Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Szilveszterezz a Dunán! Őrületes hajós bulik Budapesten


  Szerző: szilveszter.hu
  Városszerte számos hajós óévbúcsúztatóból válogathatunk: a retro buliktól kezdve az elegáns partikig. Több helyen svédasztalos vacsora előzi meg a hajnalig tartó szilveszteri mulatságot, és van olyan hajó, ahol tűzijáték is lesz. Érdemes időben jegyet venni, mert a helyek hamar betelnek!
   

  New Year’s Eve 2020 ∙ Szilveszter a Vogue Hajón

  Szilveszterezz a Dunán! Őrületes hajós bulik Budapesten
  Fergeteges óévbúcsúztatót rendeznek az elegáns Vogue Hajón. A program többfogásos svédasztalos vacsorával kezdődik, aztán kezdetét veszi a szilveszteri műsor. Fellép Zséda, utána pedig táncos buli lesz hajnalig. Éjfélkor koccintás, majd újévi falatok következnek.
   
  Részletek:
   

  Santa la Vista ∙ X-Mas After

  Szilveszterezz a Dunán! Őrületes hajós bulik Budapesten
  Ha szilveszterkor nem érnétek rá bulizni, akkor december 27-én csaphattok egy óriási előszilveszteri mulatságot. A programnak szintén a Vouge Hajó ad otthont. Svédasztalos vacsora, korátlan italfogyasztás és hajnalig tartó erezd el a hajam vár a fedélzeten, a sztárfellépő pedig Vastag Tamás.
   
  Részletek:
   

  NYE 2020 – szilveszteri sétahajózás a Dunán

  Szilveszterezz a Dunán! Őrületes hajós bulik Budapesten
  Töltsd az év utolsó éjszakáját egy romantikus sétahajózással! Ínycsiklandozó fogásokkal, korlátlan italfogyasztással és retro bulival várják az ünneplőket az impozáns Millenium vagy Attila hajó fedélzetén. Egyedülálló élményben lehet részed, amikor a Duna közepén, kellemes társaságban, jó zenével, finom italokat kortyolgatva gyönyörködhetsz a csodálatosan kivilágított Budapest fényeiben, miközben tűzijáték festi meg a csillagos égboltot.
   
  Részletek:
   

  Burlesque Boat Party

  Szilveszterezz a Dunán! Őrületes hajós bulik Budapesten
  Az Európa hajó szilveszteri partija megidézi a Nagy Gatsby filmek hedonikus életérzését – idén megelevenedik a színházak fényűző, exkluzív hangulata. A sétahajózással egybekötött óévbúcsúztatón 5 fogásos vacsora, korlátlan pezsgő, bor-, sör- és üdítőfogyasztás, majd egy szuper buli biztosítja a felhőtlen kikapcsolódást.
   
   

  Szilveszteri bulik az A38-on

  Szilveszterezz a Dunán! Őrületes hajós bulik Budapesten
  A Petőfi híd lábánál ringatózó A38-on már este 7-től kezdetét veszi a szilveszteri móka. Először Budapest Bár koncert lesz, amelyen 5 nagyszerű zenész és 6 csodás énekes lép fel. Majd hatalmas elektronikus parti következik. A hajnalig tartó csapatás során 18 előadó szolgáltatja a veretősebbnél veretősebb ritmusokat. Lesz dubstep, dnb, riddim, trap, jumpup, bass house, neurofunk, liquid, jungle és még sok más partimuzsika. Ne hagyd ki!
   
  Részletek:
   

  Szilveszteri Party Hajó

  Szilveszterezz a Dunán! Őrületes hajós bulik Budapesten
  Óriási szilveszteri buli lesz a nagyszerű Gróf Széchényi hajó fedélzetén. Élvezd a teljes „alkonyatról pirkadatig" programot a csodálatos 5 fogásos gálavacsorával, a korlátlan italfogyasztással, a tombolajátékkal, a néptáncelőadással és az egész éjszaka tartó erezd el a hajammal. Gyere el, és ne felejtsd otthon a barátaidat se!
   
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Keresés