Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

Centenáriumi Gellért Szilveszter


2018 Szilvesztere minden eddiginél különlegesebb este lesz, amikor Vendégeinkkel nem csak az Újévet, de ikonikus szállodánk új évszázadát is köszöntjük az ország legnagyobb házibuliján!

Búcsúztassa az Óévet és köszöntse a Gellért második 100 évét velünk!
Ezen a „különös szilveszteren” nagyszerű sztárokkal és parádés műsorral készülünk
a kulináris meglepetéseket nyújtó vacsora mellett.
 
Fellépők
A centenáriumi Óév búcsúztatón íz- és időutazásra indulunk a Gellértben, ahol még az asztalok is táncra perdülnek Keresztes Ildikó, a Bon-Bon, Charlie, Zoltán Erika és DJ Smash zenéjére, és mindenki kedvére fergeteges jókedvben zajlanak majd a programok.
Este kilenc órától mega házibuliba csöppenünk, és sztárfellépőink legnagyobb slágereire énekelhetünk, táncolhatunk, bulizhatunk hajnalig.
Program
Ezen a „különös szilveszteren” nagyszerű sztárokkal és parádés műsorral készülünk a kulináris meglepetéseket nyújtó vacsora mellett.
 
18.30
Érkezés és welcome drink
Érkezés az idén százéves Danubius Hotel Gellértbe. Szállodánk lélegzetelállító dekorációval fogadja Önöket.
Üdvözlő koktél Lajsz András koktélkirály és csapata kínálásával, aki többszörös magyar bajnok és a mixer társadalom legismertebb alakja, több televíziós produkció állandó résztvevője.
 
19.00
Szilveszteri gála vacsora
Müncz Gábor, a szálloda mesterszakácsának ajánlásával
Vendégeink három különböző vacsoratípusból választhatnak a jegyvásárláskor. Az Ünnepi, a VIP és a Szuper VIP vacsorák között bárki megtalálhatja a kedvére valót.
 
21.00
Kezdődjön a tánc
DJ Smash mega disco a Lobby színpadon
Már este 9-től indul majd a tánc DJ Smash zenéjére, aki fergeteges bulijairól híres, és magával és a zenéjével ragadó hangulatot tud teremteni.
 
22.00
Keresztes Ildikó
30 perces koncert a Lobby színpadon
Aki egyszer is hallotta már Keresztes Ildikót énekelni a jellegzetesen mély hangján, az biztos, hogy soha nem felejti el. Ám nemcsak különleges hangszíne, hanem tartása, lehengerlő őszintesége, drámai ereje, egyszóval az egész lénye és tehetsége az, ami valóban rabul ejti közönségét.
 
22.40
Bon Bon Együttes
30 perces koncert a Lobby színpadon
Több mint 20 éve meghatározó a Magyar könnyűzenei életben a Bon Bon, akik az egyik legigényesebb pop-rockzenét játszák. A duó slágerei közül a Köszönöm, hogy vagy nekem, a Valami Amerika és a Haverok, buli, szamba sokunk kedvencei.
 
23.15
Charlie
40 perces koncert a Lobby színpadon
Horváth Károly, ismertebb nevén Charlie, Liszt-díjas magyar énekes, a rock, jazz, blues, funky jellegzetes rekedt hangú előadóművésze. Tehetsége évtizedeken át ível. Ikonikus slágereinek, mint a Jég dupla whiskyvel, a Zenegép, és nem utolsósorban a Különös Szilveszter dallamiaval búcsúztatjuk az Óévet, és szállodánk első 100 évét.
 
24.00
B.Ú.É.K 2019
Éjfélkor fergeteges hangulatban közös visszaszámlálással, pezsgős koccintással és lufiesővel köszöntjük az Újévet, és a történelmi pillanatot, amikor a Gellért Hotel új korszakot nyit, és a második évszázadába lép.
A tombolán értékes nyereményeket sorsolunk ki, és egy szerencsés nyertes már most biztos lehet benne, hogy ott lesz 2019-ben is a Gellért Szilveszteren!
 
00.15
Zoltán Erika
30 perces koncert a Lobby színpadon
A 80-as és 90-es évek egyik legnépszerűbb magyar énekesnője több mint 1 500 000 eladott hanghordozóval büszkélkedhet. Mindannyian szeretjük Szerelemre születtem című dalát, amellyel közönségdíjas lett. Zoltán Erika fellépése vezeti fel az Újév első óráját, és az ezt követő hajnalig tartó bulit.
 
00.45
DJ Smash
Mega disco a Lobby színpadon
DJ Smash szívét-lelkét beleadja party-jaiba. A Centenáriumi Gellért Szilveszterre látványos fény- és hangtechnikával készül, és az elmúlt 30 – 40 év legbulisabb slágereivel perdíti táncra Vendégeinket egészen hajnali 3 óráig. A Lobby színpad ezalatt valóban az ország legnagyobb házibulijának helyszíne lesz, ahova LED kivetítőkön a száz évvel ezelőtti Gellértet is megidézzük.
Küldd el email-ben Nyomtasd ki a cikket

Hasonló programok