Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

Újévi horoszkóp

 • Halak (II.20-III.20.)

  Nagyon fontos szakaszához értél az életednek. Bizonyos régi vágyaid szárnyra kapnak. Alkalmas az idő, hogy az életviteledet valamint a karrieredet érintő nagy változások mellett dönts. Ehhez azonban megfelelően kell beosztanod az energiáidat. Ne hagyd, hogy mindenben az érzelmeid vezéreljenek, engedj teret a kreativitásodnak és egyéb erősségeinek is!
   

  Munka

  Sok kötelezettséget és munkát hoz számodra 2018. Az első pár hónap elteltével viszont a befektetett energia gyümölcsözőre fordul. Fontos, hogy ne akarj egyszerre túl sok mindent megoldani, mindig csak egy vagy legfeljebb két feladatra koncentrálj! A munkahelyi lelkesedésednek meglesz az eredménye fizetésemelés, előléptetés vagy üzleti út képében. A nyár folyamán egyes halaknak változásra lesz szükségük. Profilt azonban ne váltsatok! Igyekezzetek jó kapcsolatot kialakítani a kollégákkal és a főnökséggel, ennek később lesz jelentősége. Az újévben a kis lépésekkel haladás taktikája vezet eredményre. 
   

  Szerelem

  Elég kiszámíthatatlan lesz a szerelmi életed 2018-ban, miközben nagyon érzelmesen éled meg ezt az időszakot. Sok félelmeddel és álmoddal fogsz szembesülni. Kapcsolatod új irányt vesz, te azonban ragaszkodj a saját értékrendedhez és hagyományaidhoz! Bizonyos alkalmazkodás azonban nem árt. Az egyedülállóknak sok pozitív élményben lehet részük. Ne cselekedj azonban elhamarkodottan, mérlegelj, mielőtt egy új kalandba vágsz! Félreértés esetén mindent beszélj ki nyíltan, őszintén a társaddal, ez elűzi a felhőket. A romantika ott lesz veled mindenhol a levegőben, csak te rajtad múlik, mit teszel vele.
   

  Pénzügyek

  A 2018-as éved pénzügyi szempontból nagyon különbözni fog az ideitől. Sokkal jobban oda fogsz figyelni a pénzügyeidre, ezért a költéseid átgondoltabbak lesznek. Bizonyos kísértéseknek azért engedj, és akkor se fukarkodj, ha meg kell valakinek nyerni a szívét. Alkalmas az idő ingatlannal kapcsolatos befektetésekre és más megállapodásokra. Figyelj azonban a részletekre, olvasd át az apróbetűs részt, mielőtt belevágsz valamibe! Törekedj a kiegyensúlyozott költségvetésre, ne úsz az árral szemben! Pár korábbi befektetésed most fog termőre fordulni.
   
   

  Egészség

  Ragaszkodj a jól bejáratott étkezési szokásaidhoz és mindig hagyj magadnak időt a regenerálódásra, különben nehéz év elé nézel. Nagyon aktív lesz számodra 2018, így hamar lecsökkenhet az energiaszinted. Rendszeresen pihenj, hogy megelőzd a testi és lelki kimerültséget. Az anyagcsere-folyamataid a topon lesznek. A frissen elkészített ételeket részesítsd előnyben az előre elkészítettekkel szemben! Meditálj, jógázz, menj zarándokútra, hogy szellemileg feltöltődhess. Légy mindig optimista, akkor kiállod az élet próbáit! Az év vége hoz pár apróbb egészségügyi problémát és kicsit el is fáradsz addigra, ezekkel rögtön foglalkozz, hogy ne legyen belőlük nagyobb baj.
   

  Család

  Beszéljetek ki a családdal minden problémát! A hirtelen felindulásból megszületett döntéseknek ezúttal nincs helyük. Maradj pozitív és hagyj időt a félreértések orvosolására! Bizonyos dolgokat magadra kell vállalnod a családi béke érdekében, elgondolásaidat a szembeszélben is keresztül kell vinned. Válogasd meg a szavaidat, mielőtt kommunikációra kerül a sor!
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on
Szilveszteri program és szálláskereső
Kiválasztott keresések: