Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

Újévi horoszkóp

 • Ikrek (V.21-VI.21.)

  Nagy energiáid lesznek az újévben minden területen. Fizikai és mentális megújulásban lesz részed, új lehetőségek bukkannak fel úton-útfélen. Használd ki őket maximálisan! Szinte rögtön jön értük a jutalom. Nemigen szembesülsz gondokkal sem a személyes sem a szakmai életedben. Ez az az idő, amikor a természetes éned igazán felszínre törhet. Óvakodj a betarthatatlan ígéretektől és felelősségvállalásoktól!
   

  Munka

  Idén minden lehetőség megvan rá, hogy bizonyítsd rátermettségedet. Keressél új utakat, új kihívásokat! Szakmai utad egy új szakaszba ér. Ne elégedj meg az eddigi eredményeiddel, törj a csillagok felé! Pár munkatársad lehűtheti a lelkesedésedet. Kísérd figyelemmel minden lépésüket, alakíts ki jó kapcsolatot a feletteseiddel! Lassú de biztos fejlődés áll be karrieredben. Fontos, hogy mutatkozz tettrekésznek a munkahelyeden. Amikor dolgozol, azt vedd nagyon komolyan, viszont néha lazíts is közben. A csapatmunka 2018-ban kifizetődő lesz számodra!
   

  Szerelem 

  Szerelmi életed élénk és kellemes lesz 2018-ban. Érzelmileg tudsz fejlődni, nagyobb lelkesedéssel veted bele magad a kapcsolatodba. Az egyedülállók figyelmesebbek lesznek, ez jó esélyt teremt egy új kapcsolatra. Társasági életed is jobb lesz. Ne félj megmutatni magad és az érzéseidet a lehetséges partnerednek! Sok örömben, kellemes élményben lehet részed. Páran az ikrek közül óvatosabbá válhatnak, miután érzelmeik nem találnak viszonzásra. Ha több kapcsolatot tartasz fenn párhuzamosan, vigyázz, év végén rosszul sülhet el a dolog! Jobb, ha még előtte tiszta vizet öntesz a pohárba. Az év vége hozhat viharos változásokat a szerelmi életedben!
   

  Pénzügyek

  Egy nagy kérdőjel pénzügyi szempontból az újév. Bár sok vágyad teljesül, hosszútávú céljaid egy része gellert kap. Bár nem lesznek anyagi gondjaid, mégsem sikerül igazán egyenesbe jönnöd. Állj meg néha egy pillanatra, hogy számot vessél! Minél több energiát fektetsz a pénzügyeidbe, annál több lesz a bevételed. Végezz el pár változtatást, próbálj a nem kívánt költéseidtől megszabadulni! Tartózkodj a kölcsönöktől, addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér!
   

  Egészség

  Az év nagy részében csúcson lesz az egészséged. Ez segít abban, hogy jól teljesíts a munkában. Nagyon dinamikus leszel egész évben. Készülj fel a stresszesebb, intenzívebb időszakokra az év közepén, mert ezek szellemileg és testileg is sokat ki fognak venni belőled. Sportolj és végezz rekreációs gyakorlatokat! Próbáld megtalálni az egyensúlyt a szellemi és fizikai felkészülésed között, akkor nem érhet baj.
   

  Család

  Béke és harmónia fogja 2018-ban jellemezni a családi kapcsolataidat. Mindazonáltal készülj fel, lesznek változások, ami bizonyos családi hagyományokat is érinteni fog. Lesznek időszakos összezördülések. Ne az érzelmeid vezessenek, mindig a család érdekei lebegjenek a szemed előtt! Ne szítsd a tüzet!
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on
Szilveszteri program és szálláskereső
Kiválasztott keresések: