Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Hagyományőrző szilveszteri Folklór est a Márványmenyasszony Étteremben

  Gróf Széchenyi István, Móricz Zsigmond és Kosztolányi Dezső is ide járt

  Páratlan hangulatú mulatságra számíthatnak, akik idén a Márványmenyasszonyban búcsúztatják az óévet. A több, mint 200 éve töretlen népszerűségnek örvendő étterem folklór termében kerül megrendezésre szilveszteri vacsora estünk, ahol egykor olyan prominens személyiségek is megfordultak, mint Gróf Széchenyi István, Móricz Zsigmond és Kosztolányi Dezső.
   
  Hagyományőrző szilveszteri Folklór est a Márványmenyasszony Étteremben

  Az est során hagyományos magyar ételek és italok kerülnek az asztalra az étterem kiváló séfjeinek köszönhetően. A vacsora menüből nem hiányozhat a hamisíthatatlan magyaros gulyásleves, a malacsült, a hagymás tört burgonya és a somlói galuska sem. Vendégeinket érkezéskor egy szívmelengető és ízletes pálinkával, valamint házi készítésű lángossal fogadjuk!

  A gasztronómiai élmények mellett a zene is főszerepet kap az este során. A Magyar Köztársaság Ezüst Érdemkeresztjével is kitüntetett Lakatos Miklós és zenekara gondoskodik a remek hangulatról. Lakatos Miklós nem csak a hazai vendégek nagy kedvence, számtalan külföldi vendég keresi fel a Márványmenyasszony Érttermet, hogy élőben hallhassák csodálatos zenéjét.
   
  Hagyományőrző szilveszteri Folklór est a Márványmenyasszony Étteremben
   
   A cigányzene érdemes művészének előadását néptáncosok műsora teszi még emlékezetesebbé.
  40 perces folklór műsorunkat követően a vacsora végeztével megkezdődik az önfeledt mulatság! Retro muzsikát játszó DJ gondoskodik az est további részében a remek hangulatról, hogy vidáman táncoljunk át az Újévbe.
   
  Éjfélkor pezsgős koccintással köszöntjük egymást, majd addig táncolunk, amíg csak a lábunk bírja!
  Tartsanak velünk egy felejthetetlen hangulatú estén!
   
  Jegyvásárlás és bővebb infók itt.
   
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on Nyomtasd ki a cikket