Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

Akvárium Szilveszter Happy 1998


Három terem, egy belépő, közösségi időutazás a '90-es évekbe - ezt kínálja az idén szilveszterkor az Akvárium Klub. 

A már most dupla sold out-os decemberi bulit követően visszatér az Akvárium Klub bakelitekkel és magnókazettákkal díszített NagyHalljába a fesztiválok és Budapest kedvenc sorozata, a Necc Party, hogy a korszak legkínosabb zenéit játszva búcsúztassák az óévet. A KisHallban mindeközben a legnagyobb fekete RnB és hip-hop slágerekre rázhatod diszkógömbök és arany fuxos lufik között, míg a VOLT Lokálban a korszak ikonikus filmslágerei csendülnek majd fel illusztris filmsztárok képmásainak társaságban.

Érdemes időben érkezni, ugyanis, aki 20:30 és 22:00 között lép az Akváriumba, a jegyével automatikusan részt vesz a 22:00-kor kezdődő tombolán, ahol értékes nyeremények várnak kisorsolásra. A felajánlások között egy-egy Sziget, VOLT Fesztivál, Balaton Sound és STRAND Fesztivál bérlet, egy kétszemélyes borvacsora a HáziÁllatban, vagy éppen Bónusz Brigád vásárlási utalványok várják, hogy gazdára találjanak a sok egyéb más mellett.

Az időutazás a diszkógömbök, magnókazetták és szerpentinek közt jelmezben az igazi, öltözz be a '90-es évek legnagyobb sztárjainak, legyél te Britney Spears vagy épp a Ponyvaregény egyik ismert karaktere. Ha pedig változásra vágysz, a Fogadalom fal neked lett kitalálva. Itt megoszthatod a világgal, min változtatnál a következő évben, de lesz polaroid gép is fotófallal, hogy az év lezárása örök emlék maradhasson.

Jegyek:

Early Bird: 3000Ft - SOLD OUT
Elővételes 1: 4000Ft
Elővételes 2: 5000Ft

VIP (mely tartalmaz egy pohár pezsgőt és korlátlan fingers food fogyasztást a VIP páholyban 21.00-23.00 óráig)
Elővételes 1: 7000Ft
Elővételes 2: 10.000Ft

Jegyek kaphatók az Akvárium Klubban, vagy online az alábbi linken:http://akvariumklub.hu/programok/2017-12-31/akvarium-szilveszter-happy-1998

Korhatár: 18+
Küldd el email-ben Nyomtasd ki a cikket

Hasonló programok