Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

Thália Színház szilveszteri előadásai


Hangolódj az éjfélre a Thália valamelyik szilveszteri színdarabján, sok dráma, nevetés, avagy romantika vár. Előadások pezsgővel: Egy csók és más semmi, Trainspotting.

Helyszín:

Thália Színház: 1065 Budapest, Nagymező u. 22-24.
 

Időpontok:

15:00 Egy csók és más semmi
17:00 Egy csók és más semmi
19:30 Trainspotting
 

Előadások:

Egy csók és más semmi
Nagyszínpad
zenés vígjáték
150 perc, egy szünettel
Sáfrány, a sztárügyvéd mindenhez ért, amiben szerelem van. Ahhoz főleg ért, amiben pénz is van. A szerelmesek, sajnos, nemigen értenek egyikhez sem. Például meddig érdemes várni egy házasságban a nászéjszakára? Hányszor találkozzunk véletlenül, hogy biztos legyen: ez a végzet? És milyen bonyodalmat tud megoldani az ember, aki még baleknak is alkalmatlan?
A szerzőt annyira elragadta a fantáziája, hogy törvényszéki aktákban keresett sztorit egy zenés komédiához. Csodálatos színpadi és filmsiker lett belőle. Akik pedig először hallották Eisemann zenéjét, hazavitték magukkal, és tovább adták. Ma is a fülünkben van.
 
Trainspotting
Thália Télikert
Irvine Welsh azonos című regénye alapján színpadra írta Harry Gibson
100 perc, szünet nélkül
Barátok lehetnének, de a drogosok nem törődnek senki mással. És semmit nem mondanak senkinek semmiről. Lövik magukat, hogy úgy érezzék, halhatatlanok. Mark Renton idegen ágyban tér magához, azt sem tudja, milyen bolygón van egyáltalán, és nehezen érti, miért kéne az életet választania. Négy színész tizenkét pokoli és sokszor mégis meghatóan humoros szerepben.
 

Jegyek:

 Ár: 3 500 Ft -tól 13 000 Ft -ig
Küldd el email-ben Nyomtasd ki a cikket

Hasonló programok

Keresés