• Jön az új Addams Family – ezeket a premiereket várjuk karácsonyig

    Az év vége mozis szempontból az egyik legizgalmasabb időszak, ilyenkor ugyanis nagyon sok új filmet mutatnak be. Felsorolásunkban – a teljesség igénye nélkül – olyan filmeket gyűjtöttünk össze, melyek tömegeket csábíthatnak a mozikba. Íme 5+1 várva várt mozipremier.

     

    ###ROADBLOCK1###

    1. Addams Family - A galád család

    Mindannyiunk kedvence, a rémisztő família ezúttal animációs filmként tér vissza a vászonra. A világ legfurább családja viccesen, szokatlanul és hírnevéhez méltó módon értelmezi újra, mit is jelent jó szomszédnak lenni. A vígjátékot az egész családnak ajánljuk.
     
    Előzetes:
    Magyarországi bemutató: 2019. október 31.
     

    2. Terminátor: Sötét végzet

    Hosszú évek óta az egyik legjobban várt akciófilm, melyet ráadásul hazánkban forgattak. Imádott hőseink, Linda Hamilton (Sarah Connor) és Arnold Schwarzenegger ismét a mozikban. A film rendezője Tim Miller (Deadpool), producerei pedig James Cameron és David Ellison. A Terminator 2: Az ítélet napja eseményei után játszódó Sötét végzet további szereplői Mackenzie Davis, Natalia Reyes, Gabriel Luna és Diego Boneta. Akciódús jelenetekre és sok nosztalgiára számíthatunk.
     
    Előzetes:
    Magyar bemutató: 2019. október 31.
     

    3. Star Wars: Skywalker kora

    Az utolsó trilógia befejező része sok-sok izgalmat, titkot, no meg fénycsatát tartogat. A legnagyobb kérdés persze, hogy vajon az erő melyik oldala győzedelmeskedik végül? A Skywalker saga befejező részét 2019 karácsonyán mutatják be mozikban. Tűkön ülünk!

     

    Előzetes: https://indavideo.hu/video/Star_Wars_Skywalker_kora_masodik_szinkronizalt_elozetes

    Hazai bemutató 2019. december 19.

     

    4. Zombieland - A második lövés

    A kísérteties atmoszférájú, abszurd és nagyon humoros Zombilendet éppen 10 évvel ezelőtt mutatták be. Azóta mind a négy főszereplőjét jelölték Oscarra (Emma Stone meg is kapta a díjat), a sztárgárda most ismét vásznon a fantáziadús zombiapokalipszis folytatásában.
    Permanens reszketésre és sok-sok nevetésre lehet számítani.
     
    Előzetes:
    Bemutató a magyar mozikban: 2019. október 17.
     

    5. Macskák

    Szintén idén mutatják be Andrew Lloyd Webber világhírű musical-sikerének filmes adaptációját, a Macskákat (Cats). A lenyűgöző látványvilágú musical rendezője az Oscar-díjas Tom Hooper (A király beszéde, Nyomorultak, A dán lány), a történetet pedig Hooper és Lee Hall (Billy Elliot, Hadak útján) adaptálta a mozivászonra. A teljesen új technológiával készült filmben olyan sztárok kaptak szerepet, mint az énekes Taylor Swift, a sokoldalú Judi Dench vagy a Gandalfot játszó Ian McKellen. Az elsőrangú zenei elmény garantált!
     

    Magyaroszági bemutató: 2019. december 19.
     

    5+1. Drakulics elvtárs

    Végül, de nem utolsó sorban érdemes szót ejteni egy magyar premierről is, a Drakulics elvtárs című horroelemekkel átszőtt vígjátékról. Az Isteni műszak író-rendezője, Bodzsár Márk elképesztő ötletéből született film a 70-es évek Magyarországán játszódik. A történet szerint egy vámpír látogat hazánkba, a titkosszolgálat pedig megpróbálja leleplezni. A fekete humorú, néhol teljes abszurditásba hajló filmbe ismert magyar színészek mellett – Borbély Alexandra, Nagy Ervin, Nagy Zsolt – a népszerű humorista, Bödőcs Tibor is szerepet kapott. Már előre borzongunk!
     
    Bemutató dátuma: 2019. október 31.