• Szuper Valentin napi sminkötletek

    Már csak pár nap választ el minket a Valentin naptól, egy újabb romantikus estétől. Minden lány és hölgy a Földön csodálatos és káprázatos szeretne lenni, ugye?! Íme pár sminkes ötlet, hogy ragyogóan csinos legyen mindenki.

    A jó Valentin napi smink titka, hogy kiemelje és ragyogyóvá varázsolja az arcot. Emeljük ki az arcunk szépségét, és vessünk be pár egyszerű, ám annál sokkal nagyszerűbb trükköt!

    ###ROADBLOCK1###
     
    Milyen szineket használjuk?

    Az ajkakra a piros és pink/rózsaszín bármely hozzánk - bőrhöz és személyiségünkhöz - illő árnyalatát javaslom. Szemünkhöz a rúzshoz illő, világosabb árnyalatú szemhékfestéket válasszunk. Például egy közepesen pink rúzshoz egy halvány, rózsaszínes szemhélyfestéket ajánlok. Fokozhatjuk a hatást azzal, ha a szemzúgban egészen világos, vanília vagy gyöngyházas csillogású világos színt választunk. Kiemelhetjük a szemünket úgy is, hogy világos alapot rakunk fel, és a pinkesebb árnyalatot felvisszük a mélyítővonalra, és szépen eldolgozzuk. 
    A pirosítót úgy válasszuk, hogy annak a színe harmonizáljon a sminkünkkel.
     
    Valentin napi smink - Djongi makeup

     

    Apró trükköket említettem, íme néhány:

    • a csábosabb tekintethez bátran húzzunk egy szép tusvonalat,
    • a nagy és igéző pillákkal nem fogsz semmit elrontani, a szemet jobban kiemeli és kinyitja a tekintetet. Fokozható a hatás ha a sima fekete műszempilla helyett olyat választunk, amin kis kövek vannak – a hatás garantáltan nem marad el!
    • a tartós smink eléréséhez használjunk primert az alaposan megtisztított arcbőrre,
    • a matt rúzst egy pillanat alatt csillogóbbá tehetjük, egy kis szájfény rá és kész,
    • ha a szemöldökünk álá egy leheletnyi világos szemhéjfestéket rakunk jobban kiemeljünk annak szép vonalát,
    • csillogó szemhéjfestékkel (vagy porral) kiemelhető jobban a szem. Sminktől függően rakhatjuk a szemzúgba – hogy ott csillanjon meg, vagy a szemhéj közepére is.
    • Egy kis highlighter az arccsontra sugárzóbbá teszi a tekintetet.
     
    Valentin napi smink - Djongi makeup
     
    A sminkünk legyen elegáns, egyszerű és nagyszerű. Tüközze a női finomságot és gyengédséget.  Ne essünk túlzásokba, a kevesebb néha több! A sminknél vagy a szemeket, vagy a szájat hangsúlyozzuk!
     
    Látogassatok el a facebook oldalamra, hogy elsőként értesüljetek a sminkes akciókról!
    Like-oljátok, mert azt nagyon szeretem!