Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

Újévi horoszkóp

 • Bika (IV.21-V.20.)

  Emlékezetes lesz a 2019-es év a bikák számára. Új dolgokat, képességeket fedezel fel magadban. Régóta nyitott ügyeket sikerül lezárnod, az eredményekre mindazonáltal egy kicsit várnod kell. Lesznek apróbb hullámvölgyek, de a kemény munka meghozza a gyümölcsét. Barátaiddal rengeteg kellemes percet szereztek egymásnak.
   
  Munka / karrier
  Munkahelyeden bizonytalan lesz a légkör, ha pedig vállalkozásod van, az stagnálni fog. Napi szinten azonban mégis jó lesz a közérzeted. Tavasszal komolyabb összeg áll a házhoz. Inkább magad végezd el a munkát, ne told át másra a feladatokat. Légy megfontolt és akkurátus. Igyekezz a dolgok mögé nézni, semmit ne vegyél evidenciának. Próbálj kimaradni a kollégák vitáiból és mindig légy becsületes. Lehetőleg ne most válts munkahelyet, később sokkal jobb lehetőség fog megtalálni.
   
  Pénzügyek
  Bizonyos téged megillető pénzek késhetnek, elsősorban a családod, barátaid irányából. Ha vannak tartozásaid, keress egy eddig számodra nem ismert forrást ezek kiegyenlítésére, de ne kérj kölcsönt idegen emberektől és ne add a fejed szerencsejátékra. Egy ingatlanvásárlás most jó ötletnek tűnik. Minden hónap elején készíts tervet a pénzügyeidről, hogy ne érjenek meglepetések. Próbálj minél több pénzt megtakarítani, mert júniusban lehetnek nem várt kiadásaid. Ne félj tanácsot kérni a tapasztaltabbaktól.
   
  Szerelem / emberi kapcsolatok
   
  Sok türelemre és hitre lesz szükséged 2019-ben. Ne siettesd a dolgokat. Szerelmi életed viharosra fordulhat, ne hagyd, hogy elragadjanak az érzelmeid. Párod és családod kapcsolata jóra fordul, ez a fejlemény akár még a házzaságot is elhozhatja számotokra. Ehhez azonban az kell, hogy minden félreértést őszintén tisztázzatok.
   
  Egészség
  Tölts minél több időt a családod, barátaid körében, különben könnyen depresszióssá válhatsz. Tarts rendszeresen szünetet, adj időt a testednek a feltöltődésre. Kerüld a nehéz fizikai feladatokat, végezz rendszeresen légzőgyakorlatokat, esetleg jógázz is. Add át magad a természet nyugalmának, szépségeinek, tartsd távol magadtól a stresszt és a múltban gyökerező negatív gondolatokat. Egy hugyúti fertőzés rövid időre visszavethet. Ne menj nagy tömegbe, hallgas sok zenét.
   
  Kedvező hónapok: január, február, március, május, július, november
  Kedvezőtlen hónapok: április, június, augusztus, október
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on
Szilveszteri program és szálláskereső

Keresés