Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

Az Őrült Nők Ketrece – 271. előadás


Töltsd az év utolsó estéjét Alföldi Róbert fergeteges zenés-táncos előadásán. Az Őrült Nők Ketrece hatalmas közönség siker, a musicalt évek óta teltházzal játsszák!

Helyszín és időpont:

Átrium: Margit körút 55., Budapest, 1024.

2019. december 31., kedd, 15:00–18:30
 

Előadás:

JERRY HERMAN–HARVEY FIERSTEIN: AZ ŐRÜLT NŐK KETRECE

Musical két részben, Jean Poiret színdarabja alapján
Főszereplők: Hevér Gábor, Stohl András, Fehér Balázs Benő, Józan László/Fehér Tibor, Mihályfi Balázs, Parti Nóra/Bánfalvi Eszter/Tornyi Ildikó. Rendező: Alföldi Róbert.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Jerry Herman és Harvey Fierstein musicalje Jean Poiret filmen és színházban is világsikert aratott színdarabjából készült, és mind 1983-as bemutatója, mind 2004-es és 2010-es felújítása több Tony-díjat – és számtalan egyéb elismerést – kapott. A magyar változatot Alföldi Róbert állította színpadra a Kultúrbrigád és az Átrium 2014-es produkciójában. Túl a 250. előadáson!

A színdarab Magyarországon a THEATRUM MUNDI Színházi és Irodalmi Ügynökség közvetítésével kerül színre.

Az előadás megtekintését 15 éven felülieknek ajánljuk.

 

Jegyek:

https://atrium.jegy.hu/program/az-orult-nok-ketrece-herman-fierstein-kulturbrigad-atrium-106910/607083?fbclid=IwAR0MagvyOdxUHTzquSFidRE77DIaYcWG3BCSq_nMHeXpUtQ5b2K-EWBTLjk

Küldd el email-ben Nyomtasd ki a cikket

Hasonló programok

Keresés