Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

Újévi horoszkóp

 • Skorpió (X.23-XI.21.)

  A Skorpiók nagyon titokzatosak, szinte kiismerhetetlenek. Ugyanakkor hihetetlen gyorsan belelátnak a másik emberbe. Kitartóak, nagy akaraterővel rendelkeznek, gyakran ez uralkodási, hatalmi törekvésekbe szublimál. Nem riad vissza a veszélyes helyzetektől, nem szereti azonban az egysíkú állapotokat, inkább a tettek mezejére lép. Mintha mindig hajtaná valami belülről, az érzelmi teljességre törekszik, és nem ismeri a határokat.
   
  A Skorpió horoszkópja a 2017-es évre

  Munka

  Sajnos nem lesz könnyű éved a munka szempontjából, sok megpróbáltatásnak nézhetsz elébe 2017-ben. Előfordulhat, hogy a sok fáradságtól és stressztől elkedvetlenedsz, és bizony a munkaváltás gondolata is felmerül benned, de a csillagok állása szerint idén nem érdemes változtatni. Légy inkább kitartó, mert ősztől újra rád mosolyoghat a szerencse, és végül sikeres évet zárhatsz! Maradj jóba kollégáiddal, és fogadd el segítségüket. Gondolj bele mennyit segítettél már te is nekik, most rajtuk a sor!
   

  Szerelem

  Egyedülállóknak
  Az év eleje hatalmas meglepetést hozhat, januárban olyasvalakit ismerhetsz meg, akibe azonnal belehabarodsz. Vigyázz, ne tárulkozz ki túl hamar, mert azzal elijesztheted a választottad. Tavasszal azonban már hallgathatsz a megérzéseidre, ha úgy érzed, tedd meg a kellő lépéseket. Nyáron pedig egy titkos és egyáltalán nem veszélytelen viszonyba kerülhetsz bele. Azt tanácsoljuk, legyél óvatos, ha úgy érzed, valami nem stimmel, vess hamar véget a kapcsolatnak. Az év utolsó harmadában kipihened a fájdalmakat, megtalálhatod az egyensúlyt, és végre megismerkedhetsz a várva várt nagy Ő-vel.
   
  Párkapcsolatban élőknek
  A 2017-es év eleje harmóniában telhet közted és a párod között. Mindig fontos azonban odafigyelni a kommunikációra. Legyél őszinte, de ne kommunikálj túl nyersen, mert azzal megbánthatod szerelmedet. Tavasszal fény derülhet egy féltve őrzött titokra, nyáron pedig egy harmadik felbukkanása miatt gyúlhat féltékenység egyikőtök részéről. Az ősz újra meghozza a harmóniát, lehetnek kisebb összezördűlések, de év végére rendeződik minden köztetek.
   

  Egészség

  A Skorpió jegy szülöttjének 2017-ben fokozottan érdemes odafigyelnie a szívére és az érrendszerére. Egy részletes állapotfelmérő ellenőrző vizsgálat sosem árthat, de az életmódokban is érdemes változtatni. Kerüld a zsíros ételeket, étkezz rostokban gazdagon. Ha dohányzol, tedd le a cigit, és próbálj meg minél többet mozogni. A futás örömhormonokat szabadít fel, segíthet a leszokásban. Emellett legyél figyelmes, ugyanis a csillagok állása szerint 2017-ben több esélyed van kisebb, nagyobb baleseteket szenvedni.
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on
Szilveszteri program és szálláskereső