Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés
 • SZERENCSÉT HOZÓ SZILVESZTERI ÉTEL ÉS A TILTÓLISTÁS FALATOK!

  Modern életvitelünkben háttérbe szorultak a régi idők babonái, mégis az év bizonyos szakaszaiban olyan erőre kapnak, hogy még a fakanalat is ők forgatják. A szilveszter misztikus éjszakája, az újév első napja rengeteg hagyománnyal, babonával rendelkezik.
  SZERENCSÉT HOZÓ SZILVESZTERI ÉTEL ÉS A TILTÓLISTÁS FALATOK! Olvasd tovább
 • A 10 legjobb szilveszteri szám

  Tíz remek szilveszteri/újévi dal, nem fontossági sorrendben. Igen, biztosan kihagytunk egy csomó számot a tízes listáról, mivel csak tíz szám fér el rajta. Ti majd úgyis megírjátok kommentben, mi maradt ki, mi a ti kedvencetek.
  A 10 legjobb szilveszteri szám Olvasd tovább
 • 10 személyiségtípus szilveszterkor, amivel már mind találkoztunk!

  A tervező, a depressziós, a spontán és a többiek. Bizony bizony, megint eltelt egy év, és újra téma a “hol szilveszterezzünk” kérdéskör
  10 személyiségtípus szilveszterkor, amivel már mind találkoztunk! Olvasd tovább
 • Szilveszter a nagyvilágban!

  Szilveszter a nagyvilágban!

  Magyarországhoz hasonlóan minden országnak meg vannak a sajátságos szilveszteri és újévi szokásaik. Az alábbiakban összeválogattuk a legérdekesebb újévi szokásokat.
 • Léteznek csodaszerek másnaposság ellen?

  Léteznek csodaszerek másnaposság ellen?

  Reggeli fejfájás, émelygés és egész napos fáradtság? A másnaposság érzését nincs olyan ember, aki legalább egyszer ne élte volna át. Igaz, hogy a buli utáni reggel szinte egyből megbánjuk, hogy kicsit a pohár fenekére néztünk, ugyanakkor a megfelelő praktikákkal bizony túl lehet élni egy-egy átmulatott éjszakát. 
 • Los Angelesben partizhatunk, és kosármeccset is nézhetünk

  Los Angelesben partizhatunk, és kosármeccset is nézhetünk

  Los Angeles, a lehetőségek városa. Aki még soha nem járt ebben a városban, bizonyára elveszettnek érzi majd egy kicsit magát. Hogy miért?
 • London, szilveszter, buli, látnivalók

  London, szilveszter, buli, látnivalók

  Londonban mindig pezseg az élet szilveszterkor. Még azok is élvezik a jobbnál jobb partikat, a nyüzsgést és a fergeteges tűzijátékot, akik egyébként nem nagyon szeretnek otthonról kimozdulni. Mutatunk néhány helyet, ahová igazán érdemes volt tavaly karácsony környékén és szilveszterkor is ellátogatni, így ha kedvet kapsz, idén semmiképpen se hagyd ki a londoni óévbúcsúztatót.
 • Karácsonyozz környezettudatosan! Ajándéktippek és alternatív karácsonyfa

  Karácsonyozz környezettudatosan! Ajándéktippek és alternatív karácsonyfa

  Az egész ünnep – a boltban vett ajándékoktól kezdve a karácsonyfáig – nagyon megterheli környezetünket. Ám egy kis odafigyeléssel csökkenthetjük karácsonyunk ökolábnyomát. Mutatjuk hogyan!
 • Karácsonyi ajándékok Star Wars mániásoknak

  Karácsonyi ajándékok Star Wars mániásoknak

  Szerezz örömet Csillagok Háborúja mániás ismerősödnek! Mutatjuk  a legmenőbb vagy épp leghasznosabb Star Wars-os cuccokat, kabalákat.
 • Újíts be karácsonyra! Ezek a legvadabb ünnepi körmök

  Újíts be karácsonyra! Ezek a legvadabb ünnepi körmök

  Szuper izgalmas körömvariációk karácsonyra hangolva. Van itt minden: télapós, rénszarvasos, de mézeskalácsos is. Lássuk a medvét!
   
 • Lesz-e fehér karácsonyunk? A népi jóslatokból megtudhatjuk

  Lesz-e fehér karácsonyunk? A népi jóslatokból megtudhatjuk

  Fehér lesz-e a karácsony és milyennek ígérkezik a tél? A modern előrejelzések még nem tudnak erről információt nyújtani, viszont a népi jóslatok segítségünkre lehetnek.
 • Megnyitott a Műjég és több szabadtéri koripálya!

  Megnyitott a Műjég és több szabadtéri koripálya!

  Itt a koriszezon, sorra nyitnak a jégpályák a városban – városligeti Műjégtől kezdve Óbuda Főteréig. Összeállításunkban ingyenes koripályákat is találsz!

Keresés