Párlat alapú koktélok
French 75
1 dl szárazpezsgő
3 cl gin
2 cl cukorszirup
2 cl citromlé
elkészítés: az összetevőket keverőpohárban gyengéden keverd meg, majd szűrd át a pezsgőspohárba
díszítés: narancshéj permet
Lillet - Basil Cocktail
5 cl Lillet Blanc
3 cl Tequeray Gin
3 cl almaié
1-2 friss bazsalikom levél
1 cl fahéj szirup
tonik
elkészítés: az összetevőket töltsd jégre egy borospohárba, majd keverd meg gyengéden bárkanállal
díszítés: friss uborka, friss bazsalikom levelek
Red Grape Fizz
1 dl száraz pezsgő
5 cl frissen préselt vörös szőlőlé
1 cl Campari
1 cl mála szirup
elkészítés: az összetevőket keverőpohárban gyengéden keverd meg, majd szűrd át a pezsgőspohárba
díszítés: friss vörös szőlő nyárs
Russian Fizz
1 dl száraz pezsgő
2 cl vodka
1 cl citromlé
1 cl bodza szirup
narancshéj, friss menta
elkészítés: az összetevőket töltsd jégre egy borospohárba, majd gyengéden keverd meg egy bárkanállal
díszítés: narancshéj, friss menta
Sparkling Cosmo
1 dl rosé pezsgő
3 cl vodka
2 cl triple sec
1 cl lime lé
1 cl áfonya szirup
elkészítés: az összetevőket keverőpohárban gyengéden keverd meg, majd szűrd át a pezsgőspohárba
díszítés: friss áfonya, koktélcseresznye
Tropical Champagne
1 dl száraz pezsgő
1 cl barnarum
1 cl passion fruit szirup
1 cl narancslé
1 cl lime lé
elkészítés: az összetevőket keverőpohárban gyengéden keverd meg, majd szűrd át a pezsgőspohárba
díszítés: Physalis