• 5+1 tipp, ha felturbóznátok a céges csapatépítőt

    Az ősz az egyik legalkalmasabb időszak a különféle csapatépítők és céges elvonulások megtartására. Ismét teljes a létszám, hiszen ilyenkorra már mindenki visszatért a nyári szabadságról. Másfelől a sok napsütéstől, pihenéstől feltöltődve nyitottabbak vagyunk az új dolgokra, és jól esik viszontlátni kollégáinkat.  
     
    ###ROADBLOCK1###
     
    Íme néhány tipp, ha felturbóznátok a céges összejövetelt, vagy rendhagyó helyszínen szeretnétek összehozni a csapatot.
     

    1. Kirándulás őszi tájakon

    Országszerte szebbnél szebb túraútvonalakat és úti célokat találunk – a Dunakanyartól a Bakonyon át a Balaton-felvidékig. Gondolkodhattok egynapos, de akár több napos kirándulásokban is. Szálláskeresőnk segítségével számtalan lehetőség közül válogathattok az ország különböző pontjain (a szállások nemcsak szilveszterkor, hanem az egész évben elérhetőek).
     

     

    2. Borkóstolás

    Finom borokat kóstolgatva mindenkinek könnyebben megy a feloldódás... Hazánk első boriskolája, a Borkollégium oldalán a céges bortanfolyamoktól a csapatépítő bortúrákig többféle opció közül választhattok. Ha kevesebb idő áll rendelkezésre, lehetőség van kihelyezett kóstoltatásra is – ilyenkor a Borkollégium csapata házhoz jön bemutatni a borkülönlegességeket. A boriskola további előnye, hogy náluk nemcsak kóstolni, de tanulni is tudtok a borokról.

     

    Ha szabadabb csapatépítésre vágytok, nézzétek meg a Winelovers cégeknek szóló rendezvényeit. Itt korlátlanul tudjátok kóstolni a borokat, és mivel náluk nincs külön előadás az italokról, jobban tudtok egymásra fókuszálni munkatársaitokkal.

     

     

    3. Szabadulószoba

    Bár a szabadulószoba eredetileg nem magyar találmány, az utóbbi években hazánkban fejlesztették tökélyre ezt a játékot. Világhírűek lettek a magyar kijutós szobák, lassan kezdik meghódítani egész Európát, sőt az Egyesült Államokat is. Nagyon széles a választék, a PaniQ-Szoba kínálatában például találunk Fűrész, Trónok Harca vagy Csernobil tematikájú szobát is.
     
    https://maradokapenzemnel.blog.hu/2018/09/19/legjobb_legnehezebb_szabadulo_szoba_teszt
     

    4. Süssünk, főzzünk valamit!

    Sokat spórolhatunk azzal, ha étterem helyett céges helyszínen vagy valamelyikünk otthonában rendezzük az összejövetelt. Egy közös ebéd vagy vacsora elkészítése ráadásul biztosan összehozza a csapatot.
     

     

    5. Wellness vagy termálfürdő

    Termál, gőz, szauna, masszázs – mi sem esik jobban a hűvösebb időben... Menjetek el egy hazai patinás termálfürdőbe, vagy töltsetek el pár napot egy olyan szálláson, melynek van wellness-részlege. Itt találjátok a legjobb magyarországi wellness-szállodákat – a keresést településre is szűrhetitek.
     

     

    5+1. Terembérlés külső helyszínen

    Ha saját irodátokban nincs olyan terem, ami alkalmas lenne céges összejövetelek, közös étkezések megtartására, választhattok külső helyszínt is. A Nyugati Terembérlés például különböző méretű, egyéni igényekre alakítható, csendesebb tereket kínál a belvárosban. Ideális helyszín játékos csapatépítők, konferenciák vagy előadások megrendezésére.