Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Ingyenes szilveszteri programok szerte az országban


  Szerző: szilveszter.hu
  Ha eleged van a zsúfolt szórakozóhelyekből, vagy nincs kedved vagyonokat kifizetni a belépőre, akkor nézd meg ingyenes szilveszteri program válogatásunkat. Országszerte, Dunán innen, Tiszán túl szuper izgalmas óévbúcsúztatók várják az ünneplőket. Több városban rendeznek vásárokat, utcafesztivált, estétől pedig koncertek, majd hajnalig tartó táncos buli veszi kezdetét.
   

  Budapest és környéke

  Adventi vásár a Szent István Bazilikánál
  Ingyenes szilveszteri programok szerte az országban
  Szilveszter napján is érdemes ellátogatni a budapesti Szent István Bazilikához. Napközben vásár, programok kicsiknek és nagyoknak, gasztronómiai különlegességek, este 3D-s épületfestés és sok más meglepetés várja az ünnepelni vágyókat. A program reggel 10-től hajnali 3-ig tart, bármikor be tudtok csatlakozni!
  Részletek: https://szilveszter.hu/szilveszteri-programok/adventi-vasar-a-szent-istvan-bazilikanal-603
   
  Szilveszteri éjszakai túra az Anna-hegyre
  Ingyenes szilveszteri programok szerte az országban
  Nem első alkalommal szervezik meg a törökbálinti Anna-hegyi túrát, amire idén is várják a vállalkozó kedvű ünneplőket. Ha idén rendhagyó módon búcsúztatnád az óévet, tarts a csapattal egy rövid sétával egybekötött éjféli koccintásra és sütés-főzésre az Anna-hegyi kilátóhoz. Fontos hogy legyen rajtad több réteg meleg ruha, hisz szinte biztos, hogy mínusz lesz a hőmérséklet.
   

  Szilveszter a Szénás Körön – Solymár
  Búcsúztasd az óévet egy futással vagy túrával a solymári Szénás Körön. Nem mindennapi élményekben, gyönyörű látványban és családias hangulatban lehet részed ezen az éjszakán. A csapat úgy indul, hogy akár futva, akár túrázva, éjfélre a Nagy-Szénás tetejére érjen. Ott – minden remény szerint – körpanorámában nézheted meg a tűzijátékot, de lesz pezsgőbontás is, majd még szintidőn belül célba érhetsz!
  Részletek: https://szilveszter.hu/szilveszteri-programok/szilveszter-a-szenas-koron-solymar-479
   

  Óévbúcsúztató mulatságok az ország nagyvárosaiban
   

  Dunától keletre:

  Szilveszter Gyulán
  Ha a népszerű fürdővárosban töltöd a szilvesztert, akkor ne maradj le a városi szilveszterről! Utcabálok, többféle korosztálynak szóló óévbúcsúztató programok, zenés mulatságok várják az ünneplőket a város különböző pontjain!
  Részletek: https://szilveszter.hu/szilveszteri-programok/szilveszter-gyulan-2019-548

   

  Szilveszteri csergetés Hajdúszoboszló főterén

  Ingyenes szilveszteri programok szerte az országban
  A szilveszteri csergetés több évszázados hagyományon alapuló rendezvény. A legendárium szerint a város polgárai 1559. december 31-én kolompszóval és ostorpattogtatással ijesztették el a “Szoboszlót” fenyegető török hadsereget. E neves esemény megemlékezésének és az óév búcsúztatásának örömére telik meg emberekkel a város főtere az év utolsó estéjén. A rendezvény minden évben hagyományos program elemekkel és új attrakciókkal űzi el a „gonosz erőket” és köszönti az új évet. Az est folyamán nagyszabású koncertek és tűzijáték is várja az érdeklődőket.
  Részletek: https://szilveszter.hu/szilveszteri-programok/szilveszteri-csergetes-hajduszoboszlo-foteren-540

   

  Óévbúcsúztatás Egerben a Dobó téren

  Ingyenes szilveszteri programok szerte az országban
  Idén is lesz hagyományos óévbúcsúztató mulatság a város főterén, ahol változatos programokkal és fergeteges koncertekkel köszöntheted az újévet.
  Részletek: https://szilveszter.hu/szilveszteri-programok/oevbucsuztatas-egerben-a-dobo-teren-496


  Dunántúl:

  Városi szilveszter Székesfehérváron

  Ingyenes szilveszteri programok szerte az országban

  Barátokkal vagy egyedül – a lényeg, hogy élményekkel teli és emlékezetes legyen az esztendő utolsó napja! Székesfehérvár idén is színes zenei kínálattal, szilveszteri finomságokkal, bolondos kellékekkel készül, és várja az ünneplőket a Zichy színpad elé.
  Részletek: https://szilveszter.hu/szilveszteri-programok/varosi-szilveszter-a-zichy-szinpadnal-szekesfehervar-495

   

  BÚÉK Siófok Szilveszteri Party
  Ingyenes szilveszteri programok szerte az országban
  Remek zenék, hangulatos gasztro faházak, forralt bor és kürtőskalács, óriási partikellékvásár biztosítja a felhőtlen szórakozást Siófokon. Többek között fellép  Szikora Róbert és az R-GO, éjfélkor tűzijáték, majd újévi disco lesz hajnalig.

   
  Keszthelyi városi szilveszter
  Szilveszterezz Keszthely csodaszép főterén! Idén is lesznek sztárvendégek, izgalmas műsorok az egész családnak, éjfélkor tűzijáték, na meg tánc és zene hajnalig!
  Részletek: https://szilveszter.hu/szilveszteri-programok/keszthelyi-varosi-szilveszter-2019-516

   
  Hévízi évbúcsúztató
  Ingyenes szilveszteri programok szerte az országban

  Ha az ország legismertebb fürdővárosában ünnepled az újévet, mindenképpen látogass el a hagyományosan megrendezendő városi szilveszterre! Jobbnál jobb szabadtéri programok, éjféli tűzijáték és hajnalig mulatság biztosítja az ünneplők felhőtlen szórakozását.
  Részletek: https://szilveszter.hu/szilveszteri-programok/hevizi-evbucsuztato-2019-517
   
  Városi óévbúcsúztató Sopronban
  Köszöntsd az új esztendőt a hűség városában, Sopronban. Óévbúcsúztató programkavalkád, szabadtéri koncertek és buli hajnalig a város főterén.
  Részletek: szilveszter.hu/szilveszteri-programok/varosi-oevbucsuztato-sopronban-2019-518
   
  Városi óévbúcsúztató Zalakaroson
  Izgalmas programok várják az ünneplőket a patinás fürdővárosban az év utolsó napján. Lesz kézműves vásár, szilveszteri szabadtéri mulatság és tűzijáték is. Ha arra jársz, ne semmiképp se hagyd ki!
  Részletek: https://szilveszter.hu/szilveszteri-programok/varosi-oevbucsuztato-zalakaroson-588
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Keresés