Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

Szilveszter Dalmáciában

Szilveszter Dalmáciában****


Szilveszterezzen az álomszép és változatos Dalmáciában. 6 nap, 5 éj. Buszos utazás. Szállás: 4 csillagos tengerparti szálloda, 2 ágyas szoba, félpanzió. Eseménydús városnézések és kirándulások: Zágráb, Krka Nemzeti Park, Zadar, Split, Trogir, Dubrovnik, Plitvicei-tavak stb.

1. nap: Zágráb

Indulás reggel 6 órakor a Déli pályaudvarról. Székesfehérvárra 7 órakor érkezik a busz, a Piac téri parkolóba. Útvonal: Siófok – Nagykanizsa – Letenye – Varasd – Zágráb – Karlovac – Zadar – Dalmácia. Megálló Zágrábban, látogatás a helyi katedrálisba, a Jelasitcs tér és a Szent-Márt-templomba. Majd érkezés a tengerparti Biogradban, ahol a szállás is található. (5 éj).
 

2. nap: Krka Nemzeti Park, Šibenik, Primošten

Túra a Šibenik melletti gyönyörű Krka Nemzeti Parkba, ahol megtekintheti a Skradinski Buk lélegzetelállító vízesésrendszerét (17 kisebb-nagyobb zuhatag). Séta a folyó feletti fahidakon. Majd továbbutazás Šibenikbe, ahol ellátogathat a város késő gótikus reneszánsz katedrálisába. Ezt követően séta a meseszép Primoštenben, amely egy partközeli szigeten található, és egy kis híd kapcsolja a szárazföldhöz.
 

3. nap: Dubrovnik

Pihenés a szál­lo­dá­ban.
Fakultatív program: Egész napos kirándulás Dub­rov­nik­ba (oda-vissza összesen kb. 8-9 órás bu­szo­zás nagyrészt szép tájakon keresztül). Indulás ko­ra reggel. Az út egy 9 kilométeres szakasza Bosz­nia-Her­cegovi­nán vezet keresztül. 
Dubrovnik a Földközi-tenger térségének mű­em­lé­kek­ben egyik leggaz­dagabb városa. A hatalmas falakkal körülvett óváros sikátorai, kö­zép­ko­ri épületei, temp­lomai, kolostorai igazi csemegét jelentenek a kul­tu­rá­lis körutazások kedvelőinek. A vá­ros­né­zés csúcs­pont­ját a várfalakon tett körséta jelenti, mely­nek során az óváros, az erődrendszer, a tenger és a kör­nye­ző szigetek leg­kü­lön­bö­zőbb pano­rá­má­já­ban gyö­nyör­köd­he­tünk. A várfalak összhosszúsága közel 2 kilo­mé­ter. 
A fakultatív program ára: 9.500 Ft + belépők (ga­ran­tált indulás).
 
 

4. nap: Split, Trogir

Gazdag újévi svédasztalos reggeli, majd kirándulás Splitben, Dalmácia fővárosában. Megtekintheti a néhai Diocletianus római császár hatalmas palotáját, és a benne található egykori középkori óvárost. Majd továbbutazás a kis szigeten található Trogirba, séta a műemlékvárosban (paloták, templomok, kolostorok, városkapuk, városháza, erőd stb.)
 

5. nap: Zadar

Bőséges újévi büfé­reg­geli, majd is­mer­ke­dés Za­dar­ral (magyarul Zára), Dalmácia legészakibb vá­ro­sával, melynek olaszos hangulatú tör­té­nel­mi bel­vá­ro­sa egy kis félszigeten talál­ható.
 

6. nap: Plitvicei-tavak

Kirándulás a gyönyörű Plitvicei-tavaknál. Túra a nemzeti park-ban, majd hazautazás a Karlovac – Zágráb – Letenye – Nagy¬ka¬nizsa – Siófok – Székesfehérvár útvonalon. Érkezés Budapestre az esti órákban.
 

Utazás:

Légkondicionált luxusautóbusszal.
 

Szállás:

 
  • 5 éjszaka egy 4 csillagos tengerparti szállodában Biograd na Moru település központjában;
  • 2 ágyas, pótágyaszható, fűthető, fürdőszobás szobákban (tv, telefon, minivár, hajszárító).
  • Nincs éjszakai buszozás.
  • Félpanzió (4 büféreggeli + 3 büfévacsora + a 4. napon ebéd, valamint kalács- és forraltbor-kóstolás).
  • A részvételi díj tartalmazza az autóbuszos utazást, az 5 éjszakai szállást félpanzióval, az útlemondási biztosítást, a magyar idegevezetőt indulástól érkezésig és a felsorolt programoakat.
  • A szilveszteri gálavacsora tartalmazza: üdvözlőital, bőséges büféasztal előételekkel, főételekkel, salátabüfével és desszertekkel, éjfélkor 1 po­hár pezsgő, éjfél után gulyás, élőzene, tű­zi­já­ték.

Felárak:

  • A részvételi díj nem tartalmazza a belépődíjakat.

Indulás: 

2016. december 28.
Ár: 30.340 Ft/fő/éjtől
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Hasonló szállások

Keresés