Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

Újévi horoszkóp

 • Bak (XII.22-I.20.)

  2018 rejtett képességeket és tartalékokat hoz ki a bak jegy szülötteiből. Remek év a fejlődésre. Sok felelősség és döntési helyzet hárul rád. Összességében boldog, derűs időszak elé nézel, apróbb nehézségekkel. A gyakorlatias én-ed előtérbe kerül a privát életedben és a munkád során egyaránt.
   

  Munka

  Számtalan lehetőséged lesz, hogy kitűnj, megmutasd, mire vagy képes. Lubickolni fogsz a szabadságban, felfedezed, mik rejlenek még benned, sokat segítesz munkatársaidnak és feletteseidnek. Kicsit nehezebben fog alakulni a munkahelyeden az év közepe. Lesznek bizonyos zavaró körülmények, maradj azonban végig nyugodt, dolgozz keményen, légy szerény és nem marad el a siker. A jelszó 2018-ban a csapatmunka. Év végén pedig, ha úgy döntesz, poziciót válthatsz. A gyakorlatiasságod és a vezetői képességeid segítenek abban, hogy tovább lépj felfelé a ranglétrán.
   

  Szerelem

  Sok bak az újévben találja meg az igaz szerelmet. Visszafogottsággal, őszinteséggel sok potenciális partner figyelmét felkeltheted. Ne spórolj az érzelmekkel, éld meg a szerelmet! Mondd el azt is bátran a partnerednek, mit változtatnál a kapcsolatotokban! Ne titokzatoskodj! Az egyedülállóak sokat fognak randizni, és ezek egyikéből akár még egy tartós kapcsolat is kialakulhat. Életetek érzékeny és romantikus szakaszához értek 2018-ban. A házasok és a már kapcsolatban élő bakok még jobban megismerik társukat. Hagyjál azonban helyet a saját privát szférádnak is!
   

  Pénzügyek

  Alapjában véve szélcsendes év lesz pénzügyi szempontból 2018. Tartózkodj az impulzív költekezéstől és próbálj tartalékolni a jövőre! Tervezd meg a költéseidet és állíts fel a kiadásaidnál fontossági sorrendet! Extravagáns vágyaidnak most ne engedj utat, ebből sok hasznod származhat a jövőben. Év közepén lesznek a szeretteidhez kapcsolódó kiadásaid, ne spórolj rajtuk! Figyelj azonban a költéseidre, ne ess túlzásba! Az újév kedvezni fog az ingatlannal kapcsolatos befektetéseknek, év végén pedig utazásra, szórakozásra, pihenésre lesz érdemes költened. Lepd meg magad! 
   

  Egészség

  Vitalitási és energiaszinted 2018-ban emelkedő tendenciát mutat. Ügyelj azonban arra, hogy az energiáidat jó dolgokra használd. Legyél koncentrált, fókuszálj a feladataidra! Érdemes elkezdened sportolni és megpróbálnod leszokni valamelyik rossz szokásodról. Tarts szigorú diétát, ne csábulj el és ne ess túlzásokba! Figyelj oda a lelki egyensúlyodra, lehetnek ugyanis nehezebb, stresszesebb pillanatai az évnek. Tarts néha méregtelenítő kúrát!
   

  Család

  Eseménydús év vár rád családügyileg. Kapcsolatod kiegyensúlyozott lesz a rokonaiddal. Hallgass mindig a szivedre, akkor nem érhet otthon baj. Aktív társasági életet fogsz élni, ha kontrollálni tudod az érzelmeidet, ellenkező esetben viszont sok bosszúságban lehet részed. Rendszeresen vizsgáld felül a kapcsolataidat és változtass, ha szükséges. Elég ennyit tenned, hogy megteremtsd otthon a családi békét.
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on
Szilveszteri program és szálláskereső
Kiválasztott keresések: