Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Lepd meg kedvesed! Romantikus szilveszteri programok


  Szerző: szilveszter.hu
  Nincs kedved zsúfolt szórakozóhelyeken nyomakodni, és a fülledt házibulikra sem vágysz idén? Ha romantikus környezetben csókolnád meg éjfélkor a párod és szeretnéd, hogy emlékezetes maradjon ez az este, nézd meg a szerelemesekre szabott válogatásunkat! Vagy használd szilveszteri programkeresőnket, ahol helyszín- és programtípusokra szűkítve is keresgélhetsz lehetőségeket.
   

  Fények a szabad ég alatt

  Lepd meg kedvesed! Romantikus szilveszteri programok
  Budapesten és országszerte több városban rendeznek szabadtéri programokat, utcafesztiválokat. Gondold csak el, milyen hangulatos a szabad ég alatt gyönyörködni az esti fényekben és az éjféli tűzijátékban. A hideg ellen viszont mindenképp vértezzétek jól fel magatokat, nem árt ha van nálatok meleg tea, extra pulcsi, sál, sapka...
   

  Óévbúcsúztatás a Dunán

  Lepd meg kedvesed! Romantikus szilveszteri programok
  Nincs is romantikusabb, mint a Dunán ringatózva a szilveszteri fényjátékot szemlélni szerelmeddel. Sokféle hajós óévbúcsúztató program közül választhattok idén – van ahol klasszikusabb, máshol modernebb lesz a zenei felhozatal. Ráadásul finom fogások és elsőrangú italok várnak, hisz a legtöbb hajón fogásos vacsora előzi meg a hajnalig tartó mulatságot.
   

  Fürdőpartik és wellness

  Lepd meg kedvesed! Romantikus szilveszteri programok
  Több fürdővárosban, de Budapesten és környékén is rendeznek táncos-zenés fürdőpartikat. De ha meghittebb környezetre vágytok, töltsétek a szilvesztert egy wellness szállodában. A közös szauna, jakuzzi, na meg a finomabbnál finomabb koktélok segítenek ellazulni és abban, hogy igazán közel kerüljetek egymáshoz.
   

  Szilveszteri színház

  Lepd meg kedvesed! Romantikus szilveszteri programok
  Ha idén inkább a két fal között bontanátok pezsgőt, de azért nem akartok egész nap otthon gubbasztani, akkor a színház vagy kabaré (stand up) mindenképp jó választás lehet. Nagyon széles a felhozatal szilveszter napján: választhattok klasszikusabb vagy modernebb, de komolyabb hangvételű darabok és vígjátékok közül is.
   

  Klasszikus koncertek

  Lepd meg kedvesed! Romantikus szilveszteri programok
  Az andalító muzsika, például a komoly zene vagy a jó jazz segít elmélyülni – érzelmesebbé válunk tőle és felébresztheti a bennünk szunnyadó vágyakat. Osszátok meg egymással ezt a különleges élményt az év utolsó napján!
   

  Óévbúcsúztató gálavacsorák

  Lepd meg kedvesed! Romantikus szilveszteri programok
  Az ország számos pontján rendeznek falatozással egybekötött szilveszteri mulatságokat. Választhattok egy meghittebb vendéglőt, egy frekventáltabb éttermet, de elmehettek egy komolyabb fogadásra is, ahol a gálavacsora után előkelő bálon keringőzhetitek át magatokat az újévbe.
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket

Keresés