Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Vizöntő - éves horoszkóp 2014

  Vizöntő - éves horoszkóp 2014

  Jupiter a Rák jegyében tartózkodik, a munka és egészség hatodik Nap-házában 2013 június 26.-a óta, ezért valószínüleg több munkát, kollégáival és a beszállítókkal jobb kapcsolatokat keres, vagy, ha saját vállalkozást vezet, több ügyfelet ÉS több alkalmazottat!

  Amennyiben ezt a horoszkópot 2014 év elején olvassa, visszatekinthet és láthatja, hogy a napi rutinja ( melyet a hatodik ház irányít ) mennyit javult. Az egészsége is javult? Ön csatlakozott másokhoz, hogy edzzen? Hogy játék legyen a lefogyás vagy a leszokás a dohányzásról? Jegyezze meg április 18.-át a naptárában, amikor a Vénusz és a Jupiter szerencsés kölcsönhatást gyakorolnak egymásra, és ez segít, hogy egy fantasztikus új munkát találjon, bővítse a vállalkozását, befolyásos új ügyfeleket nyerjen meg, és több pénzt kapjon! Ha érdekli, ez egy óriási nap lehet arra, hogy bejelentkezzen egy egészségügyi kezelőközpontba, hogy helyesen étkezzen és edzzen, illetve, hogy felismerje a munka – magánélet egyensúlyának értékét. Minden esély megvan arra, hogy egy fontos ügyféllel találkozzon ott, de ami a legfontosabb, hogy meglesz a motivációja, hogy a valaha is legtündöklőbb formáját hozza! További előnye származhat a munkából és egészségügyi lehetőségekből május 6.-án és június 8.-án is.

  Aztán, itt az ideje, hogy ( ismét ) házasságot kössön! Csak vicceltem - vagy nem? 2014 július 16.-án a Jupiter belépik a kapcsolatok hetedik Nap-házába, ahol jó mókává teszi az Ön számára, hogy része legyen egy párnak. A magányos Vízöntők esetében, akik nem találkoztak senkivel, akit el tudnának képzelni maguk mellett, a barátok, szeretteik, vagy akár idegenek is próbálkozhatnak azzal, hogy összehozzák valakivel, míg a társkeresésben lévő Vízöntők buzgón tervezik a megállapodást valakivel. Házasságban élő Vízöntők egy egész éven át tartó esélynek örvendhetnek arra, hogy újra és újra beleszeressenek párjukba. És lehetséges, hogy egy üzleti partnerre is szert tesznek. A közelség kialakítása szórakoztató lesz. Ugyanakkor lehetséges, hogy ebben az időszakban, többet foglalkozik a közvéleménnyel, de tudomást is szerez azokról, akik nem tartják az Ön érdekeit szívügyüknek. Mivel a Jupiter annyi jóakaratot teremt, még ex-partnerei is szeretettel emlékeznek most Önre, míg az üzleti versenytársai hajlandóak átadni némi munkát az olyan területeken, amelyekre nem szakosodtak. Termékek és szolgáltatások, amelyeknek köze van a boldog ügyfelek bevonzásához és megtartásához, most mágnesként csalogatják, és ha arra gondolt, hogy soha nem fog megházasodni ( újra ), most meg fogja változtatni ezt a gondolkodásmódját! Házassági ajánlatot tehet vagy kaphat, kizárólagosan elkötelezheti magát vagy házasságot köthet a csodálatos csillagzat alatt álló július 24.-án, míg augusztus 18.-án vagy december 14.-én, a szerelem ellenállhatatlanul csalogatja egy fergeteges eljegyzésre. Házasságban élő Vízöntők teljes mértékben élvezik egymás társaságát. 2014 december 8.-a és 31.-e között a Jupiter visszavonulóban lesz, amely idő alatt, némi tanácsadásban lehet része, hogy megoldja fennálló nézeteltéréseit kapcsolatában, hallhat egy régi szerelméről, aki rájött, hogy nagy hibát követett el, vagy lemondja esetleg elhalasztja egy eljegyzés vagy esküvő időpontját, amit túl elhamarkodottan szögeztek le. 2015 februárjától minden tovább halad előre!

  Ön minden bizonnyal nem egy Nap jegy, hogy félénken távol maradjon a kemény munkától és mégis, azon tűnődik, vajon hogyan lesz képes lépést tartani. A Szaturnusz 2012 október 6.-tól a karrier tizedik nap-házában tartózkodik – ez a Bak háza, és a Szaturnusz, az Ön egyik uralkodó bolygója. Ő továbbra is itt tartózkodik, egészen 2014 december 24.-ig. Most szüksége lesz felhasználni mindazt a tudást és a bölcsességet, amit azalatt szerzett, míg a Szaturnusz az Ön kilencedik házában volt. Nem számít az életkora, itt az ideje, hogy számba vegye eredményeit és ezekre építkezzen a továbbiakban. Ez egy maratoni lesz, nem egy sprint verseny, tehát ehhez kell igazítania saját ütemét.
  A Szaturnusz egy pokolian szigorú munkafigyelő a legjobb időkben, így elég valószínű, hogy az elmúlt néhány évben, főnöke egyik kihívást a másik után állította Ön elé. Ha azt hitte, ez egy hosszútávú akadályverseny volt, nos, igaza van! Minden győzelmet, minden eredményt az követett, hogy “ És most mi következik? “, arra számítva, hogy újra meg újra felülmúlja önmagát. Bárhol is legyen a Szaturnusz, az az a hely, ahol le kell küzdenie félelmeit. Ironikus, hogy ennek ellenére, minden csak egy színjáték. A tizedik ház az Ön publikus háza, a világhíré, a státuszáé. Mindenki tudja, hogy előre halad vagy sem. Így Ön akár egy kimerült anya egy újszülöttel, akitől megkérdezik, hogy mikor tér vissza a munkába, akár egy Y generációs, aki az előrelépést keresi, akár egy nyugdíjas, aki unottan néz ki a fejéből vagy valaki, aki létre merte hozni saját vállalkozását, mindenképpen érezni fogja az önre nehezedő nyomást.

  Nagy valószínűséggel túlóráznia kell, különböző okok miatt, mint például munkahelyi felfordulás, brutális iroda-politika ( különösen mivel a Plútó az erőforrások második házában áll, és nem sok jót ígér! ), egy másodállás, szaftos előrelépési kilátások és a hosszútávú ösvény a saját üzleti sikere felé. Szükségessé válik egy karrierbeli tanácsadás és / vagy egy bölcs, idős mentor felkeresése, mivel egy szakmai átalakítás előtt áll, és meg kell bizonyosodnia, hogy az előrehaladás útja nem lesz túl kegyetlen.
  2014-ben főnöke, és legfontosabb ügyfelei egyik kihívást a másik után igénylik az Ön részéről. Most a túlórázás bevett gyakorlattá válhat. Amennyiben most előléptetésért folyamodik, jobb lenne, ha minden sikere, eredménye bevetésre készen állna. Ha Ön a főnök, itt az idő, hogy szilárdan bővítse vállalkozását, létrehozva egy stabil platformot, alapelvet a jövőbeli fejlődéshez. Versenytársai figyelni fogják lépéseit, csakúgy, mint a közönség. Olyan magasak lesznek most az elvárások, hogy míg egyesek a bukástól tartanak, többen ugyanolyan félelmet éreznek magától a sikertől: a karrier tanácsadás és mentorálás biztosan segíteni fog.

  De a segítség már úton van! Kaphat egy fizetésemelést, előléptethetik, növelhetik jutalékát, vagy több ragyogó ügyfél keresheti fel, 2014 november 13.-tól kezdődően. Ha saját vállalkozása van, megfizethetetlen publicitásnak örvendhet a tévében vagy a rádióban.

  2014 március 2.-tól július 20.-ig a Szaturnusz retrográd lesz, ez idő alatt, késedelem állhat be egy új szerepvállalás, munkahelyváltás vagy iparág változtatás terén, miközben a sors közbeléphet és elmozdíthatja egy olyan munkahelyről, amely nem megfelelő az Ön számára. Más Vízöntők egy régi főnöküktől kaphatnak ajánlatot, akik újra szeretnék alkalmazni őket, míg mások egy saját vállalkozás életképességét próbálják felmérni. Ebben az időszakban azt is újra átgondolhatják, hogy egyáltalán akarnak-e karriert.


  Forrás:
  http://www.ihoroszkop.hu/horoszkopok/eves-horoszkop/eves-horoszkop-2014/vizoento-eves-horoszkop-2014.html
Szépségtippek Öltözködés Dekoráció Érdekességek

Keresés