Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

Szilveszter Pécs főterén


Köszöntsd az újévet Pécs központjában, a Széchenyi téren. Fergeteges koncertek, hatalmas buli és éjféli tűzijáték garantálja a szórakozást.

20.00–21.50
Dj Berkó
Dj Berkó játssza a főként funk, pop és hip-hop alapokra építő tökéletes talpalávaló mix-ét, melyre fiatal és idősebb egyaránt önfeledten bulizhat. 

22.00–22.50 
Kubalibre koncert

A pécsi Kubalibre zenéje a punk, mulatós, reggae, alternatív, rock and roll, lakodalmas-dubstep zenei elemek eklektikus oximoron vályúja. Egyben pontos receptje is a lélek sajgó sebeit gyógyító orvosságnak, és az örök jelenlét gyötrő börtönéből felszabadító sámánitalnak. A csapat teljesen átadja magát a zenélés örömének és ez a hangulat határozza meg koncertjeiket, a nevük pedig nem jelent mást, mint egy üdítő koktélt, mely szintén arra utal, hogy fellépésiken vendégeik is felfrissülnek.
 
23.00–23.55 
Kéknyúl koncert
A 70-es évek soul- és funkzenéjében gyökerező, urbánus tánczenét játszó Kéknyúl egyedülálló színfoltja a hazai klub- és fesztivál-körforgásnak. Legutóbbi lemezük új koncepcióra épül: nyolc egyenrangú muzsikus sző izgalmas zeneszövetet telivér fúvósszólamokkal, vagány gitárokkal, sok vokállal és Andy Hefler szenvedélyes, óceánon túli énekével. A hazai zenekaroknál szinte egyedülálló módon az egész csapat vokálozik - ilyet utoljára hazai színpadokon a hetvenes évek "etalon-zenekarainál", az LGT-nél vagy a Generálnál hallhattunk. A megszokott funkos alapok és soulos dalok számtalan izgalmas irányba indulnak el, koncertjeik rendre felszabadult tánccal jellemezhető bulivá alakulnak.
 
23.55–00.00
Közeledik éjfél! Visszaszámlálás!

2018. január 1.
00.00–00.05 
Himnusz

00.05–00.15 
Tűzijáték
 
00.15–01.00-ig 
Ismét Dj Berkó szolgáltatja a tánchoz szükséges zenét!
Küldd el email-ben Nyomtasd ki a cikket

Hasonló programok