• Szingli szilveszter - avagy szingliként is ünnepelhetsz szilveszterkor

    A legtöbb szingli rémálma az egyedül töltött ünnep. Alig múlt el a karácsony és máris itt a szilveszter, amikor egyedülállóként csak ölelkező és boldog párokat látni mindenfelé, akármerre nézel. Nem muszáj azonban a szilveszternek szenvedésnek lennie, töltsd az estést hasonló cipőben járó barátnőkkel, barátokkal, vagy akár egymagunkban, otthonunkban.
     
    Szingliként is ünnepelhetsz szilveszterkor
     

    Szingli parti

    Hívd össze egyedülálló, vagy a párjuk nélkül szilveszterező barátnőidet, és rendezz felejthetetlen bulit. Ha vadászni van kedved, akkor keress egy trendi szórakozóhelyet, de ha inkább tartalmas és meghitt szilveszter estére vágysz, akkor főzz ínycsiklandozó vendégváró falatokat és készíts ízletes koktélokat. Bulizz otthon úgy, ahogyan a kedved tartja.
     

    Szingli szilveszter szállodában

    Egy év végi rövid utazás, szilveszter egy wellness szállodában, vagy vidéki panzióban nemcsak pihenést, hanem izgalmat is hozhat az életedbe. Szingliként a legjobb lehetőség, ha új embereket és új környezetet ismersz meg. Sohasem tudhatod, hogy kivel hoz össze a sors, új barátokra, partnerre, vagy akár üzleti kapcsolatokra is szert tehetsz. Egyre több szállodában gondolnak az egyedül utazókra, így számos szingli csomag közül is válogathatsz országszerte.
     

    Rendezz házibulit

    Hívd meg az összes ismerősödet és rendezz felejthetetlen szilveszteri házibulit. Ösztönözd férfi barátaidat, hogy bátran hívják meg facér ismerőseiket. Ki tudja, hátha éppen aznap találkozol a nagy Ővel.
     

    Ne félj otthon maradni

    Ha éppen sokáig dolgoztál, kimerített az év végi nagy hajrá, vagy csak szimplán egyedül töltenéd a szilvesztert, akkor maradj nyugodtan otthon. Ne félj az egyedülléttől, hiszen ha feltöltődtél, akár egy felejthetetlen utószilvesztert is tarthatsz a barátaiddal. Szilveszter napján koncentrálj önmagadra: nézz egy vidám filmet, olvasd ki a kedvenc könyvedet, szánj időt a hobbidra. Ügyet se vess a kötelező bulizásra, hiszen azt bármikor bepótolhatod. A lényeg, hogy jól érzed magad a bőrödben.
     

    Internetezz

    Ha otthonmaradásra adtad a fejed, de még sincs kedved egyedül tölteni a szilvesztert, akkor látogass el egy randi oldalra, vagy chatelj a hasonló cipőben járó ismerőseiddel. Meg fogsz lepődni, hogy mennyien töltik otthon a szilvesztert! Az ünnepek környékén a randi oldalakon is hemzsegnek a szinglik.