Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

VII. Szilveszteri Malom-tó úszás Tapolcán


Felejthetetlen szilveszteri élmény várja Tapolcán. Ússza át a Malom tavat Schirilla Györggyel. A bátor úszók oklevélet és elméltárgyat kapnak. 

Program:

10:00 - öltözők megnyítása
11:00 - a tó átúszásának kezdtete
 
 

Regisztráció:

Előzetes regisztráció az úszók részére: itt.
 
Aki regisztrált előre, az a a Templomdombon lévő regisztrációs pultnál jelentkezhet, ahol a neve mellett alá tudja írni, hogy megjelenik a rendezvényen, és hogy az úszáson saját felelősségükre vesz részt.
 

Öltözők:

Az öltözők és a mosdók a szomszédos Nagyboldogasszony Római Katolikus Általános Iskolában állnak majd a résztvevők rendelkezésére. Belépés a hátsó bejáraton, a Tópart felől. Az öltözőkbe csak a tó átúszói léphetnek be, a nők a kijelölt osztályteremben, a férfiak pedig a tornateremben öltözhetnek. Az öltözőket őrízni fogják, de szervezők arra kérik a résztvevőket, hogy az öltözőkben semmilyen értéket ne hagyjanak, mivel az eltűnt értéktárgyakért a rendezőség nem vállal felelősséget.
 

Úszás:

A hölgy vendégek a a Hotel Gabriella bejáratával szemben, az úrak pedig a vízi színpad művészbejárójánál mehetnek be a vízbe.
 
A szervezők azt javasolják, hogy az úszni vágyok hozzanak magukkal fürdőruhát, papucsot, törölközőt  fürdőköntöst, (hajszárítót). Közvetlenül a víz mellett fogasokat állnak majd az úszók rendelkezésére.
 
Szilveszter délelőtt a várható időjárás kb. -3 - +1 C fok, a víz hőmérséklete 17 C fok.
 

Helyszín: 

8300 Tapolca, Arany János utca, Malom-tó part (Parkolási lehetőség a messzebbről érkezőknek: Déli Városkapu Parkoló – a várost délről elkerülő 77. sz. útról lekanyarodva, a Batsányi János utca irányába).
 
Bárki hozhat magával tréfás szilveszteri kalapot, úszógumit, békatalpat, vizipisztolyt, játékokat a vízbe! Obszcén, nem oda illő eszközöket a vízbe vinni azonban TILOS!
Küldd el email-ben Nyomtasd ki a cikket

Hasonló programok

Keresés