Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Halloween-i ijesztő dekorációk


  Szerző: Heuszler Annamária

  Idén egy igazi vérfagyasztó halloween-i házibulit szeretnél tartani? Ha kipróbálod a dekorációs tippjeinket, akkor garantáljuk, hogy minden barátodnak eláll a lélegzete is félelmében!

  Október 31-én éjszaka mindenki kivetkőzhet magából és előveheti legijesztőbb énjét, ugyanis a sminkek és maszkok mögött a gátlások is könnyebben oldódnak, így egy igazán felejthetetlen bulit csaphattok. Ha bevállaltad, hogy nálad lesz az idei halloween-i buli, akkor a vérfagyasztó ételek mellett, fontos, hogy a lakásdekorációra is nagy hangsúlyt fektess. Mutatunk pár szuper, könnyedén elkészíthető tippet:


  Pókhálózz

  Egy évben egyszer megengedett, hogy a lakásodat pókhálók lepjék el. Nagyon egyszerűen kísértetházzá alakíthatod a lakásod pár csomag vatta segítségével. A lényeg, hogy próbáld meg minél jobban széthúzni a vattát, hogy kellően szálas hatása legyen. Ragaszd a bejárati ajtó felé, vagy az ablakokhoz, vagy akár a sarkokba a vattát egy kis Blue-Tack ragasztó segítségével. Vegyél pár műanyag pókot bármelyik nagyáruházban, hogy még ijesztőbb legyen az összhatás.
  Pókháló dekor


  Lufi-fej

  A töklámpás mellett nagyon jól fog mutatni pár vicces és egyben félelmetes lufiból készült fej. Nincs másra szükséged, mint pár darab narancssárga lufira, egy alkoholos fekete filcre és egy kis rajztudásra. Készíts minél több ilyen lufit, hogy legyen minden helyiségben minimum egy darab.
  Tök lufi


  Véres lenyomat

  Mi más lehetne ijesztőbb, mint az ablakon lecsöpögő véres kézlenyomat, ugye? Nagyon egyszerűen elkészítheted otthon, elég ha veszel egy tubus vörös ablakfestéket, befested vele a kezed, majd rátenyerelsz az ablakra és máris kész a legrémisztőbb dekoráció, tuti mindenkinek eláll tőle a lélegzete.
   
  Véres kéz dekor
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Keresés