Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

Újévi horoszkóp

 • Szűz (VIII.23-IX.22.)

  A Szűz jegyűek sokszor zárkózott személyiségek, éppen ezért tehet nekik jót a változatos társasági élet. Ha gyakran teszi próbára szociális képességeiket, azzal nyitottabbá válhathat. A név ellenére nem szelíd és naiv emberek, sőt gyakran nagyon éleslátóak és kritikusak tudnak lenni. Fontos számukra a rend és a kiszámíthatóság. Emellett az egészségnek is nagy figyelmet szentelnek, nem is véletlen, hogy sokan dolgoznak közülük az egészségügyben.
   
  A Szűz horoszkópja a 2017-es évre

  Munka

  Az év elején felhalmozódnak majd feladataid. A megszokottnál gyorsabban, de ugyanolyan figyelmesen érdemes ellátni munkádat. A sok feladat, sok új helyzetet és új ismeretségeket is hozhat, ami hosszú távon kifejezetten jól jöhet a kapcsolati hálód építése szempontjából. Tavasszal a megszokottnál több konfliktusod lehet főnököddel. Ha azonban sikerül megbeszélnetek a félreértéseket, akkor nyárra újra könnyebb időszak következhet. 2017 második felében egy külföldi munkaehetőség is felmerülhet, de érdemes átgondolni, hogy tényleg annyira jövedelmező ajánlat, mint amilyennek elsőre látszik… Ősszel és télen megtáltosodhatsz, és elégedetten zárhatod a 2017-es évet.
   

  Szerelem: 

  Egyedülállóknak
  2017-ben végre kiélvezheted a szinglilét előnyeit. A csillagok állása szerint kifejezetten szociális, aktív és nyitott korszakod következik. Ha jól osztod be az időd, akkor lesz időd magadra és barátaidra is. Életvidám, energikus lehetsz, ami az ellenkező neműeket is azonnal vonzani fogja. Az év vége felé azonban elfáradhatsz, elfordulhat, hogy frusztrált leszel, és nem lesz kedved kimozdulni. Azt tanácsoljuk, ilyenkor se ragadj otthon, ha nincs kedved a társasághoz, menj el jógázni vagy kondizni – hidd el, mozgás majd újra helyrebillent.
   
  Párkapcsolatban élőknek
  Az év eleje viharosabb lehet, előfordulhatnak kisebb viták, veszekedések párod és közted. Ugyanakkor, ha megpróbálod megérteni a másik felet, és bele tudsz helyezkedni párod helyzetébe, segíthet elsimítani a konfliktusokat. Tavasszal harmonikusabb lehet köztetek a viszony. A jó idő és a friss levegő csodákra képes - ha tehetitek, töltsetek időt együtt a természetben. Menjetek el kirándulni, kocogni vagy nézzetek be az állatkertbe. Ősszel hirtelen plusz pénz állhat a házhoz, ami segíthet abban, hogy végre nagyobb dolgokba is belevágjatok.
   

  Egészség

  2017-ben se hanyagold el az egészséged, még az apróságnak tűnő egészségügyi problémákkal is érdemes elmenni orvoshoz. Sosem lehetsz elég óvatos, bármi furcsaságot, szokatlant észlelsz, vizsgáltasd ki! Persze az sem jó, ha átesel a ló túloldalára, és már egy kis nátha esetén a gyógyszeres flakon után nyúlsz – kérd ki inkább orvosod véleményét, mielőtt önkúrába kezdesz! Érdemes odafigyelni a vércukorszintedre is. A csillagok arra intenek, hogy nyáron fokozottan figyelj oda testi épségedre, mivel megnő a valószínűsége a kisebb baleseteknek is. 
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on
Szilveszteri program és szálláskereső