Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

Újévi horoszkóp

 • Bika (IV.21-V.20.)

  Béke és szabadság lesz meghatározó számodra az újévben. Adottak a feltételek a pihenésre, relaxációra. Könnyebb, fizikailag és mentálisan kevésbé megterhelő év következik. Bizonyos események arra ösztönöznek, lépj hátra egy lépést, várj, kívülről szemléld a dolgokat. Érzékeny leszel ebben az évben, ezért sokakhoz közelebb tudsz kerülni.
   

  Munka 

  A munkahelyi teljesítményed 2018-ban csúcsokat dönget. Erősen fog befolyásolni a külvilág a karriered alakulásában, ezért jó lesz rugalmasnak lenned. Légy határozott az ambicióiddal és céljaiddal kapcsolatban, az eltökéltséged meghozza a sikert. Egész évben nagyon sokat kell majd dolgoznod. Tartsd magad távol lehetőség szerint a csapatmunkától és a másokkal való együttműködéstől! Akkor leszel sikeres, ha ezúttal mindent magad próbálsz megoldani. Év végén meglesz a gyümölcse.
   

  Szerelem

  Harmónikus lesz a szerelmi életed 2018-ban. Végig kiegyensúlyozott tudsz maradni, és fontos új tapasztalatokkal gazdagodsz. Egyes bikáknak a legfontosabb a szerelem lesz ebben az évben, mások úgy fogják érezni, csak elfecsérelt idő és energia. Az empátiád segít fenntartani a kapcsolatokat. Év közepe felé lehet, hogy egy olyan embert sodor útadba az élet, aki hosszútávon társaddá válhat. Ne a múltbeli dolgokon rágódj, előre tekints! Ha már kapcsolatban vagy, akkor most az tovább erősödik, és kiállhatja az idő próbáját is. Az újévben az eddigieknél is sokkal jobban kényeztesd a szerelmedet!
   

  Pénzügyek

  Annyi kiadásod lesz az évben, mint talán még soha. Folyamatos bevételeid lesznek, viszont kiadások is, éppen annyi, hogy nem tudsz félretenni. Egy pár elkerülhetetlen kiadás váratlanul fog érni és felborítja a már elkészített pénzügyi terveidet. Ne hagyd azonban, hogy a pénzügyi gondok maguk alá temessenek! Pénzügyi szempontból a legintenzívebb az év közepe lesz számodra. Tervezz alaposan és szabadulj meg a rossz kölcsöneidtől, tartozásaidtól! Próbáld csökkenteni a nemkívánatos kiadásaidat! Pár bikának a 2018-as a nagy befektetések éve lehet, például lakás- vagy autóvásárlás terén.
   

  Egészség

  Jól, tele energiával kezdődik az év számodra. Érdemes elkezdened sportolni és felhagyni az egészségtelen szokásaiddal. Ezeknek hosszútávú pozitív hatásuk lehet az életedben. Az év második negyedében kis visszaesés jön, fáradékonyabb leszel, próbára tesz ez az időszak testileg és szellemileg egyaránt. Tartsd kordában az érzelmeidet, csak pár hónapig kell türelmesnek lenned. Relaxálj és frissítsd fel a lelked! Ne hagyd, hogy meginogjon az önbizalmad, próbáld csökkenteni a stresszt az életedben! Ne terheld túl a szívedet se!
   

  Család

  A legfontosabb feladat, hogy rendbe tedd a családi kapcsolataidat. Sok feszültség kerül felszínre, ezeket pozitív energiákká kell alakítanod. Taktikus és diplomatikus megközelítés szükséges. Bizonyosodj meg róla, hogy a személyes határaid érintetlenül maradnak! A jó törekvéseid bizalmat, örömöt szülnek.
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on
Szilveszteri program és szálláskereső
Kiválasztott keresések: