Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

Újévi horoszkóp

 • Halak (II.20-III.20.)

  2019-ben sokkal érzékenyebb ugyanakkor „élesebb” leszel. Vigyázz mit mondasz, és ne ígérgess felelőtlenül! Ne add ki titkaidat senkinek! Az elemző típusú emberek sokat segíthetnek neked az év során. Ne bízd el magad, mert az felesleges veszteségekhez és kiadásokhoz vezethet.

  Munka / karrier
  Jól kezdődik az év számodra, később azonban kicsit kényelmetlenül érezheted magad a munkahelyeden, lesznek zavaró tényezők. Ne csüggedj, ha megkettőzöd erőfeszítéseidet, minden helyre billen. A saját vállalkozást üzemeltethetők szembe találhatják magukat bizonyos pénzügyi nehézségekkel, de azért próbáljanak meg végig optimisták maradni.
   
  Pénzügyek
  Pénzügyeid terén komoly előremozdulást fogsz tapasztalni. Ne gondolj extra nagy összegekre, viszont elkerülnek a nagy veszteségek, ha odafigyelsz. Ezzel együtt lesznek apróbb hullámvölgyek, de ha ügyesen tervezel és tanácsot kérsz tapasztaltabb emberektől, akkor kemény munkával egyenesben maradsz.
   
  Szerelem / emberi kapcsolatok
  2019-ben fontos lesz a jó tervezés az emberi kapcsolataidban. Ne halogasd a döntéseket, ám azok alaposan megfontoltak legyenek! Némely halaknál boldog véget kifejletet hozhat az év, másoknál azonban el kell halasztaniuk az esküvőjüket. Alapjában véve jó dolgok történnek, ehhez azonban teljes erőbedobásra lesz szükség tőled. Legyél végig érzékeny, figyelmes!
   
  Egészség
  Egészséged rendben lesz, alkalmas az idő arra, hogy a pihenés aktív formáit válaszd. Gondold újra a fitnesz tervedet. A konditeremben most könnyűszerrel leadhatsz pár felesleges kilót.
   
  Kedvező hónapok: január, február, március, szeptember, október
  Kedvezőtlen hónapok: április, május, július, augusztus, december
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on
Szilveszteri program és szálláskereső

Keresés