Szilveszter.hu

NAP

ÓRA

PERC

MP

A szilveszterig

hátra

lévő

idő

Belföldi szállások Külföldi szállások ProgramokKépeslapküldés

Újévi horoszkóp

 • Oroszlán (VII. 23 – VIII. 22.)

  Az Oroszlán jegyűek egyáltalán nem könnyű esetetek, ugyanakkor rengeteget tudnak adni közeli hozzátartozóiknak. Szeretteikért mindig kiállnak a nehéz helyzetekben és harcolnak is értük, ha kell. A jegy szülöttei – a névhez híven – bátrak, rátermettek és erősek, viszont gyakran egoisták és nagyon szeretnek uralkodni. Sokszor kerülnek a középpontba, általában pozitívan állnak az élet dolgaihoz, a tettvágy vezérli őket. Javára válik, hogy még a legnehezebb helyezetőkből és felküzdi magát. A tanulás ugyanakkor nem az erőssége, nem is szívesen szánja rá magát, de a cél érdekében – hatalmas megfeszítéssel – elsajátítja az ahhoz szükséges tudást.
   
  Az Oroszlán horoszkópja a 2017-es évre

  Munka

  Nehezebben indulhat az év eleje, és bizony kisebb-nagyobb konfliktusokkal is szembenézhetsz a munkahelyeden. Ne csüggedj, tavasztól jobbra fordulhatnak a dolgok, maradj nyugodt, és próbáld meg mindig a mások odalát is figyelembe venni. Tudjuk Oroszlánként nem könnyű „meghunyászkodni”, de kompromisszumkész viselkedésed sokat érhet hosszú távon. Tavasszal és ősszel soknak érezheted a rád bízott feladatok mennyiségét, de nem kell feltétlenül egyedül megbirkóznod ennyi munkával. Merj segítséged kérni, hidd el, kollégáid át tudnak vállalni feladataidból. Ősztől jobb időszak következik, elcsitulnak a viharok, elsimulnak a korábbi konfliktusok, és végre lesz időd a karriered építésével foglalkozni.
   

  Szerelem

  Egyedülállóknak
  A 2017-es év számos izgalmas helyzetet ígér, ám érdemes óvatosnak lenned. Előfordulhat, hogy tavasszal közted és egy jó barátod között rivalizálás alakulhat ki, mivel kiderül, hogy ugyanaz a személy tetszik nektek. Ne hagyd, hogy elharapózzanak a dolgok, egy őszinte beszélgetéssel helyre hozhatod a kínos helyzetet. A barátság többet ér egy pillanatnyi fellángolásnál. Csak akkor érdemes küzdeni, ha tényleg odavagy az illetőért! Ősszel elcsitulhatnak a viharos szelek, és lehetőséged lesz átgondolni a helyzetedet.
   
  Párkapcsolatban élőknek
  2017 sűrű év lehet számodra, és elképzelhető, hogy gyakran kell majd választanod barátaid és szerelmed között – kivel, mennyi időt és hogyan tölts el. Próbálj meg mindenkire szánni időt, aki fontos számodra, de elképzelhető, hogy lesznek olyan helyzetek, amikor le kell mondanod egy találkozót. Ne félj ettől, akinek igazán fontos vagy, meg fogja érteni. Fontos, hogy maradj mindig kedves, ne legyél elutasító se barátaiddal, se pároddal.
   

  Egészség

  Habár az Oroszlán köztudottan erős immunrendszerrel van megáldva, 2017-ben érdemes a megszokottnál nagyobb figyelmet szentelnie az egészségére. Fontos odafigyelnie a megfelelő vitamin bevitelre és a rendszeres testmozgásra. Idén az emésztéseddel is lehetnek problémáid, előfordulhat, hogy lelassul, kellemetlen nehéz érzések alakulnak ki az emésztőrendszeredben – főként nyáron. A kellemetlen gyomorégésekre a rendszettertelen táplálkozás elkerülését, rostok fogyasztását és probiotikumok szedését javasoljuk. Amennyiben magas a vérnyomásod, akkor 2017-ben erre fokozottan oda kell figyelned. Emellett nem árt elmenni egy átfogó egészségügyi szűrésre.
Küldd el email-ben Oszd meg Google+-on
Szilveszteri program és szálláskereső