• Bor alapú koktélok

    Caribbean Punch 

    Caribbean Punch

     
    3 cl fehérrum
    3 cl őszibarack likőr
    1,5 dl frissen préselt narancslé
    száraz vörösbor
    elkészítés: a rumot, a baracklikőrt, a narancslét rázd össze shakreben, szűrd jégre long drink pohárba, majd ötözd meg a tetejét vörösborral
    díszítés: friss szőlő 
      
     
     
     

    Kir Communard 

    Kir Communard

     
    1 cl Créme de Cassis
    1 dl száraz vörösbor
    elkészítés: az összetevőket töltsd hűtött borospohárba majd gyengéden keverd meg egy bárkanállal
    díszítés: 1 szem szőlő
      
     
     
     
     
     

    Kir 

    Kir
    1 cl Créme de Cassis
    1 dl száraz fehérbor
    elkészítés: az összetevőket töltsd hűtött borospohárba majd gyengéden keverd meg egy bárkanállal
    díszítés: 1 szem szőlő  

     

     
     
     
     
     
     

    Sangria 

    Sangria

    száraz vörösbor
    Cointreau Brandy de Jerez
    friss gyümölcsök
    elkészítés: az összetevőket töltsd egy sangriás vagy bólés tálba, add hozzá a friss gyümölcsöket, szervírozás előtt egy pár órára tedd a hűtőszekrénybe