Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • Mérleg - éves horoszkóp 2014

  Mérleg - éves horoszkóp 2014

  2013 június 26.-tól kezdődően, amikor a Jupiter belépett a karrierje tizedik Nap-házába, minden szem Önre szegeződik, (általában ez egy olyan helyzet, melyben Ön szeret lenni). A 2014-es év első hat hónapjában, egyértelműen nagy nyomás alatt áll, hogy végrehajtson, teljesítsen és elérjen. Talán a főnöke egy kis szünetet tart és Önnek kell helyettesítenie, nagyon keményen dolgozik egy új munkahelyen, hogy bebizonyítsa valódi értékét, rabszolgaként küzd, hogy kiérdemeljen egy előreléptetést, vagy beveti minden fontos fegyverét annak érdekében, hogy saját vállalkozását pénzügyi sikerre vezesse. Mindenesetre, sikeresen léphet dobogóra és megkaphatja az összes elismerést és díjat amit megérdemel, április 18.-án, amely a 2014-es év egyik legcsodálatosabb napja. Készüljön fel egy hatalmas lendületre, valamint egy kielégítő változásra a hétköznapi szokásaiban – lehetséges, hogy alkalmaz egy asszisztenst, aki segít nagyobb eredményeket elérni. Május 6.-án és június 18.-án, kevésbé drámai a hírnév tétje, de még mindig kielégítő a nyilvános elismerés.

  Szóval nem lesz meglepő, ha július 16.-tól, amikor a Jupiter a barátok és csoportos tevékenységek tizenegyedik Nap-házában fog lézengeni, a jövő évre nézve azt szeretné, ha kissé lazábbra vehetné a dolgoka, hogy ismét élvezhesse barátai társaságát! Itt az ideje, hogy szórakozzon és töltse kellemesen idejét. Azon Mérlegeknek, akik éjt nappallá téve dolgoztak, július 24.-én egy csodálatos éjszakában lesz részük. Amennyiben sikerül egy kis szabadidőt kiügyeskedni a munkahelyén, augusztus 18.-án foglaljon le a barátaival egy nyaralót vagy faházat, legalább néhány órás távolságra a várostól, mivel ez lehet minden idők egyik legboldogabb emléke. Szeptember 25.-e szintén kedvező időszak egy utolsó pillanatban lefoglalt külföldi vagy tengerentúli elszabadulásra barátaival. Miközben Jupiter visszavonulóban lesz 2014 december 8.-a és december 31.-e között, előfordulhat, hogy egy rég elveszett barát hallat magáról, vagy most lehet, hogy egyszerűen csak mérsékeli a társasági életét, előnybe részesítve azt a lehetőséget, hogy mások jöjjenek Önhöz látogatóba. Azonban 2015 februárjától úgy érzi, el kell fogadnia minden meghívást.
  2014-ben pénzügyi helyzetében nem várható említésre méltó javulás. Miért? 2012 október 6.-án a Szaturnusz belépett a jövedelmek második Nap-házába, ahol 2014 december 24.-ig marad. Ha bármilyen módon csintalanul lemerítette a hitelkártyáját, lehetőségei fölötti életet vitt vagy nem takarított meg semmit a nehezebb, esős napokra, a Szaturnusz most kíméletlenül megtaníthatja a takarékosság szükségességére és vagyona megfelelő befektetésére. Létrehozhat egy költségvetést, újra finanszírozhat egy jelzáloghitelt, megszüntetheti hitelkártyáit, belevághat egy új beruházási tervbe, vagy először életében megpróbálja megkeresni a módját, hogyan tehetne szert magasabb jövedelemre. Már nagyon hosszú ideje kellett elviselnie a csökkentett vagy apránként, cseppekben táplált készpénzáramlatot, ahhoz, hogy folytatni akarja az újrahasznosítást, újrafelhasználást, továbbajándékozást és a tárgyak felújítását, hogy kihozhassa a lehető legtöbbet belőlük. Még az is előfordulhat, hogy átgondolja egy kis mellékvállalkozás beindítását az eBay-en, vagy az Etsy-n, a jó csillagzat alatt álló 2014 január elsején, eladva azokat a tárgyakat, amelyekre már nincs szüksége vagy amelyek egy kis szerető figyelmességgel hasznos vagy szép tárgyakká alakíthatóak.

  De bele tud majd törődni, hogy nem fogják kifizetni, vagy legalábbis nem időben? Szó sem lehet róla! A Mars július 23.-ig a személyisége első Nap-házában fog tartózkodni, arra kényszerítve önt, hogy szóljon, kiabáljon, megvesse lábát, és érvényesítse önmagát. Mivel a Szaturnusz a kettes számú házban van, attól fél, hogy nem lesz pénze! Ami igazán érdekes, és valamelyest kínos, hogy a Mars március elsejétól május 20.-ig retrográd lesz, így Ön kevésbé lesz hajlandó kiállni az igazáért, miközben a Szaturnusz március 2.-a és július 20.-a között lesz retrográd. Sajnos számolnia kell azzal, hogy kevesebb pénz fog bejönni az ajtón ebben a négy hónapos időszakban. Júliusban úgy tűnhet, hogy nyert a Lottón, mivel a pénz ismét elkezd áramlani, de addig is, a Szaturnusz meggyőződik arról, hogy megtanulta a költségvetés készítésének leckéjét.

  Úgyszintén felfigyel a rosszul, helytelenül megfogalmazott, szegényes szókincsű e-mailekre, szöveges üzenetekre, levelekre, pályázatokra, ajánlatokra, szerződésekre és megállapodásokra. Sokan feleslegesen aggódhatnak afölött, hogy megtanulják használni az iPadet, mobiltelefont, laptopot, nyomtatót, szkennert, merevlemezt, a GPS készüléket vagy a vezeték nélküli modemet. A félelem, hogy “ butának nézik “ a legkisebb következményekkel járhat, ellentétben azzal, ha most nem tanulja meg, hogyan kell használni ezeket az eszközöket.


  Forrás:
  http://www.ihoroszkop.hu/horoszkopok/eves-horoszkop/eves-horoszkop-2014/merleg-eves-horoszkop-2014.html
Szépségtippek Öltözködés Dekoráció Érdekességek

Keresés