Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

Újévi horoszkóp

 • Rák (VI. 22 -VII. 22.)

  A Rák alapvetően a nyugalmat és a harmóniát keresi, jól alkalmazkodik a környezetéhez. Ugyanakkor személyisége nem áll szilárd talapzaton, gyakran túlérzékeny, előfordul, hogy a bolhából is elefántot csinál, hajlamos elkeseredni. Vízjegyűekre jellemzően, gyorsan áthatják őket az érzelmek, nagyon nyitottak és érdeklődőek.  A kívülállók számára azonban zárkózottnak tűnhetnek, érzelmeiket sokszor elrejtik, hogy ne legyenek annyira sebezhetőek. Hajlamosak – látszólag minden ok nélkül – csalódni emberekben, viszont a legközelebbi barátaikért, családtagjaikért tűzön-vízen keresztül mennek.
   
  A Rák horoszkópja a 2017-es évre

  Munka: 

  Alapvetően jó évnek ígérkezik a 2017-es év számodra, jól alakulnak majd a munkaügyi dolgaid, a kollégaiddal és jó viszonyt ápolhatsz. Ugyanakkor érdemes odafigyelned, mivel a csillagok állása szerint apróbb figyelmetlenségek miatt kellemetlen helyeztek elé nézhetsz a munka terén, és ez bizony konfliktusokat is eredményezhet főnököddel, kollégáiddal. Éppen ezért bármilyen munkát adsz ki a kezedből, mindig figyelj oda, hogy ne maradjon benne hiba!
   

  Szerelem

   
  Egyedülállóknak
  Az év elején bizony felerősödhet benned a magány érzése, de ne hagyd, hogy eluralkodjon rajtad a rosszkedv. Mozdulj ki, sportolj, kirándulj, találkozz ismerőseiddel! Ha szervezel magadnak programokat, akkor egyrészt addig sem rágódsz, másészt több esélyt teremtesz magadnak az ismerkedéshez.
   
  Párkapcsolatban élőknek
  Izgalmasnak ígérkezik a 2017-es év a párkapcsolatban élő Rák számára. Megbolydulhat az eddigi az állapot, sok új dolog történhet a párod is közted. Ha tehetitek, utazattok el egy olyan helyre, ahol még nem jártatok. Kezdjetek új dolgokba – közös sportba vagy vegyetek táncórákat. Ki tudja, a sok pozitív élmény hatására az év vége lehet, hogy meghozza párkapcsolatodban azokat a dolgokat, amiket régóta áhítasz…
   

  Egészség

  A csillagok állása szerint, 2017-ben nagyon szerecsés éved lehet az egészséged szempontjából. Viszont ehhez Te is kellesz! Figyelj oda az egészségedre, a kiegyensúlyozott és rendszeres táplálkozásra, és a testmozgást se hanyagold el. Szokj le az idegeskedésről, és próbálj meg pozitívan és nyugodtan gondolkodni. Mivel ebben az évben erősödhet ellenállóképességed, érdemes új dolgokat, akár egy új sportot kipórbálni. Ne feledd, soha nem késő az újba belevágni!
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on
Szilveszteri program és szálláskereső