá semmilyen szerződést vagy megállapodást. Esetleges befektetéseket márciusban eszközölj.

  Szerelem / emberi kapcsolatok
  Boldogságban telik az elkövetkezendő időszak. Megnő a felelősséged a családon belül, cserébe teljes támogatásukról biztosítanak. Jó ötlet lehet egy nagy közös családi kirándulás. Figyelj oda a szüleidre, segítségre lesz szükségük. A társad emiatt majd úgy érezheti, csak másodhegedűs nálad. Beszéld meg vele nyíltan, őszintén a helyzetet, így kapcsolatotok újra harmónikus lesz.
   
  Egészség
  Nem lesznek nagyobb egészségügyi problémáid, de azért nem árt, ha elővigyázatos vagy. Sok testmozgás, edzés javaslott, hogy formában tartsd magad, ellenkező esetben hamar felszedhetsz pár kilót. Ne spórolj az egészségeden!
   
  Kedvező hónapok: február, március, április, szeptember, december
  Kedvezőtlen hónapok: január, június, július, augusztus, október, november
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on
Szilveszteri program és szálláskereső

Keresés