• Körömtippek bulizáshoz

    Szilveszterkor előszeretettel viselünk csillogó és fényűző ékszereket, ruhákat és sminkeket, hiszen a hagyományok szerint akkor az újévben is gazdagság vár ránk. Nincs ez másképp a szilveszteri körömtrendeknél sem. Jöhet minden, ami csillogó, akár a köröm egészén, vagy csak a körmök végein.
    Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány hagyományos és különleges szilveszteri körmöt, amelyekkel garantáltan kellemesen fog telni az év utolsó partyja.
     

    Vadító piros

    Tündököljünk szilveszter éjjelén, akár egy dáma! Öltöztessük élénk pirosba körmeinket, hogy vadító, tüzes és szexi külsővel brillírozzunk a szilveszteri partyn. A szexis és egyben nőies külső biztosan magunkra vonzza a pasik tekintetét, pláne ha egy vörös rúzzsal tökéletesítjük az összhangot.
     
    Vadító piros körmök szilveszterre
     
     

    Arany francia manikűr

    Értelmezzük újra szilveszterkor a hagyományos francia manikűrt és cseréljük le a fehér színt aranyra. Az arany különösen népszerű az évnek ezen szakaszán, hiszen nemcsak ünnepivé, hanem különlegessé és pazarrá teszi a szilveszteri körmöt.
     
    Az aranyat színt bármilyen színre lecserélhetjük, a lényeg, hogy törekedjünk a csillogó árnyalatok választására.
     
    Arany francia manikűr szilveszterre
     
     

    Bakelit stílusú manikűr

    Mintha számos bakelit lenne a körmünkön, olyan hatást kelt ez a szilveszteri manikűr. A fekete pöttyökben elhelyezett strasszkövek és az ezüstös minták extravagáns, mégis letisztultságot és eleganciát tükröznek. Kiváló választás azoknak, akik fiatalos, mégis elegáns szilveszteri megjelenésre vágynak.
     
    Bakelit stílusú manikűr szilveszterre
     
      

    Univerzum hatás

    A legújabb körömtrendek még a csillagokat is lehozták nekünk. Az univerumos köröm nemcsak trendi, hanem művészi is. A csillogó, fényes hatás remekül illik a szilveszteri trendekhez.
     
    Univerzum hatás szilveszterkor