Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Sminkek az Oscar-on

  Djongi makeup – A Szilveszter.hu sminkszakértője
  Szerző: Djongi makeup – A Szilveszter.hu sminkszakértője
   A sztárok a legjobb formájukban jelennek meg, csodás kiegészítőkkel, divatot diktáló eleganciával, és természetesen csodás sminkekkel.  Általánosságban elmondható, hogy a vörös szőnyegen ebben az évben a viszafogott és elegáns vonalkövetést láthattuk a sminkek tekintetében. Nézzük csak meg mik voltak az idei év legjobb, stílusos megjelenései.
   
  Brie Larson – málna színű rúzs és egy visszafogott füstös szem. A legjobb női főszereplő kategória győztese: frizurája egyszerű, középen elválasztott, egy gyönyörű hajdísszel ékesítve, amely tökéletesen illik a kék Gucci ruhához.
  Sminkek az Oscar-on
   
  Cate Blanchett – egy finom smink, egy elegáns Armani világoskék ruhához, hozzá illő laza frizura és Tiffany csepp alakú fülbevalók.
  Sminkek az Oscar-on

  Lady Gaga – retro szőke frizura akárcsak Marylin Monroe, halvány rózsaszín-bronzos szemhéjfesték és barackos árnyalatú pirosítóval, hangúlyos hosszú szempillákkal, elegáns fehér ruhában.
  Sminkek az Oscar-on
   
  Rooney Mara – szigorúan hátrafésült, vizes hatású konty, barnás szem satír és egy ütős sötétebb vörös rúzs, egy hímzésekkel és gombokkal díszített, elegáns és feltünő ruhával.
  Sminkek az Oscar-on
   
  Olivia Wilde – csodás Valentino ruhához csodás hajfonat, vékony fekete tusvonal a szemnél, és barackos-barnás szemek, szemzúgban becsillanó hatással és egy nude színű rúzzsal. 
  Sminkek az Oscar-on
  Rachel McAdams – hátratűzött haj és egy elegáns mohazöld színekben domináló, enyhén barnás satírral lévő smink mely tökéletesen illik a zöld ruhához, nude rúzs és elegáns függők a fülben. 
  Sminkek az Oscar-on
   
  Reese Witherspoon – oldalt elválasztott haj, csodás fülbevalók és tökéletes smink, barnás és vanília színekben, egy hozzá passzoló rúzzsal. 
  Sminkek az Oscar-on
   
  Olivia Munn – a narancs szín tökéletes választás volt. Narancs-mandarin szinű rúzs, vérnarancsos arcpirosítóval és halvány satíros barnás-fekete szemceruzával.
  Sminkek az Oscar-on
   
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket