Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

Musical Szilveszter a Budapest Marriott Hotel báltermében


Látványos, fergeteges revü várja vendégeinket világslágerekkel és musicalrészletekkel. Nemzetközi sztárvendégünk Franciaországból Stéphanie Schlesser, hazai popsztárunk Vastag Tamás, mindketten idén nyáron az „Aida” musical főszereplői voltak. Kézenfekvő volt kettejük közös szerepeltetése, mögöttük pedig a show táncosai teszik nagyon látványossá a műsort és az estét.

4+1 fogásos gálavacsora, egész éjjel korlátlan koktél- és töményital fogyasztás a koktélbárban, fantasztikus élő zenei program, a Marriott Hotel üvegfalú bálterméből pedig káprázatos a kilátás a budai várra. Ilyen ajánlat kizárólag nekünk van szilveszterre!

 

Program:

Musical Szilveszter 2017. december 31-én,
a Budapest Marriott Hotel első emeleti termeiben
cím: 1052 Budapest, Apáczai Csere János utca 4.
 
Kapunyitás: 19:45, Welcome drink
Szilveszteri Gálavacsora 20:00 – 22:30  (a választékot kérjük olvassa el a Gálavacsora címszó alatt) 
Tánc 21:30
Musical program: 23:00
Újévi koccintás
Újévi falatok
Záróra: 04:00
 
Koktélbár: 21:00 – 04:00 Minden ital korlátlanul és külön térítés nélkül!! (A 19 féle tömény és egyéb alkoholos, valamint alkoholmentes italok részletes felsorolása a Gálavacsora menüpontban olvasható)
 

Az éjszaka dívája: Stéphanie Schlesser

“Stéphanie Schlesser a nemzetközi musical világ elismert művésze. A fiatal francia színésznő már a világ sok színpadán tündökölt. Többek között Párizs, Saint Tropez, Brüsszel, Peking, Szöul, és Bejrút közönségét bűvölte el gyönyörű hangjával és színpadi kisugárzásával. Olyan szerepeket tudhat maga mögött, mint “Júlia” a Rómeó és Júliából, “Fleur-de-Lys” a Párizsi Notre-Dame-ból, “Anna” a Jégvarázsból és “Aida” Elton John azonos című musicaléből.”
 

Sztárvendég énekesünk: Vastag Tamás

Vastag Tamás énekes karrierje 2010-ben indult útjára, amikor az X-Faktor tehetségkutató verseny döntőjébe került. Zenei pályája azóta felfelé ível. Dalai többször vezették a hazai toplistát, keresett könnyűzenei énekes. Több színpadi szerepben is sikerrel mutatkozott be, idén nyáron a Soproni Petőfi Színház felkérésére Elton John és Tim Rice Aida című musicalében énekelte Radames szerepét. A nyári közös sikert kívánják folytatni vendégeink örömére a Musical Szilveszterben is.
 

Zenekar: Something Nice

Átmenetileg a szárazföldön – fogalmazhatnánk így is, mert a zenekar hajóról hajóra száll, fiatalos, lendületes, igényes zenéjükre vevők a nagy hajóstársaságok, ahol megfordultak már, oda visszahívják őket. Ha a zenekar jó, akkor az már fél siker – tartja a mondás. Ilyen alapon mi a teljes sikert garantáljuk, mert ők nem csak jók – nagyon jók!
 

Jegyárak

Belépőjegy ára (amely tartalmazza a bál összes szolgáltatását, a teljes étel- és italellátást, a programokat és az Áfát):
JEGYÁR a Budapest Bálteremben:
Felnőtt: 56 000 Ft/fő, vagy 190 Euro / fő
Gyerek:
·                     0 – 5 éves: díjmentes 0 Ft.
·                     6 -13 éves: 28 000 Ft/fő vagy 95 Euro
·                     14 év felett: 56 000 Ft/fő vagy 190 Euro
VIP asztaloknál (a színpad körül az első sorban, valamint a Panoráma ablakoknál):
JEGYÁR: 64 000.-Ft/fő vagy 217 Euro
 
JEGYRENDELÉS és INFORMÁCIÓ:
 
 

 

Küldd el email-ben Nyomtasd ki a cikket

Hasonló programok