Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

Újévi horoszkóp

 • Bak (XII.22-I.20.)

  Ebben az évben koncentrálj az új célokra az élet minden területén. Pozitív irányba fogsz változni és minden helyzetben önbizalommal telve keresed a megoldást. Februárban érdemes lesz egy kicsit az eddigi rutint feladva, új nézőpontból megvizsgálnod a dolgokat, valamint logikusan gondolkodnod és bölcsen döntened. Kerüld az értelmetlen vitákat idegen emberekkel. A másik nem támogatása szárnyakat adhat neked, de új barátok és kollégák is frissitően hathatnak rád. Sok ismerősödet most lesz alkalmad igazán megismerni, miközben te jelentős pénzt fogsz költeni a külső-belső megújulásodra.

  Munka / karrier
  Elfoglalt leszel egész évben a munkahelyeden, ráadásul új munkakört ajánlhatnak fel neked, ami viszont több felelősséggel és több utazással jár. Várakozással tekintesz a kihívások elé, nem érzed úgy, hogy meghaladja képességeidet az új feladat. Lesznek az irodában konfliktusok, amiket türelemmel kell kezelned. Amikor már éppen a kimerülés határán lesz, megjutalmaznak, ez megerősít abban, hogy a kemény munka kifizetődik. Ezzel együtt ügyesen kell beosztanod az energiáidat és ki kell várnod a pillanatot, amikor igazán megcsillogtathatod a képességeidet.
   
  Pénzügyek
  Türelem, takarékoskodás, teljesítmény – ez a három tulajdonság, ami elhozza számodra 2019-ben a sikert. Bár a kassza szerencsére soha nem lesz teljesen üres, lesznek kellemetlen nagyobb kiadásaid. Ez az év kedvez az új befektetéseknek, viszont ne vidd őket túlzásba, mert később megbánhatod. Ne sajnáld a pénzt a szüleidre, családodra és az egészségedre. Adakozzál is, ha van rá módod.
   
  Szerelem / emberi kapcsolatok
  Év elején össze leszel zavarodva a kapcsolatodat illetően. Szeretnéd magasabb szintre emelni, de nem vagy biztos benne, hogy a párod is ezt akarja. Töltsetek együtt sok időt és töltsétek azt minél tartalmasabban. Ha volt is valami zavar köztetek, vissza fogtok találni egymáshoz. Vigyázz! Titkos kapcsolatod idén könnyen lelepleződhet. Légy türelmes, de egyben határozott is! Óvakodj a felindulásból meghozott döntésektől, légy gyakorlatias és tartsd kordában az érzelmeidet! Ne 2019-ben hozd meg életed döntését!
   
  Egészség
  Dinamikus és az egészségtől kicsattanó leszel egész évben. Érdemes felkeresned a doktort, mert most végre egy régi gondoddal is le tudsz számolni. Mindazonáltal mindig figyelj oda magadra, különösen a szemedre, mert azzal lehetnek problémák. Egyél sok friss gyümölcsöt és zöldséget, nyáron mindenképpen. Egyél otthoni főztöt, mindig reggelizz, de sose edd túl magad. Menj el néha feltöltődni például egy wellness szállodába, és mindig jó előre szervezd meg a programod, ezzel sok idegeskedéstől kíméled meg magad. Próbálj minden nap legalább egy órát tornázni.
   
  Kedvező hónapok: január, február, március, május, június, október
  Kedvezőtlen hónapo: április, július, augusztus, szeptember, november, december
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on
Szilveszteri program és szálláskereső

Keresés