Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Oroszlán - éves horoszkóp 2014

  Oroszlán - éves horoszkóp 2014

  2013 június 26. –a óta sok Oroszlán visszavonult, lelépett a színről. Hála a Jupiter bevonulásának a titkok tizenkettedik Nap-házába, olyan projektek megvalósításán szorgoskodott, melyek korlátozták társadalmi elérhetőségét, szó szerint eltűnt “ szem elől “, miután új helyre költözött, ahol ellentétben Cheers-szel, senki sem “ tudja a nevét “, vagy lehet, hogy túl fáradtnak érzi magát ahhoz, hogy lépést tartson a szokásos túlzsúfolt társadalmi élet követelményeivel. És tudja mit? Valójában jól érzi magát így. 2014 július 16.-ig arra kell koncentrálnia, hogy megértse önmagát és saját problémáit. 2014 első hat hónapja egy mesés időszak arra, hogy egy tanácsadóval átbeszélje azokat a problémákat, melyek a múltban sújthatták, bármilyen érzelmi vagy pszichológiai kérdéssel kapcsolatban: ők viccesek, kedvesek, de ugyanakkor becsületesek és őszinték és segítenek abban, hogy sokkal könnyebben lássa az igazságot. Vagy van valaki, akinek szüksége van az Ön segítségére? Legyen előrelátó és segítsen szeretteinek, akik nem tudnak megbírkózni a nehézségekkel. Hallgasson az ösztöneire, előérzeteire, a csodálatos május 6.-án, amikor felismer egy életbevágó, nagyszabású változást, van valami sorsszerű abban a napban. Családja segítségével búcsút inthet a múlt szellemeinek, és ha már a szellemekről beszélünk, felfedezheti, hogy Önre hagytak egy bizonyos pénzösszeget egy végrendeletben. Június 8.-án még több izgalmas, szigorúan titkos hírekben vagy csodálatos betekintésekben lesz része.

  Június 12.-én a Jupiter bevonul személyisége első Nap-házába, és ezzel eljön az ideje annak, hogy megmutassa önmagát. Ettől a perctől kezdve, egy olyan év elé néz, amikor a reflektorok fénye Önre irányul! Ez a megfelelő időszak, hogy leghatározottabban lépjen előre. Érdemes befektetni egy stílustanácsadó szolgálataiba, aki segít kiválasztani a megfelelő ruhákat, hogy millió dolláros kűlsővel jelenhessen meg, hogy frizurájának fiatalosabb stílust adjon, hogy elkezdjen egy kozmetikai kezelést, mely révén bőre ragyogóvá válik, Önbizalma most fokozódik és lehetőségek hullhatnak az ölébe, beleértve a tökéletesen nagyszerű július 24.-ét, amikor bárkit elvarázsolhat, hogy azt tegye, amit Ön szeretne, - beleértve annak lehetőségét, hogy valaki Önbe szeressen! Augusztus 18.-án, nagyon mókás lesz az Ön sokkal szokatlanabb, rendhagyóbb barátaival csavarogni, ez egy nagy nap arra, hogy mások számára igazán hasznos dolgokat alkosson. A most kötött barátságok fellendíthetik önbecsülését és ezek inspirálók, ösztönzőek is lehetnek. 2014 december 8.-tól december 31.-ig, amikor a Jupiter retrográd lesz, élete üteme lelassul. Lehetséges, hogy újra átgondolja a külsőségeket vagy betekintést kap arról, hogyan adhatja át üzenetét másoknak. Ugyancsak megfelelő periódus arra, hogy másokra öszpontosítson.

  2012 október 6.-tól, amikor a Szaturnusz belépett az otthon és család negyedik nap-házába, háztartása körüli feladatai megszaporodnak. Ebben az évben végre felszabadul kötelezettségei alól, melyeket egy idősebb szülővel kell megtennie ( vagy attól, hogy szüntelenül beleavatkoznak életébe ), egy birtok vagy egy kötelező otthoni helyzet okozta gondoktól. Amióta a Szaturnusz az Ön házába érkezett, családi élete hurokként szorult nyaka köré! Lehetséges, hogy vigyáznia kellett egy idős rokonra, képtelen volt felújítani otthonát, vásárolni egy új házat vagy elköltözni, boldogtalan volt családtagjai vagy lakótársa társaságában, összeomlik otthoni elkötelezettségei alatt, melyek valamilyen formában az otthonához kötötték, vagy apja, anyja esetleg nagyszülei beleavatkoztak magánéletébe. De a jó hír az, hogy a Szaturnusz hajlamos arra, hogy megtanítson egy kemény leckét az elkötelezettségről, felelősségről, a kitartásról és állhatatottságról, melyeknek köszönhetően, amire a Szaturnusz eltávolodik, élete egyszerűbbnek és könnyebbnek látszik majd. Az igazság az, hogy ezen a területen, Ön egy pszichológiai “ izmot “ épített ki.

  Lehetséges, hogy megvásárolja élete első (vagy a következő) otthonát, magasabb bérleti díjat kell fizetnie, önkormányzati- , helyi / település adót, és / vagy telekadót, fel kell vállalnia a szerkezeti javításokat vagy felújításokat, kaphat egy bentlakót vagy szobatársat, aki besegít a bérleti díjba vagy jelzálogba, vagy átalakíthatja egyik tartalék hálószobáját egy idősotthonná, bölcsődévé vagy otthoni irodává. A Szaturnusz a Jupiterrel egy szép hármast alkot a titkok tizenkettedik Nap-házában. Május 24.-én örömmel veszi tudomásul, hogy egy végrendelet alapján egy bizonyos pénzösszeget vagy házat örökölhet, míg más Oroszlánok egyesíthetik erőforrásaikat családtagjaikkal, hogy egy ingatlanvásárlás céljával befektessenek. A “ dobozoló napot “ ( Boxing Day – december 26.-a ) arra használhatja, hogy átalakítsa vendégszobáját irodává, - vagy levezessen egy fárasztó, dolgozó méhnek való munkát arra, hogy elrendezze és eladja a nem kívánt ajándékokat és birtokában lévő haszontalan tárgyakat.

  Március 2.-a és július 20.-a között a Szaturnusz visszavonulóban lesz. Ez idő alatt, egy ingatlan eladása késhet és / vagy elesik, otthona javítása és felújítása jégre kerülhet, úgy érezheti, hogy költözni szeretne, miközben csapdában van jelenlegi otthonában, vagy előfordulhat, hogy tatarozási terveit el kell halasztania a tanács jóváhagyásának hiánya miatt, esetleg a kivitelezők nem végzik el a munkát időben, nem férnek bele a költségvetésbe vagy csak úgy általában nem teszik a dolgukat. Lakótársával várhatóan nem fog működni az együttélés, és azok, akiknek ( mostoha ) gyerekük van túlságosan megterhelőnek érezhetik a felelősség súlyát. Mindazonáltal, az év vége felé, ezeken a területeken előrehaladás várható.


  Forrás:
  http://www.ihoroszkop.hu/horoszkopok/eves-horoszkop/eves-horoszkop-2014/oroszlan-eves-horoszkop-2014.html
Szépségtippek Öltözködés Dekoráció Érdekességek

Keresés