Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

Adventi vásár a Szent István Bazilikánál


Szilveszter napján is érdemes ellátogatni a budapesti Szent István Bazilikához. Napközben vásár, programok kicsiknek és nagyoknak, gasztronómiai különlegességek, este 3D-s épületfestés és sok más meglepetés várja az ünnepelni vágyókat. A program ingyenes!

Helyszín és időpont:

Budapest, Szent István tér 1, 1051.
2019. december 31. 10:00 – hajnali 03:00
 
 
Maradandó élmények, családias hangulat és környezettudatosság – ezen gondolatok jegyében nyit november 22-én az Advent Bazilika. 
 
Immár kilencedik alkalommal rendezik meg Budapest egyik legszebb ünnepi rendezvénysorozatát, az Advent Bazilikát. A 2018-ban Európa második legjobb karácsonyi vásárának választott rendezvényt évek óta azzal az eltökéltséggel hozzák létre a szervezők, hogy az évvégi rendezvénydömpingből kiemelkedve, a Szent István Bazilika előtti téren semmihez sem hasonlítható ünnepi atmoszférát teremtve, minőségi időtöltést és különleges gasztronómiai kínálatot nyújtsanak a látogatóknak. Mindezt idén az eddigieknél is több program, tematikus napok, interaktív szelfipont és egy 12 méteres karácsonyfa teszik teljessé.
 

Visszatérő sikerprogramok és idei újdonságok

2019-ben sem maradhat el a tavaly nagy sikerrel debütált, Bazilikára vetített 3D-s épületfestés, melyben egy speciális szemüveg segítségével sötétedés után félóránként gyönyörködhetnek a látogatók. A lenyűgöző vetítés azonban nem az egyetlen attrakció, melyben a monumentális épület szerephez jut.

 

Az idei év különlegessége lesz a „Kívánj boldog karácsonyt egy különleges képeslappal” lehetőség.A vállalkozó kedvű vásározók a 3D vetítés szüneteiben egyedi mintát varázsolhatnak a Bazilika homlokzatára, hogy aztán fotót készítsenek és posztolják a saját maguk által kreált, különleges alkotást. Az érdeklődők 5 előre megtervezett dekoráció és több mint 40 nyelven megfogalmazott karácsonyi üdvözlő szöveg közül választhatnak.
 
A vizuális élmények mellett a családokat és baráti társaságokat naponta tematikus programok és meglepetések várják. A szervezők külön gyerekeknek szóló izgalmakról is gondoskodtak: a kisebbek minden nap 12.00-16.00 óra között animátor vezette kézművesfoglalkozáson vehetnek részt, és idén is várja őket az ingyenesen igénybe vehető korcsolyapálya korcsolyabérlési lehetőséggel, csütörtöktől vasárnapig korcsolya oktatással.
Küldd el email-ben Nyomtasd ki a cikket

Keresés