Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

Újévi horoszkóp

 • Vízöntő (I.21-II.19.)

  A Vízöntők nagyon szeretnek figyelni az apró részletekre, pontosak és megfontoltak. Ugyanakkor, ha nem tűznek ki maguknak valamilyen célt, gyakran a semmittevésben találják magukat. Nagyon toleránsak, főként olyan tulajdonságokkal szemben, amit az átlagember nem fogad el. Előfordul, hogy inkább magukban tartják gondolataikat, nem merik elmondani véleményüket. Általában vidám természetűek, gyakran találunk a Vízöntő jegyűek között kiemelkedő tehetségű embereket. Emellett igen makacsok, ha valamit a fejükbe vesznek, nem tágítanak. Hihetetlen képzelőerővel rendelkeznek, mindig vannak jó ötleteik. Ritkán, de előfordul, hogy dühbe jönnek, amikor gátat szabnak elképzeléseinek vagy szabadságukat korlátozzák.
   
  A Vízöntő horoszkópja a 2017-es évre

  Munka

  2017-ben a megszokottnál több elvárást támaszthatnak feléd feletessed, több feladatot kaphatsz majd, de mindez azért van, mert elégedettek eddigi munkáddal. Előfordulhat, hogy cserélődnek munkatársaid, akár felettes váltásra is sor kerülhet, ezért a munka mellett a jó kapcsolatok kialakítására is energiát kell majd szentelned. Fontos, hogy segítsd új munkatársaidat, a későbbiekben aranyat érhet, ha megbíznak benned és számíthatnak rád. Jöhetnek olyanok, akik elsőre nem szimpatikusak, de ne fordulj el senkitől, mert az első ítélet csalókat lehet!
   

  Szerelem 

  Egyedülállóknak
  A 2017-es év számos izgalmas kalandot és flörtöt tartogat, komolyabb ismerkedésre az ősz végéig nem igazán számíthatsz. Decemberben azonban felbukkanhat a várva várt személy, aki fenekestül felforgatja majd az életedet, természetesen jó értelemben. Téltől minden megváltozhat, alig ismersz majd magadra, egy egészen új időszak veszi majd kezdetét életedben. Légy türelemmel, és ne adj esélyt annak, aki nem méltó rá!
   
  Párkapcsolatban élőknek
  2017-ben két fontosabb időszakot élhettek át szerelmeddel. Tavasz elejétől nyár közepéig a harmónia és a nyugalom lesz a meghatározó, ebben az időszakban elmélyülhetnek érzéseitek. Augusztus és október között azonban változások jönnek, és nagy döntéseket kell meghoznotok. Az ősz végén egy régóta dédelgetett álom megvalósításába is belefoghattok. Sok szerencsét kívánunk nektek ebben!
   

  Egészség

  2017-ben a túlzott cukorbevitelre kell odafigyelned, ha nem figyelsz oda, akár egy kezdődő cukorbetegséggel is szembenézhetsz. Kerüld a túlzottan édes, cukros ételeket, az újévtől dolgozz ki egy új étrendet, és tartsd hozzá magad. Először nehéz lesz, de pár hét, és észre fogod venni, hogy sokkal jobban érzed magad a bőrödben. Érdemes odafigyelned a testi épségedre, a csillagok állása szerint ugyanis 2017-ben kisebb baleset érhet. Mindig nézz a lábad elé!
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on
Szilveszteri program és szálláskereső