Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • A város legnagyobb klub Szilvesztere


  Szerző: szilveszter.hu
  Van egy buli Budapesten, ami az elmúlt 10 évben, minden december 31-i este megrendezésre kerül… Van egy klub, ahol legőrültebb dolgok történnek szilveszter este… Van egy esemény, ahol a 4 zenei stílus 4 különböző teremben, de egy klubban találkozik. Kitaláltad már? Ez a város legnagyobb klub Szilvesztere a Liget Club-ban.
   
  A Liget Clubot úgy is ismerik, mint a legsokoldalúbb rendezvényhelyszín Budapesten és bátran mondhatjuk, hogy kiérdemelte ezt a nevet. Termeiben, a Liget Arénában, a Retro Teremben, a Jager rendezvényteremben és a VIP teremben, egy időben közel 5000 ember tud szórakozni.

  Gyakran előfordulnak viták egy-egy társaságban, mert mindenki más típusú buliba szeretne menni, valaki a R’n’B valaki pedig inkább a House megszállottja. A Liget Club azért is tökéletes választás szilveszterkor, mert itt mindenki megtalálhatja a maga a saját stílusát. Többek között Dance, Disco, R’n’B, Retro, Radio Hits és Nu Disco stílusú zenékre engedhetjük el magunkat az év utolsó napján, a szórakozóhely egy épületben található, de mégis kellően elszeparált termeiben.. 

   
  A város legnagyobb klub Szilvesztere
   
  Azt szokták mondani, hogy a szilveszteri buli célja, hogy megkoronázza az évet és úgy emlékszünk majd vissza rá (vagy próbálunk rá visszaemlékezni :) ), mint az év legnagyobb partyjára. A Budapest Club NYE 2020 Liget bulin, ehhez minden feltétel adott. Az ország legjobb DJ-i pörgetik majd a lemezeket, hogy egy percre se kelljen megállnunk és másnap elmondhassuk, igenis átbuliztuk magunkat az új évben. A szervezők a látványvilág terén különösen kitesznek magukért. Az extra vizuális arculati elemek, mellett az egyébként is csodálatos környezetben, hivatásos táncosok emelik tovább az este színvonalát. http://bit.ly/LigetClubNYE20
   
  A város legnagyobb klub Szilvesztere

  A buli jelmondata: “Gyere és engedd, hogy elcsábítsunk Budapest legszexibb és egyben legőrültebb szilveszteri forgatagába!”. Valószínűleg a forgatag a legjobb szó, amivel jellemezni lehet ezt az őrült, és a szó jó értelmében őrült, eseményt. Ha az Így jártam anyátokkal vagy a Jóbarátok ikonikus szilveszteri bulijait néztük újra és újra a sorozatban, akkor most itt a lehetőség, hogy hasonló élményt éljünk át Budapesten. A NYE 20 Budapest a Ligetben azt az érzést nyújtja majd,mintha a világ egyik legnagyobb városába New Yorkba vagy Londonba csöppentél volna egy óriási buliba. 
   

  A jegyek már elérhetők és ha az elmúlt évek tapasztalataira hallgattok, akkor érdemes is mielőbb lecsapni rájuk. Két fő jegytípus érhető el, a “csak” belépésre, de természetesen egész estére szóló, 6 000 Ft-os alap belépő és a VIP jegy, amivel VIP termek is megnyílnak előtted 12 000 Ft értékben. Ha társasággal érkezel és szeretnél asztalt foglalni, akkor 2, 4 és 15 fős VIP asztalok várnak rád előre bekészített italokkal. Így nem csak, hogy biztos helyed lesz az asztalnál, de még a sorbanállás gondjától is megkíméled magad. http://bit.ly/LigetClubNYE20
   
  Ha ránk hallgatsz, akkor itt a tuti recept, hogy életed egyik legkirályabb szilvesztere legyen az idei: 
  Szedj össze minél több embert a társaságodból
  Vedd meg időben a belépőd az NYE 2020 partyra és ha teheted foglalj asztalt
  21:00-tól kapunyitás, érkezz időben és érezd jól magad!
  Jegyek elővételben kaphatóak a SzilveszteriBuli.hu oldalon, Kattints: http://bit.ly/LigetClubNYE20
   
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Keresés