Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Szilveszteri party - témák és ötletek

  Rohamléptekkel közelít ennek a magyarok számára igencsak furcsa évnek a vége. Többen most biztosan azt mormolják - végre! Szóval itt az ideje, hogy megszervezzük a saját extra partinkat - a korlátozásokat figyelembe véve persze. Hozunk most néhány egyedi újévi témát, amelyből lehet csemegézni.
  Szerzőnk, Sultés Szilvia remek ötleteket tár most elénk, amelyekből akár most, akár más alkalommal lehet majd meríteni. Szilvia munkásságáról többet itt olvashat.
   
  A legjobb szilveszteri ötletek
   
  Bármilyen körülmények között is élnek a mai anyukák, mindőjükre nehezedik bizonyos társadalmi nyomás, hogy részt vehet-e egy újévi partin, pláne, ha netalán rendezne is egyet - már ha egyáltalán megengedik ezt ebben a zavaros évben!
  Kaszinó témák, diszkóhangulat, vagy akár visszapörgetni az időt a buli erejéig mind-mind jó módszer arra, hogy elbúcsúzzunk 2020-tól. Ha tehát stílusosan szeretné üdvözölni 2021-et, akkor íme néhány kreatív szilveszteri ötlet.
  Szilveszteri party - témák és ötletek

   
  Kaszinó téma
  Számos újévi kaszinó-parti ötlet létezik, gondolhatunk itt a saját játékasztalok felállítására, vagy hogy felvesszük az osztó szerepét, előírjuk a szmoking és old-school stílusú ruházat viselését - mindehhez az online kaszinó jó alapot adhat.
  Körülülheti a pókerasztalt barátaival, s lehet Ön az osztó, beállíthat egy rulett-asztalt, vagy akár bingót is kínálhat azon barátai számára, akik szeretik az igazi szerencsejátékot.
  Ami a legjobb, hogy manapság nem kell mindezt egyedül leszerveznie. Mi magyarok annyi csodálatos online kaszinóhoz férhetünk hozzá, ahol élő osztókkal folyik a játék, hogy kedvére testreszabhatja a saját estjét. Hagyja, hogy a tévében vagy a laptopján megjelenő krupiék végezzék a munkát, így lehetővé téve, hogy vendégei igazán modern keretek között fogadjanak.
   
  Szervezzen diszkót
  Ha a tánc inkább passzol a személyiségéhez, mint a szerencsejáték, akkor egy hangulatos diszkószoba kialakítása az egyik legjobb szilveszteri buli téma lehet 2021-re.
  Állítson össze egy funky 70-es évekbeli lejátszási listát, jelöljön ki vendégeinek olyan dress-kódot, mintha a Szombat esti lázból léptek volna ki, és ne feledkezzen meg egy fényes diszkógömbről sem a hangulat megkoronázásaképp! Csak egyet ne felejtsen; ha inkább részt vesz egy ilyen partin, mintsem a vendéglátó szerepét tölti be, és egész éjszaka bulizik, akkor elég érdekesen nézhet ki másnap reggel hazafelé!
   
  A ‘viharos 20-as évek’ téma
  Itt még jobban visszatekerjük az idő kerekét, mint az old-school témánál. Az egyik viharos húszas évekből a másikba! 100 évnyi folytonos változást kísérhettünk már figyelemmel azóta a ragyogó évtized óta, de bőven megérdemli, hogy újra megünnepeljük, és az újévi party erre tökéletes alkalmat kínál.
  Szerezze be Charleston öltözékét, hangosítsa fel a jazz zenét, és máris kész a tökéletes Gatsby-stílusú hangulat alapja a 2020-as év utolsó, varázslatos bulijához.
  Szilveszteri party - témák és ötletek
   
  Csillámparty tematikájú buli
  Jó erős a porszívója? Nem érdekli, mekkora rendetlenség lesz otthon? Nos, a csillámparty tematika talán épp az, amit Ön keres.
  A klasszikusabb újévi party-k hangulatát követve, itt a rengeteg flitter, ragyogás és csillogás kerül a középpontba - miért ne próbálná ki?
  Kérje meg vendégeit, hogy viseljék a legfényesebb, legragyogóbb ruhájukat, biztosítson nekik minden olyan csillámanyagot, amellyel díszíthetik bőrüket, vagy épp szétszórhatják, és ne feledkezzen meg a konfettiágyúról, a szerpentinekről és a csillogó lufikról sem. Kicsit rendetlen, de megéri!
   
  Konklúzió
  Bármilyen bulit is választ szilveszter estére a 2021/2022-es szilveszter idején, szervezze és kivitelezze biztonságosan, a szabályozásokat betartva, vigyázzon magára és vendégeire, és persze érezzék jól magukat!

   
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Kiemelt szilveszteri szállások