Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

B.Ú.É.K. Miskolc - Szilveszter a Szent István téren


Bulizd át az éjszakát! Köszöntsd az új évet a Szent István téren! Sztárfellépők, látványos fény- és tűz show, meleg ételek, forró italok várnak. Öltözz jó melegen, de a hangulat biztos, hogy forró lesz! Itt lesz a Follow the Flow, Bárány Attila, Spigiboy és Veréb Tamás is, valamint a Delta Sigma dj-i és táncosai.

Az estét, az év felfedezettje nyitja meg. A Legjobb magyar előadó, akik idén az MTV Europe Music Awards-on képviselték hazánkat. Nem tudja senki, Maradok távol… te is együtt énekelheted velük a legnagyobb slágereket!

A csapatot két ismert lemezlovas váltja. A szakma doyenje, a 80-as évek óta folyamatosan sikert arató, a legnépszerűbb klubokban játszó Bárány Attila; valamint a legendás lemezlovas, Spigiboy, aki Szentpétervár és Split után Miskolcon szórakoztatja a közönséget. 

Őket városunk szülötte, a Budapesti Operettszínház sztárja, a Sztárban sztár negyedik évadának nyertese, a 2017-es úszó világbajnokság hivatalos szurkolói dalának előadója követi a színpadon. Veréb Tamás mindig örömmel jön haza, a miskolciaknak pedig szívét-lelkét kiteszi a színpadon.

Éjfélkor újévi show köszönti a 2019-es évet, szikra vízesés, szikra szökőkút fokozzák a hangulatot. Hajnal kettőig pedig a Delta Sigma dj-i és táncosai gondoskodnak a szuper buliról. A szilveszteri programot hajnalban látványos pirotechnikai elemek búcsúztatják. 

PROGRAM:
  • 19:30 Follow The Flow
  • 21:00 Bárány Attila
  • 22:00 Spigiboy Retro Party
  • 23:25 Veréb Tamás 
  • 00:00 ÚJÉVI SHOW
  • 00:05 Delta Sigma
A rendezvény ingyenesen látogatható! 
A program Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata támogatásával valósul meg.
Küldd el email-ben Nyomtasd ki a cikket

Hasonló programok