Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

Szilveszter a Csobáncon Vagányoknak kocsonyával hurkával Tomival


Búcsúztasd az óévet egy felejthetetlen kiránduláson a  Balaton-felvidéki Csobáncon! Jól megérdemelt hurka, kolbász és izgalmas közösségi játékok várnak a csúcson!

Helyszín és időpont:

Találkozás és koccintás a Csobánci Kézműves Csemege portáján december 31-én 6-fél7 között. 
Cím: Gyulakeszi, Kossuth u. 58, 8286
 

Program:

Kalandos följutás a Csobánc tetejére, ahol termoszkereső játék hozhatja meg a forraltborokat és a holdfényes köszöntést. Lefelé máshol megyünk és hurkát, kolbászt vagy kocsonyát falatozunk majd Katáéknál ugyanott, ahonnan kezdtük az estét. Túravezető: Balogh Tomi.
 
Welcome pohár bor vagy pálinka, forralt bor a hegytetőn, street foodos vacsora: hurka+kolbász tormával, mustárral héjas burgonyával, vagy 1 tányér (0,6 dl) kocsonya füstölt csülökkel és színhusival, + egy bögre forraltbor egy stampedli pálinka és persze tea korlátlanul.
 

Jegyek:

A program teljes költsége 6000 Ft.

Kérdéseket és a jelentkezéseket a [email protected] címre várják a szervezők legkésőbb december 10ig. A jelentkezőktől 2000 forint foglaló átutalását kérik december 10 estig történő utalással. A szilveszter este minimum 10, max. 20 érvényes jelentkezése esetén indul, ha a szervezők miatt marad el, a 2000 forintot visszautalják.

 
Szállást Gyulakesziben és a környékbeli falvakban is találtok!
Küldd el email-ben Nyomtasd ki a cikket

Hasonló programok

Keresés