Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Szilveszteri Sétahajózás Budapesten

  Szilveszteri Sétahajózás Budapesten
   
  Idén szilveszterkor is a Ludwig rendezvényhajó fedélzetén utazunk át az új évbe. Ez az exkluzív, három szinttel rendelkező modern rendezvényhajó hangulatos fénytechnikával, elegáns belső környezettel és a műpázsitos teraszán stílusos kültéri bútorzattal biztosít tökéletes helyszínt szilveszteri hajókirándulásunk számára. A 2016-ban felújított rendezvényhajó modern enteriőrének köszönhetően kiválóan alkalmas egy romantikus este eltöltésére az év utolsó napján.
   
  2018. 12.31-én este 9 órakor hajózunk ki a pesti rakpart 10-es dokkjából, és legközelebb már csak 2019-ben ér partot a lábunk. Bővebb infók.
   
  Minden kedves vendégünket a fedélzetre lépéskor egy finom welcome drinkkel fogadjuk.
   

   
  A hajó fedélzetén ringatózva egy különleges vacsoraesttel kezdjük a programot. A svédasztalokon a legínycsiklandozóbb szilveszteri fogások kerülnek terítékre, de az asztalokról nem hiányozhatnak a legízletesebb borok sem a Szent István pincészetből, valamint pezsgő kínálatunkkal tesszük még hangulatosabbá az estét.

  Az este során a hagyományos szilveszteri fogások mellett olyan különlegességeket is felszolgálunk vendégeinknek, mint a kakukkfűvel pácolt etyeki gomolya fonnyasztott kápia paprikával vagy a pezsgős brokkolis csirkeragu jázmin rizzsel.
   
  Éjfél előtt egy alkalommal kikötünk, és fedélzetről élvezhetjük a csodálatos pesti és budai panorámát. Budapest fényeit az éjféli tűzijáték teszi még szikrázóbbá ezen az éjszakán.
   
  Az újév beköszöntével az éjféli menü is felszolgálásra kerül. A hagyomány előtt tisztelegve öltött káposzta kerül vendégeink asztalára, füstölt oldalassal és házi tejföllel locsolva.
   
  Természetesen a zene sem hiányozhat a programból ezen az estén. Egy különleges Retro hangulatú partyval készülünk vendégeink számára, ahol a 80-as, 90-es és 2000-es évek legnagyobb slágereivel táncoljuk át magunkat az újévbe.
   
  A jegyár tartalmazza a belépőjegy árát, a svédasztalos vacsorát, korlátlan pezsgő, bor, sör és üdítő fogyasztást, a welcome drinket, az éjféli pezsgőt, az éjféli menüt, és egy szuper Retro Bulit!

  Foglalja le last minute jegyét, hiszen a Ludwig sétahajó férőhelyeinek száma véges. Ha nem akar lemaradni egy különleges élményről, akkor kattintson ide.
   
  Legyen részese ennek a felejthetetlen élménynek, amit Budapest adhat Önnek Szilveszter éjjelén.
   
  Ünnepelje a Dunán az Óévet, köszöntsük együtt Európa folyóján az Újévet!
   
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket